Beni sildin demek !!

Bazı insanların sinirini ifade ediş tarzı böyle evlendik ben sinirliyken ulaşamasın o da sinir olsun diye heryerden engelliyordum ilk zamanlar.
Birbirinizi tanıyosanız ve seviyorsanız herkes için farklı anlamlar ifade ediyor.
Barışınca eklersiniz bir daha :))

Bence o kadar da önemli bir mevzu değil bu durum. Sosyal medyayı hayatınızın merkezi haline getirmemelisiniz. Muhakkak tepkinizi belli etmek istiyorsanız, sağlıklı bir şekilde tartışmaya çalışın. Trip falan atın, msj yazmayın, geç cvp verin vs. Ne bileyim.

Wp den engellemek, sosyal medyadan takipten çıkmak falan çok çocukça geliyor.

Kızlar selam
Bir konu hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
Diyelim mi sevgilinizle kavga ettiniz ya da bir şekilde araya küslük girdi, o sinirle onu sosyal medyadan anında sildiniz, takipten çıkardınız vs. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o da sizi çıkardı her yerden.
İlişkiyi sosyal medyaya indirgemek saçma ama böyle bir durumla da karşılaşınca ister istemez noldu şimdi, ayrıldık mı, bitti mi moduna giriyor insan.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Kavga sinir anında birbirinizi sildiniz mi? Sonra nasıl adım atıldı ya da son nokta mı oldu?
Böyle bir ergenlik yapmadığım için bilmiyorum

Bazı insanların sinirini ifade ediş tarzı böyle evlendik ben sinirliyken ulaşamasın o da sinir olsun diye heryerden engelliyordum ilk zamanlar.
Birbirinizi tanıyosanız ve seviyorsanız herkes için farklı anlamlar ifade ediyor.
Barışınca eklersiniz bir daha :))
Aynen öyle, ben de sinirlendiğim zaman anlık tepkiler verebiliyorum, sonra pişman oluyorum tabi:) Aslan burcu olmanın dezavantajları diyelim:bicak:

Kızlar selam
Diyelim mi sevgilinizle kavga ettiniz ya da bir şekilde araya küslük girdi, o sinirle onu sosyal medyadan anında sildiniz, takipten çıkardınız vs. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o da sizi çıkardı her yerden.
İlişkiyi sosyal medyaya indirgemek saçma ama böyle bir durumla da karşılaşınca ister istemez noldu şimdi, ayrıldık mı, bitti mi moduna giriyor insan.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Kavga sinir anında birbirinizi sildiniz mi? Sonra nasıl adım atıldı ya da son nokta mı oldu?

Öfke kontrolünüz yok demek ki hiç öyle bişey yapmadık,çocuk oyuncağı mı bu,o ilişkiden pek hayır gelmez.

Kim kimi sildi ekledi eminim çoğu kişi anlamaz bile. Sonuçta sözlü,nişanlı veya evli değilsiniz. Yine ekleşirsiniz olur biter.

Kızlar selam
önce siz sildiniz diye yapmış... bana sinirlenen eski erkek arkadaşım yapmıştı aynısını. sonra 1 hafta sonra barıştık. sittin sene eklemedim bi daha, gıcık olmuştu :confused: ne yapayım silmeyecekti başta :confused:

önce siz sildiniz diye yapmış... bana sinirlenen eski erkek arkadaşım yapmıştı aynısını. sonra 1 hafta sonra barıştık. sittin sene eklemedim bi daha, gıcık olmuştu :confused: ne yapayım silmeyecekti başta :confused:
Ben de barışıcam gelirse tabiki ama sadece hatasını anlamasını istiyorum. Tepkimin ciddiyetini anlasın beyfendi:duduk:

benım oldu neredeyse 1 ay konusmadık sonra baktımkı boyle olmuyor herkes kendı yoluna onu da sıldım takıpden de cıktım. whatsupdan sılmedım ama sosyal medyadan sılmıstım cunku benım hakkımda bısılerı bılsın ıstemıordum sonra dogum gunumde whatsupdan bana yazdı ben cevap vermedım. sonrasında 5 ay sonra yıne yazdı meraklanmıs beyfendı :sopa: bende ters ters cevap verdım. sosyal medyada kızları eklemeye devam edıp de benı merak etmekde nedır dengesızmıdır nedır. asla eklemem ıstek yollasa bıle

Esimle2yillik flortumuzoldu. 1yil nisanlilik. Bu 3 yilliksurec icerisinde cok ciddi ayrilma noktasinagelecek 2 3 kavga yasamisizdir.
15 gun ayri kaldik bir kavgamzda yine silmedik.
Sadece 1 kavgamizda esim birlkte resmimizn oldugu profil fotosunu sildi bana kizgin oldgu icn.
Adam 5 bucuk yildur hayatimda 5bucuk yildir profil resmimiz hep birlkte oldugumuz resimlerdir. hesaplardan hic silmedik. Bu bize biraz cocuksu geliyor. Gemiler bizde oyle kolay yikilmaz.. Oyle olmali ...

Back
X