Beni sevmiyorlar sanırım

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kızlar benim ki dert degil ama sadece ciddi şekilde dikkatimi çekti. Bu yüzden paylaşmak istedim. Kıskanıyosun demeyin ciddi sebebini merak ediyorum. Benim bir kız kardeşim var.Örnek vererek anlatıcam.Amcamın iki evli kızı var.İkisi de kardeşimi sürekli arar sorar.Evli olan biriyle hergun konuşur. Parara gidecek onu çağırır.Atıyorum kocasıyla kavga etsin onu arar anlatır.sürekli arar zaten onu. Dıger evli olan da öyle. Ben geçen işten çıktım eveeerken gelecektım. Evli olan kardeşimi oturmaya çağırmış. Bana bir mesaj atıp sende gel demiyor.Ben laf söyleyınce de evdeysen senın ıcın de gelsın diye cagırdım diyor. Bunların annesi var. Kardeşime Trip atmıs bayramını kutlamadı diye. Ona böyle bir Trip atıyor ama bana birey demiyor. Amcamın kızı geldi. Bir şey anlatıyor kardeşime fısıltıyla. Bir şey olsa hemen kardesımi arıyorlar. Ben anca kardesımden duyuyorum.Bu aralar şunu anladım kardesım de bende evli olsak onu arar sorarlar. Evine giderler ama bana gelmezler.Siz olsanız naparsınız? Saçma bir dert biliyorum. Sanırım zoruma gidiyor artık herkesin böyle yapması. Ayrıca akrabaların sevmediğim bırseyi olursa direk soylerım yuzkerıne .Ben bu durumu söyledim mesela evlı olana. Bir kac gun bana da sıcak msjlar attı. Sonra gene aynı oldu.ben onlara msj atınca da karsılıgı gelmıyor

P Portakalli ordek
Öncelikle evli olan biriyle evli olmayan birinin dertlesmesini görüşmesini neden yadırgıyorsunuz? Arkadaşlık ilişkileri medeni duruma gore belirlenemiyor sonuçta. Kim, kimi kendine yakın görürse gayet tabi bir şekilde onunla görüşebilir. Kuzenleriniz kardeşinize öyle davranıyor diye size de davranmak durumunda degil . Bu hayatımızın gerçeği. Kendinizden düşünün mesela.. Herkese aynı samimiyetle yaklaşıyor musunuz?

ben bi teyze kızı ile çok samimiyim, en yakın arkadaşım yani. ama ablama numarasını geçen ben verdim sanırım, öyle bi samimiyetleri yok. gayet normal değil mi? sorun sizde değil sadece onlar daha iyi anlaşıyor olabilir.

Ya onlar kardeşinizi daha çok seviyor olabilir ama başkaları da sizi kardeşinizden daha çok seviyor olabilir. Frekans uyuşması denen birşey var. Birde çok düz insanların etrafında pek kimse olmuyor maalesef. Ya da kendini sıcak bir şekilde ifade edemiyorsundur. Ben öyleyim, ben de çok sevilen, aranan biri değilim. Üç kişiysek illa o diğer ikisi daha iyi anlaşır mesela. Ammaan sonra bir bakıyorum herkes birbirine girmiş.

Senin baba tarafın yine kardeşinle ilgiliyms. Benim baba tarafım bizi tamamen dışlams durumda :)) tüm kuzenler biraraya gelir bizi cagrmzlar. Ama biz bunu takiyomuyuz Hayır . Çokta tinnnn :))) bazen böylesi daha iyi emin ol.

Belki onların yaşları daha yakındır sana nazaran. Birde insanlar herșeyi pat diye söyleyenlerden daha uzak durur belki kardeşin daha ılımlıdir

Benimde çok sevdiğim bir dayım ve yengem var görüşüyoruz ama çok nadir .. kızkardeşimi daha çok severler kaç kere kız kardeşime bilet aldı dayım yanlarına gitti.. tatile bile gitti onlarla hiç umrumda değil açıkçası.. benimde halamla aram çok iyidir birlikte herşeyi yaparız.. yani kafa yapısı önemli birazda bellikş kız kardeşinle anlaşabiliyorlar. Bunda alınacak bişey yokki.. o amca kızlarıyla samimi olur sen dayı kızlarıyla takma yani kafa meselesi.. bu seni sevmiyorlar anlamı taşımaz..

Sert bir mizaciniz mı var ? Yada soğuk mu kalırsınız insanlara karşı ? Yani kardesiniz le aranızda ki farklar neler bunu en iyi siz bilirsiniz .
Mesela benim kız kardeşim fevridir , ayrıca bazen tersinden kalkmış gibi davranır en ufak bir soruna bile azarlar . Yapısı böyle biz alıştık . Bende tam tersi herkese alttan almaya çalışırım .

Böyle farklar görmüş olabilirler. Üstünde durmayın kıyaslamayin kim ne kadar adım atıyorsa sizde o kadar adım atin

Boylesi daha iyidir belki de. Ben hayatimizda olan belli bir kac kisiden baska kisilerle (benim icin; ailem,esim, kardesim,)
cok samimi olmanin gerekmedigini dusunuyorum.
Yillarca dayim ve teyzem birbirleriyle kavga etmistir .Annem kimseye karismaz, kotulugunu istemez ve hep fedakar olmasina ragmen sevilmemistir.
Ben cok sessiz biriyimdir.Az konusurum. Dayimlar hep diger kuzenleri ben ve kardesimden daha cok seviyor biliyorum.
Peki bu benim icin onemli mi? Hayir degil.Simdi dusunuyorum da ben onlarla ne konuda sohbet edebiliyorum? Meslegimden konusamiyorum,sanattan konusamiyorum..ben,beni mutlu eden seyleri aramda bu denli nesil farki varken onlarla paylasamam ki bu onlari mutlu etmez.en fazla hatir sorma,cocuklar vs.
Ama kuzenlerim sohbet edecek bir suru sey buluyor.cunku hayatlar birbirine benziyor.hepsi ayni yaklasimda, ayni kafa yapisinda.
Kaliteli olan ,daha iyi ve daha guzel olan sevilmez ki! Hatta daha iyi, fedakar olan hep dislanir ona kotu davranmak daha kolaydir.Sahsen ben yalniz ve az kisiyle takilan insanlarind daha kaliteli insanlar oldugunu dusunuyorum.
Bence siz de umursamamalisiniz..
Demek ki onlar birbirine daha cok benziyor

B
Sert bir mizaciniz mı var ? Yada soğuk mu kalırsınız insanlara karşı ? Yani kardesiniz le aranızda ki farklar neler bunu en iyi siz bilirsiniz .
Mesela benim kız kardeşim fevridir , ayrıca bazen tersinden kalkmış gibi davranır en ufak bir soruna bile azarlar . Yapısı böyle biz alıştık . Bende tam tersi herkese alttan almaya çalışırım .

Böyle farklar görmüş olabilirler. Üstünde durmayın kıyaslamayin kim ne kadar adım atıyorsa sizde o kadar adım atin
Ben insanlara karsı herseyı pat dıye söylüyorum. Mesela amca kızının ikısıde kardesımi hep arar msj atarlar. Bir amca kızımla 2 haftadır konusmuyoruz.Bende aramıyorum yazmıyorum. Yazdığında cvp bıle atmıycam. İkiside mesela kardesımle akrabalarla ilgili sır vermıs. Hanı gelip bana anlamıyorlarr.bende artık ne ararım ne sorarım

Back
X