Beni sildin demek !!

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.269
333
Kızlar selam
Bir konu hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
Diyelim mi sevgilinizle kavga ettiniz ya da bir şekilde araya küslük girdi, o sinirle onu sosyal medyadan anında sildiniz, takipten çıkardınız vs. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o da sizi çıkardı her yerden.
İlişkiyi sosyal medyaya indirgemek saçma ama böyle bir durumla da karşılaşınca ister istemez noldu şimdi, ayrıldık mı, bitti mi moduna giriyor insan.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Kavga sinir anında birbirinizi sildiniz mi? Sonra nasıl adım atıldı ya da son nokta mı oldu?

Son nokta olmadı. Elli kere silinip geri ekleniyor. Ama size tavsiyem hiç bi küslükte böyle birşeyi ilk hamle olarak yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama iş çok çoluk çocuk muhabbetine dönüyor. Sosyal medya aklınıza gelen en son şey olsun.
(Ben çok yaptım bu hatayı bu yüzden söylüyorum)

Ohooo kaç kere silinir sonra eklenirdi. Ama öylesi dikiş tutmaz pek. Eşimle sevgiliyken hic öyle birşey yasamadım ama oncesinde hep sil ekle modundaydim.
Ben de daha önce yapmadım böyle birşeyi ama şimdiki erkek arkadaşımda yaşadım malesef. Zor bi durum belirsizlik..

Son nokta olmadı. Elli kere silinip geri ekleniyor. Ama size tavsiyem hiç bi küslükte böyle birşeyi ilk hamle olarak yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama iş çok çoluk çocuk muhabbetine dönüyor. Sosyal medya aklınıza gelen en son şey olsun.
(Ben çok yaptım bu hatayı bu yüzden söylüyorum)
Haklısın çocukça bi hareket ama oldu bi kere, o anlık sinirle işte:110:

Kızlar selam
Bir konu hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
Diyelim mi sevgilinizle kavga ettiniz ya da bir şekilde araya küslük girdi, o sinirle onu sosyal medyadan anında sildiniz, takipten çıkardınız vs. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o da sizi çıkardı her yerden.
İlişkiyi sosyal medyaya indirgemek saçma ama böyle bir durumla da karşılaşınca ister istemez noldu şimdi, ayrıldık mı, bitti mi moduna giriyor insan.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Kavga sinir anında birbirinizi sildiniz mi? Sonra nasıl adım atıldı ya da son nokta mı oldu?

Durun ben bu konuyu çok iyi biliyorum.

Geçen sitenin çocuk parkında oturuyorum,
Liseli bir kızla erkek geldiler, arkamda çardağa oturdular.
Çocukta peygamber sabrı vardı.
Kız tam 70 dakika kimi sildi niye sildi, sonra niye ekledi, sonra niye vazgeçti, öteki ne yapmalı, hangi sosyal mecrada neler ayıp sayılır, neler görgüsüzlük, neler saygısızlık bunları anlattı.

İşin özeti şudur,
İlişkinin geleceği varsa İlk silen ekliyormuş

Bir gün bu bilginin işime yarayacağı da hiç aklıma gelmezdi :))

Durun ben bu konuyu çok iyi biliyorum.

Geçen sitenin çocuk parkında oturuyorum,
Liseli bir kızla erkek geldiler, arkamda çardağa oturdular.
Çocukta peygamber sabrı vardı.
Kız tam 70 dakika kimi sildi niye sildi, sonra niye ekledi, sonra niye vazgeçti, öteki ne yapmalı, hangi sosyal mecrada neler ayıp sayılır, neler görgüsüzlük, neler saygısızlık bunları anlattı.

