- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Nasil minnos bir konu birşey olmaz, bekleyin. Döner gelir o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir ergenlik yapmadığım için bilmiyorumKızlar selam
Bir konu hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
Diyelim mi sevgilinizle kavga ettiniz ya da bir şekilde araya küslük girdi, o sinirle onu sosyal medyadan anında sildiniz, takipten çıkardınız vs. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o da sizi çıkardı her yerden.
İlişkiyi sosyal medyaya indirgemek saçma ama böyle bir durumla da karşılaşınca ister istemez noldu şimdi, ayrıldık mı, bitti mi moduna giriyor insan.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Kavga sinir anında birbirinizi sildiniz mi? Sonra nasıl adım atıldı ya da son nokta mı oldu?
Aynen öyle, ben de sinirlendiğim zaman anlık tepkiler verebiliyorum, sonra pişman oluyorum tabi:) Aslan burcu olmanın dezavantajları diyelimBazı insanların sinirini ifade ediş tarzı böyle evlendik ben sinirliyken ulaşamasın o da sinir olsun diye heryerden engelliyordum ilk zamanlar.
Birbirinizi tanıyosanız ve seviyorsanız herkes için farklı anlamlar ifade ediyor.
Barışınca eklersiniz bir daha :))
Ne güzel:)Böyle bir ergenlik yapmadığım için bilmiyorum
Kızlar selam
Diyelim mi sevgilinizle kavga ettiniz ya da bir şekilde araya küslük girdi, o sinirle onu sosyal medyadan anında sildiniz, takipten çıkardınız vs. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o da sizi çıkardı her yerden.
İlişkiyi sosyal medyaya indirgemek saçma ama böyle bir durumla da karşılaşınca ister istemez noldu şimdi, ayrıldık mı, bitti mi moduna giriyor insan.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Kavga sinir anında birbirinizi sildiniz mi? Sonra nasıl adım atıldı ya da son nokta mı oldu?
Evet sinirli bi yapım var, anlık tepkiler verebiliyorum. Bakalım hayırlısı artık..Öfke kontrolünüz yok demek ki hiç öyle bişey yapmadık,çocuk oyuncağı mı bu,o ilişkiden pek hayır gelmez.
önce siz sildiniz diye yapmış... bana sinirlenen eski erkek arkadaşım yapmıştı aynısını. sonra 1 hafta sonra barıştık. sittin sene eklemedim bi daha, gıcık olmuştuKızlar selam
Ben de barışıcam gelirse tabiki ama sadece hatasını anlamasını istiyorum. Tepkimin ciddiyetini anlasın beyfendiönce siz sildiniz diye yapmış... bana sinirlenen eski erkek arkadaşım yapmıştı aynısını. sonra 1 hafta sonra barıştık. sittin sene eklemedim bi daha, gıcık olmuştune yapayım silmeyecekti başta
![]()
AynenNe güzel:)