Beni sevmiyorlar sanırım

Tamam
Bak işte sordugunuz "neden kardesimi arayip,ona anlatıp,onu çağırıp, beni aramiyorlar, bana anlatmiyorlar ,beni cagirmiyorlar " sorusunun cevabını zaten siz vermissiniz bilee ...
tamamda onlarda hep dedikodu yapıyorlar. Hep kocalarını anlatıp kotuluyorlar

Boylesi daha iyidir belki de. Ben hayatimizda olan belli bir kac kisiden baska kisilerle (benim icin; ailem,esim, kardesim,)
cok samimi olmanin gerekmedigini dusunuyorum.
Yillarca dayim ve teyzem birbirleriyle kavga etmistir .Annem kimseye karismaz, kotulugunu istemez ve hep fedakar olmasina ragmen sevilmemistir.
Ben cok sessiz biriyimdir.Az konusurum. Dayimlar hep diger kuzenleri ben ve kardesimden daha cok seviyor biliyorum.
Peki bu benim icin onemli mi? Hayir degil.Simdi dusunuyorum da ben onlarla ne konuda sohbet edebiliyorum? Meslegimden konusamiyorum,sanattan konusamiyorum..ben,beni mutlu eden seyleri aramda bu denli nesil farki varken onlarla paylasamam ki bu onlari mutlu etmez.en fazla hatir sorma,cocuklar vs.
Ama kuzenlerim sohbet edecek bir suru sey buluyor.cunku hayatlar birbirine benziyor.hepsi ayni yaklasimda, ayni kafa yapisinda.
Kaliteli olan ,daha iyi ve daha guzel olan sevilmez ki! Hatta daha iyi, fedakar olan hep dislanir ona kotu davranmak daha kolaydir.Sahsen ben yalniz ve az kisiyle takilan insanlarind daha kaliteli insanlar oldugunu dusunuyorum.
Bence siz de umursamamalisiniz..
Demek ki onlar birbirine daha cok benziyor
Şöyle kı kız kardesım 21 yaslarında.amca kızının biri 33 dıgeri de 30 falan. Ikıısde evlı. Biriyle hep cocukların okulu, kocasının ılgısızlıgı, akraba dedikodusud eltilerınin ona yaptıklarını konusuyorlar. Dıger iyi ıse cocuklarını okulunu falan konusuyorlar.ben unıversıte mezunuyum Kpss calısıuorum.onlar ne kpss ne baska bırsey anlamıyorum. Kardesıme mesela sır vermısler. Sır da şu amcam ve yengem bosancakmıs.hanı bana anlatmiyorlar. Konustuklkar hep akraba dedikodu falan. Kendilerini överler Whatsappdan bırbırlerıne laf sokarlar. Birbirleriyle küserler falan. Hep böyle seyler...Ben benı elestırdılermı altta kalmam. Eleştirecek haddi onlarda görmüyorum. Ne benı me sevgılımı ne ilişkımı elestıremezler. Cocukları sımarık. Mesela laf soylerım

Evet de kardesım her dertlerini dınleyıp her islerine kosuyo. Sanırım en iyisi boyle devam etmek
Bence sorunun cevabi burda kiz kardesin her islerine kosuyormus 1 sefer istediklerini yapmasin onunlada gorusmezler bence,ha onlarda kardesinin her işine kosuyorlarsa o zaman iyi anlasiyorlar derim ama tek tarafli ise yine ayni olur cevabim islerine kostugu için onu ariyorlar derim.

Birbirlerinden aldıkları elektrik daha farklidir belki de? Yani daha rahat ve yakın hissediyor olabilirler.. Bu senin eksik veya kusurlu olduğunu göstermez.. Insan bozulabilir, bunu anlarim ama yapacak pek de bi sey yok sanki..

Bir de şey dikkatimi cekti, ben her seyi direkt soylerim gibi bi sey demişsin, bu halin tavrin rahatsiz edici olabilir mi? Anlamak icin soruyorum, hani bazi insanlar dobrayim zannedip pat küt her seyi konuşurlar, oyle bi durum mu var acaba?

Bence bu sevmemek değil de yakın görmekle ilgili olabilir.hani herkesin belki 4-5 arkadaşı vardır ama 1-2 tanesinin yeri ayrıdır,onlarla paylaşılan daha çok şey vardır daha yakınlaşılmıştır onlarla öyle düşünün yani

Birbirlerinden aldıkları elektrik daha farklidir belki de? Yani daha rahat ve yakın hissediyor olabilirler.. Bu senin eksik veya kusurlu olduğunu göstermez.. Insan bozulabilir, bunu anlarim ama yapacak pek de bi sey yok sanki..