İşin özeti şudur,
İlişkinin geleceği varsa İlk silen ekliyormuş

Bir gün bu bilginin işime yarayacağı da hiç aklıma gelmezdi :))
İlk silen mi ekliyor:olamaz: Liseliler bizden daha tecrübeli tabi bu konularda :) ama ilk ekleyen de olmak istemem açıkçası, bi zahmet ilk adımı o atırversin:)

İlk silen mi ekliyor:olamaz: Liseliler bizden daha tecrübeli tabi bu konularda :) ama ilk ekleyen de olmak istemem açıkçası, bi zahmet ilk adımı o atırversin:)
:)) olmaz. Şu anda sen sinirle yaptığın bir şeyin bedelini ödemek durumundasınız (cümleler hanım kızdan)

Neyse yetişkin olarak yorum yapayım, erkeklerin peşinden koşulmaz. Bencede gönlü varsa bırak ilk adımı o atsın... :)

Bence gerçek olmayan aşkların bitiş şekli oluyor bu. Daha güçlü aşklar yüzyüze konuşarak, hesaplar yaparak, kurtarmaya cabalayarak, kavga ederek, sarılarak...ne bileyim. Bir tepki vererek bitiyor.
Ama yani öylesine hayatına girer ya bazı insanlar... öylesine de çıkarlar.
İşte onlar böyle 'ne oldu şimdi ya? Ayrılmışiz herhalde' diyerek bitiyor.
Benim de bir hikayem var :)
Ülkeler arası bir aşk yaşıyordum
ne aşk ne aşk(!) ilk görüşte ilişkiye başlayınca karşımdaki insanla bambaska karakterde olduğumuzu ,aslinda çok uyuz bir insan olduğunu falan anlamamıştım. Kısa bir süre sonra dünya masraf yapıp tekrar bulustuk. İki zıt karakter... iyi kötü beraber bir zaman gecirdik, o gitti daha da konuşmadık .
Bir varınca 'vardım' demişti kendi ülkesine, bir de başka sebeple arada mesaj atmıştı ama bence ayrılık konuşması yapmadan ayrılmıştık yani , onca masrafa hasrete değecek bir çift değildik yani, belli.
Sonra haftalarca konuşmadık. Yeni bir seyehate çıkacaktı, 'sen de gel' muhabbeti oldu sadece (tabii ki gitmedim, yalnız gezsem ondan iyi)
Sonra o gitti, tek başına Asyaya. Biz yine konuşmuyoruz. Bir gün Instagramdan bir resim atmış. Ben de icimden geldi, o şeyin Türk kültüründe de önemli bir figür olduğunu yazdım. Canım cicim yazmak saçma geldiği için (çünkü haftalardır konusmuyorduk) bitirirken 'good choice bro' yazdım, yani 'iyi seçim gardaş'
Sabah bir uyandım ki yorumumu silmis.
Zaten bitmiş gitmiş birşey daha fazla canimi sıkmayayim diye takibi bırakıp, onu da takipten çıkarttım. Numarasını falan sildim.
Bunu da farketmemis bile beş gün.
Sonra ne oldu biliyor musun?
5 gün sonra bana 'askim beni neden takipten çıkarttın? Her yerden de silmişsin, birşey mi oldu?' falan dedi :p:p
Nasıl yani?
Konuştuk biraz, hala 'bizim harika bir ilişkimiz var, neden böyle şeyler yapiyorsun' falan diyordu . Artık salağa mi yattı, onun ülkesinde böyle salak durumlara ilişki mi diyorlarmış,orasını bilemeyeceğim .

Bence şans falan verme, böyle bitecekse eğer zaten uzatmanın bir alemi yok

Ben silmiştim o da beni silip 3 gunluk ayrılıkta başka kızı eklemişti. Tabi biz barışınca kızla görüşmeye devam etmişti adi herif. Neyse ki yakaladım ve ayrıldım. Demem o ki bir kere sildiyseniz boşa değildir, sizi o raddeye getiren bir şeyler olmuştur attığınız adımdan geri dönmeyin. Dönecekseniz de bi daha çıkarmayın sosyal medyadan cılkı çıkıyor iliskinin.

Ayy büyük ergenlik ! Çocuk gibi engelle ,engel kaldır , sil ekle falan ...ne gereği var ? Tamamen birbirinizin hayatından çıkarsınız eyvallah ama böylesi çok saçma ve komik ..

Ayy büyük ergenlik ! Çocuk gibi engelle ,engel kaldır , sil ekle falan ...ne gereği var ? Tamamen birbirinizin hayatından çıkarsınız eyvallah ama böylesi çok saçma ve komik ..

Back
X