• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevmesini istiyorum?

blockb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
74
19
3
32
İnternetten tanıştığım biri var. Gayet iyi arkadaş olduk. Sonra telefonlarımızı birbirimize verdik. Ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım. Hatta seviyorum bile diyebilirim. Bir süre sonra bulunduğum şehre gelecek ve de görüşeceğiz. Fakat ben çocuğun kriterlerine pek uymuyorum. Bu yüzden moralim bozuluyor. Kendimi güzel de bulmuoyurm. Fakat güzellik kısmını geçtim kriterleri var ve bu benim en büyük engelim. Bu yüzden sürekli umutsuzluğa kapılıyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum. Ama git de diyemiyorum. Onun isteklerine (kriterlerine) rğmen beni sevmesini istiyorum. Ne yapmalıyım? Zaten aşk konusunda çok şanssızım. Üniversite 4. sınıf oldum ama hala beni seven biri olmadı. Sevilmedim bir türlü. Nedenini çirkinliğime bağlıyorum. Bu çocuk açık tenli sevyor ben esmerim :KK70: Kriterlerinden biri bu mesela :KK43: :KK43: Sapır saçma bir şey işte. Bana değer verdiğini nasıl anlarım? Beni sevmesini nasıl sağlarım? Bu iki soruma cevap verirseniz sevinirim. İyi gceler
Güncelleme yapacağım çünkü yanlış anlaiılmalar oldu.
Arkadaşlar çocukla birbirimizi fotoğraflardan gördük. Sorun o beni arkadaşı olarak görüyor bana hiç umut vermedi. Sorun benim onu seviyor olmam ve de onun da beni sevmesini istemem.

Son düzenleme:
Birini görmeden nasıl sevebildin veya o seni görmeden nasıl sevebildi?

Hem kriterlerine uymuyorum ne saçma, uymuyorsan uyma arkadaşım esmersin sen beyaz tenli olamazsın ya birden.

Ya doğru dürüst karşısına çık adam gibi sevsin seni, ya da daha fazla uzatmadan bitir.

Öncelikle bir silkelenin ve kendinize gelin. Kendine değer vermeyene baskası nasıl versin?
Bu kadar zamandır konuşmuşsunuz, olay iki taraf için de iyi ilerlemiş ki telefonlarınızı almışsınız.

Beyaz tenli seviyo ama ben esmerim beni sevmicek nasıl bir düşüncedir? Bu adam sizin telefonda da olsa profil resminizi hiç mi görmedi?
Bu ladar zaman sphbet etmişsiniz aranızda bir bağ oluşmuş bence bu tarz vesveseleri düşünüp kötüyü çağıracagınıza güzel düşünün.
Herşey güzel olur inş

Birini görmeden nasıl sevebildin veya o seni görmeden nasıl sevebildi?

Hem kriterlerine uymuyorum ne saçma, uymuyorsan uyma arkadaşım esmersin sen beyaz tenli olamazsın ya birden.

Ya doğru dürüst karşısına çık adam gibi sevsin seni, ya da daha fazla uzatmadan bitir.
görmeme gibi bir durum yok. Fotoğraflardan gördük birbirimizi. Bir tane fotoğrafta değil birkaç tane. Yüzümü fiziğimi biliyor

Öncelikle bir silkelenin ve kendinize gelin. Kendine değer vermeyene baskası nasıl versin?
Bu kadar zamandır konuşmuşsunuz, olay iki taraf için de iyi ilerlemiş ki telefonlarınızı almışsınız.

Beyaz tenli seviyo ama ben esmerim beni sevmicek nasıl bir düşüncedir? Bu adam sizin telefonda da olsa profil resminizi hiç mi görmedi?
Bu ladar zaman sphbet etmişsiniz aranızda bir bağ oluşmuş bence bu tarz vesveseleri düşünüp kötüyü çağıracagınıza güzel düşünün.
Herşey güzel olur inş
Çok güzel bir yorum yapmışsınız :) Teşekkür ederim. Evet gördük fotoğraflardan birbirimizi ama işte hep bir güvensizlik var bende

Sevmesi için zorlamayin,olduğunuzda farklı kalıba girmeye çalışmayın kalpleri eviren çeviren Allah tır dua edin.
kesinlikle kendiimi değiştirmeye çalışmıyorum. Belki de kendimi değiştirmeye çalışmadığım için kimse beni sevmiyor ama sevende beni böyle sevsin yani değişmeim değişmeyeceğim

Çok güzel bir yorum yapmışsınız :) Teşekkür ederim. Evet gördük fotoğraflardan birbirimizi ama işte hep bir güvensizlik var bende
Güvensizlil kontrol edilmezse inanın çok büyüyor.
Sizi oldugunuz gibi begenmiş ki iş bu aşamaya gelmiş. Bundan sonra da bu tarz kötü düşünüp enerjinizi düşürmeyin.

görmeme gibi bir durum yok. Fotoğraflardan gördük birbirimizi. Bir tane fotoğrafta değil birkaç tane. Yüzümü fiziğimi biliyor

O zaman hiçbir sıkıntı olmayacak kendini sıkıntıya sokma, kendine güven ve yanına git. Gerisi için hayırlısı olsun diyelim o zaman..:KK200:

Kendinizi bir gece önceden çamaşır suyuna basın.( :) ) tabi ki saka

Ya bırakın sizi esmer halinizle ornek kısa boyunuzla ornek sevimli gobusunuzle sevecek birini bulun eğer eleştirirse. Hem üni 4. Sınıf çok mu geç daha neler çıkar karşına.

Üniversite okuyan görmüş geçirmiş bir kızsın Allah aşkına hiç mi yoktu çevrende de internetten buldun?
Ben artık hayret ediyorum bu konulara!
İnternete sevgili aramaya girmemiştim aslında. Sadece vakit geçirmekti amacım. Bir site keşfettim ve de kendimce eğleniyordum orada. sonra olaylar bu aşamaya geldi.

Back
X