- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kızlar benim ki dert degil ama sadece ciddi şekilde dikkatimi çekti. Bu yüzden paylaşmak istedim. Kıskanıyosun demeyin ciddi sebebini merak ediyorum. Benim bir kız kardeşim var.Örnek vererek anlatıcam.Amcamın iki evli kızı var.İkisi de kardeşimi sürekli arar sorar.Evli olan biriyle hergun konuşur. Parara gidecek onu çağırır.Atıyorum kocasıyla kavga etsin onu arar anlatır.sürekli arar zaten onu. Dıger evli olan da öyle. Ben geçen işten çıktım eveeerken gelecektım. Evli olan kardeşimi oturmaya çağırmış. Bana bir mesaj atıp sende gel demiyor.Ben laf söyleyınce de evdeysen senın ıcın de gelsın diye cagırdım diyor. Bunların annesi var. Kardeşime Trip atmıs bayramını kutlamadı diye. Ona böyle bir Trip atıyor ama bana birey demiyor. Amcamın kızı geldi. Bir şey anlatıyor kardeşime fısıltıyla. Bir şey olsa hemen kardesımi arıyorlar. Ben anca kardesımden duyuyorum.Bu aralar şunu anladım kardesım de bende evli olsak onu arar sorarlar. Evine giderler ama bana gelmezler.Siz olsanız naparsınız? Saçma bir dert biliyorum. Sanırım zoruma gidiyor artık herkesin böyle yapması. Ayrıca akrabaların sevmediğim bırseyi olursa direk soylerım yuzkerıne .Ben bu durumu söyledim mesela evlı olana. Bir kac gun bana da sıcak msjlar attı. Sonra gene aynı oldu.ben onlara msj atınca da karsılıgı gelmıyor