- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi bahargelecek
-
İnşallah bende inanıyorum düzeleceğineSakin kalmaya çalış herşey düzelecek .
Çok teşekkür ediyorumİşi çirkefliğe vurmuşlar belliki haklarınızı istiyorsanız ,siz de ona göre savunma hazırlayıp ,karşılaştığınız ataklara pek aldırış etmeyeceksiniz ,üzülmeyecek ve kararlı duracaksınız ,gerçekten zor iş ,bazı durumlar da ayrılmak ve o süre sinir bozucu olabiliyor ,Allah kolaylık versin
Allah katında en büyük günahlar arasında hangi günah var biliyor musun?Bahar benimle onun arasında bir şey olabileceğini söyledi bana
Ben şok oldumAllah katında en büyük günahlar arasında hangi günah var biliyor musun?
NAMUSLU KADINA ZİNA İFTİRASI ATMAK
Allah senin yanında. Gerisini söylememe gerek yok sanırım.
Ben ne yaşamışsam birebir anlattım
Burnumdan geldi hayat
Ne söylemişlerse çürüttüm yani onların yalcı şahit olduklarını kanıtladım
Tabi yinede her şey hakimin takdirinde
Ben haklı olduğum davamı onların eline bırakmayacağım
Avukatım çok öndeyiz diyorIyi yapiyorsunuz ama sagliginizdan ve vaktinizden daha önemli degil hicbirsey.
Baktiniz daha da sürecek bosverin..hirs yapip kendi hayat enerjinizden ödün vermeyin.
Siz ortaya sundugunuz belgeler ile de karsi taraf da yipranmistir kafa patlatmistir.
O tarz insanlar uzatir da uzatir...daha cok olan size olur.
Kalben fazla üzülmuyor kisisel olarak uzerinize alinmiyorsaniz devam edin ama tabiki.
Avukatiniz ne diyor? Kazanma ihtimaliniz varmi
Hadi diyelim görümce denen şahsın aklı çalışmıyor. Eşin olacak ........ şahıs nasıl böyle birseye izin verir? Demez mi abla ne kadar boşanmak üzere olsak da o benim namusum.Ben şok oldum
Kadın olarak utandım
Bir kadın bunu kendi onuruna gururuna yakıştırıp kendi namusuyla ilgili nasıl böyle bir yakıştırma yapabilir diye
İnşallAh duanızı eksik etmeyin
Avukatım çok öndeyiz diyor
Çünkü bu işler yalanla dolanla olacak iş değil diyor
Altınlarıda alıcam ondan diyor
Sen keyfine bak diyor bak
Hepsi öyleHadi diyelim görümce denen şahsın aklı çalışmıyor. Eşin olacak ........ şahıs nasıl böyle birseye izin verir? Demez mi abla ne kadar boşanmak üzere olsak da o benim namusum.
Demek ki hepsi şahsiyetsiz, hepsi karaktersiz, hepsi namussuz.
Her seferinde bunu yapıyorEski konularina göz attim az önce.
Kac yasindasin canim sen? Eski es kac yasinda?
Davalara mi, babanin ve sizin aldiginiz üstbas ile geliyor o dengesiz? Her seferinde mi yapti bunu?
Bu arada anlasmak uzlasmak istediler mi bir ara?
Her seferinde bunu yapıyor
Evet istediler mahkame celselerinde
Ama ben bunu kabul etmedim
Çünkü en başta anlaşalım dedim ben o dinlemedi
Bu kadar dayandım artık anlaşmamCok garip biriymis eski esin.
Korkunc hatta bence.
Hic aklina sey geldimi, seni oyaladigini..önüne bakmayasin diye süreyi uzattigini vs?
Herifin amaci seni yipratmak resmen.
Bilemedim. Anlasma konusunda da ailesi istemistir herhalde. Eski esinin kendi istegi oldugunu sanmam..
Dedigim gibi daha da uzarsa bence anlasmayi düsün ve topyekun butun baglarini kopar.
Eski esin ürkütücü...ve bilinci yapiyor yani bence o kiyafet konusunu dahi. Psikolojinle oynuyor..
Bu kadar dayandım artık anlaşmam
Bu süreçte çok yıprandım
Atmadıkları iftira kalmadı
Ama ben hep dik gittim oraya
Deşdiğim gibi ben haklılığıma inanıyorum be o davayı kazanıcam
Ona o ödülü vermeyeceğim
En başlarda çok etkileniyordumZaten haklisin canim. Kagit uzerinde farkli yazsa ne olur.
Aslinda bu uzatmalara katlandigin ona ödül bence.
Iftiralara daha cok maruz kalacaksin..o ortamda bulundukca.
Bu tarz insanlarla ugrasilmaz. Cunku umru degil öylelerin. Umru olsa iftira atmaktan cekinirdi.
Yinede kendin bilirsin. Insallah en kisa sürede biter bu mahkeme ve kazanirsin.