Bir de şey dikkatimi cekti, ben her seyi direkt soylerim gibi bi sey demişsin, bu halin tavrin rahatsiz edici olabilir mi? Anlamak icin soruyorum, hani bazi insanlar dobrayim zannedip pat küt her seyi konuşurlar, oyle bi durum mu var acaba?
Bana söyledikleri şeyler şunlar. Sımdı bunların cocukları sımarık ve kufur edıyorlar. Bu yuzden cocuklarını sevmıyorum. Bana senın cocugun olsun bakalım nasıl Olcan. Sen cocugunu da sevmezsın falan diyorlar. Ee ben kuslarım salıncak kavgası edıyor dıye aynısından gıdıp alan insanım. Yanı hep eleştiri var. Bende bunların altında kalmıyorum. Ya da kocası dövüyor aldatıyor. Bize gelip kocamla aram cok iyi diye anlatıyora Tabı bunlara uzulmesın dıye bırsey demiyorum. Ya da atancagın yok senın kpssyi bırak diyorlar. Aklıma gelen bunlar.hanı hep sen ilerde şöyle olursun.işte ben kuslarıma falan baya duskunum.Şuan duzenli işimde var.Sen ilerde çocuğun olursa işi bırakırsın kaynanana bırakmazsın diyorlar. Yank konusma lar hep böyle. EE bende bırakırım mecbur diyorum. Çünkü çalışmakta istıyorum

Bana söyledikleri şeyler şunlar. Sımdı bunların cocukları sımarık ve kufur edıyorlar. Bu yuzden cocuklarını sevmıyorum. Bana senın cocugun olsun bakalım nasıl Olcan. Sen cocugunu da sevmezsın falan diyorlar. Ee ben kuslarım salıncak kavgası edıyor dıye aynısından gıdıp alan insanım. Yanı hep eleştiri var. Bende bunların altında kalmıyorum. Ya da kocası dövüyor aldatıyor. Bize gelip kocamla aram cok iyi diye anlatıyora Tabı bunlara uzulmesın dıye bırsey demiyorum. Ya da atancagın yok senın kpssyi bırak diyorlar. Aklıma gelen bunlar.hanı hep sen ilerde şöyle olursun.işte ben kuslarıma falan baya duskunum.Şuan duzenli işimde var.Sen ilerde çocuğun olursa işi bırakırsın kaynanana bırakmazsın diyorlar. Yank konusma lar hep böyle. EE bende bırakırım mecbur diyorum. Çünkü çalışmakta istıyorum
E niye samimi sekilde gorusmek istiyorsun ki bu insanlarla? Yani dile getirmissin, bi kac gun sicak davranip yeniden eski hallerine dönmüşler..
Madem boyle olumsuz durumlar var, mesafeli iliski daha iyidir..

B

Ben insanlara karsı herseyı pat dıye söylüyorum. Mesela amca kızının ikısıde kardesımi hep arar msj atarlar. Bir amca kızımla 2 haftadır konusmuyoruz.Bende aramıyorum yazmıyorum. Yazdığında cvp bıle atmıycam. İkiside mesela kardesımle akrabalarla ilgili sır vermıs. Hanı gelip bana anlamıyorlarr.bende artık ne ararım ne sorarım
Herşeyi pat diye soylemeniz sebep olmuş o zaman. Açıkçası bu iyi bir özellik değil. Bazı şeylerin direk yüzüme vurulması benimde hoşuma gitmez

Daha iyi frekans tutturmuşlar demek ki. Akrabasınız diye birbirinizi eşit sevmek durumunda değilsiniz ki.
Halamin iki kızı var,biriyle yıldızımız barışmıyor/barışmadı,kavga etmedik,küsmedik ama mesafeliyiz,ortak bir ilgi alanımız yok,saygi çerçevesinde bir ilişkimiz var ama diğeriyle acayip güzel anlaşırız.
Bence normal yani,takmayin kafaniza.

Sizi sevmiyorlar demeyelim de kardesinizi seviyorlar galiba.kafalar uyuşuyor olabilir ya da siz farkında olmadan soğuk duruyor olabilirsiniz vs.o yenge ve kızlarından başka çevreniz yok mu.neden bir tek onlara takıldınız.benim de bir sürü kuzenim var hepsi ile yakınlık derecem farklı.onların da benimle öyle.hiç sorgulamadım bu durumu

Evet de kardesım her dertlerini dınleyıp her islerine kosuyo. Sanırım en iyisi boyle devam etmek

İşte o yüzden onu çok seviyorlardır.Hele yapmasın bunları.Görürüm o sevgiyi,arkadaşlığı.Bu devirde sizi en çok kullanan en çok seven oluyor.Kendinizi kullandırtmazsanız kimse de sizi umursamaz.en iyisi de bu bence.Sahte sevgilere ne gerek var ki.

Ö
İşte o yüzden onu çok seviyorlardır.Hele yapmasın bunları.Görürüm o sevgiyi,arkadaşlığı.Bu devirde sizi en çok kullanan en çok seven oluyor.Kendinizi kullandırtmazsanız kimse de sizi umursamaz.en iyisi de bu bence.Sahte sevgilere ne gerek var ki.
Tabiki. Hep dedikodu yapıyorlar akrabalar hakkında. Cunku konusacak Baska setleri yok

Back
X