Hayatini askiya alma ama ..fazla da düsünme bu konuyu. Avukatina devret onun dedigi gibi keyfine bak.
Mahkemenin sonlanmasını bekliyorum Amaİftiralar için kanıtıniz varsa tazminat davası açın.
Muddei iddiasını ispatlamakla yükümlü. Var mı şahidin ben dedim mi öyle bir şey diye üstüne gitmek lazım aslında. Pislikle pislik olmak lazım da işte onun için çok sağlam sinirler lazım. Avukatla konuşun bence. Madem o kadar uzamış gittiği yere kadar gitsin. Teker teker hepsine dava açın maksat huzurlari bozulsun. Sizde huzur kalmamış onlarda da kalmasın.Mahkemenin sonlanmasını bekliyorum Ama
Örneğin kadın diyorki bahar bana karnımla aramda bir şey olabileceğini söyledi
Böyle bi şey söylemedim
Bunu nasıl kanıtlayabilirimki
Avukatımın dediği şey bunlar biz dedik bitti hakimde inandı şeklinde düşünüyorlarMuddei iddiasını ispatlamakla yükümlü. Var mı şahidin ben dedim mi öyle bir şey diye üstüne gitmek lazım aslında. Pislikle pislik olmak lazım da işte onun için çok sağlam sinirler lazım. Avukatla konuşun bence. Madem o kadar uzamış gittiği yere kadar gitsin. Teker teker hepsine dava açın maksat huzurlari bozulsun. Sizde huzur kalmamış onlarda da kalmasın.
Ya eli anlarımda bir kardeş bunu nasıl söyleyebilir bu nasıl bir zihniyet gerçek olsa kendine yediremez insan...Bir insan gelinine bu derece düşmanlık besleyecek ne yaşamış olabilir.Bizde gelin olduk görümceyim aynı zamanda.Ama eşimin ailesine bu derece şeyler kondurmam imkansız görümcemle hiç diyaloğum yok benim mantığım hayatı farklı yaşayan farklı insanlarız Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin benim kimseyle işim yok...Bu derece nefret dünyaya zarar...İnsan hiç korkmaz mı...Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten böyle bir aileden kurtulacağınız için şükredin...Herkese önce merhabalar
Bu bir iç döküş
Tanıyan olsada olsun umrumda değil
Eski konularımı bilenler bilir eski eşle boşanma aşamasındayım ve hala bitmedi.
1,5 yıldır malesef dava bitmedi.Bu süreçte celseler görüldü şahitler dinlendi az kaldı bir dahaki duruşmaya karar çıkacak.
Fakat artık benim midem almıyor olanları sözde ben hep karşı taraftan maddi şeyler istemişim,sürekli pahalı şeyler istemişim.
Yazık çünkü karşı tarafın damatlığını bile ben aldım.
Altınlarımı aldılar daha ben ortak evdeysen haberim yok gidip çekip birde faize yatırmış
Altınların bir kısmını ispat edebiliyorum
O dilekçeye olmayan tek şey yazmadım
Ama karşı tarafın yapmadığı pislik atmadığı iftira kalmadı.
Şahitlerden birisi onun ablasıydı ve gelip dediği şey şuydu
Benim boşanmış kaynım var.15 yıl önce boşandı (kaynı kim ne olur adı nedir onu bile bilmem)
Bahar benimle onun arasında bir şey olabileceğini söyledi bana
Kanım dondu bir kadın kendi namusuna nasıl laf edebilir ,nasıl bu kadar gurursuz ve onursuz olur diye
Evlilikte şiddet gördüm defalarca,sustum
Darp raporu almadım
Fakat gören şahitlerim vardı
Onlar geldiler kim ne görmüşse anlattı
Bu arada ara ara karşılaşıyoruz karşı taraf hala babamın ona aldığı saati ,benim ona aldığım ayakkabıları falan kullanıyor.
Bütün bu olanlardan sonra kendi kendime söz verdim
Beni sindirmelerine izin vermeyeceğim,adalete güvenip o karar açıklandığında onun gözünün içine bakacağım diye.
Sizlere sorum şu bu süreçte olur olmadık iftiralarla karşılaşıp ,yalancı şahitlerle başa çıkmayı başaranlar
Neler yaptınız nasıl bu pislik insanlarla başa çıktınız
Vicdansızlığın merhametsizliğin son noktasıYa eli anlarımda bir kardeş bunu nasıl söyleyebilir bu nasıl bir zihniyet gerçek olsa kendine yediremez insan...Bir insan gelinine bu derece düşmanlık besleyecek ne yaşamış olabilir.Bizde gelin olduk görümceyim aynı zamanda.Ama eşimin ailesine bu derece şeyler kondurmam imkansız görümcemle hiç diyaloğum yok benim mantığım hayatı farklı yaşayan farklı insanlarız Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin benim kimseyle işim yok...Bu derece nefret dünyaya zarar...İnsan hiç korkmaz mı...Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten böyle bir aileden kurtulacağınız için şükredin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?