Beni sindirmelerine izin vermeyeceğim

Tabiki dua ederim ettiği iftiranın bedelinide ödetin o edepsize gerçekten çok çok üzüldüm Rabbim eminim yardımcınız olacaktır.

Koruma kararı alın

Aynı durumdayız ben de şiddeti mesaj kayıtları ile kanıtlamaya çalışıyorum karşı taraf her şeyi inkar ediyor
Şiddeti inkar ediyor
İzleri görenler vardı onlar geldiler
Altınları aldığını inkar ediyor
Dekont olmasına rağmen ben almadım diyor
Daha ne iğrençlikler anlatamam

Şiddeti inkar ediyor
İzleri görenler vardı onlar geldiler
Altınları aldığını inkar ediyor
Dekont olmasına rağmen ben almadım diyor
Daha ne iğrençlikler anlatamam
Aynı bizde de altınlarım ile arabasını yenilemişti hayır kendi param ile aldım diyor düğün cd si onda kaldı, birkaç fotoğrafım var kolumda bilezik olan, onlar işe yarar mı bilmiyorum

bende şuan aynı aşamadayım. bir kaç hafta sürdü evliliğim. 8 aydır da boşanmaya çalışıyorum. ilk celse ön incelemeydi pek birşey olmamış. bana karşı atılan iftiralar ve söylediklerimi inkar etmeleri.. hiç bir yaptığını kabul etmıyor. ikinci celsemiz 10. ayda olacak. allah bana güç versin diyorum. pek kimim kimsem yok oda ailesiyle tartışma çıkartmış ilk celsede. avukatımı tehtit etmiş tartışma cıkartmışlar. güclü kalmaya çalışıyorum. sende öyle kal geçecek bu günler... biz kazanacağız

İnanıyorum haklı olduğum inşallah ispatlanacak
İnşallah sende kazanırsın canım
Yaptıkları yanına kalmaz

altınlarının, neden hepsini ispat edemediniz...

allah böyle insanlara merhamet versin vicdan versin inşallah , bende sanırım çok kısa bir süre içinde sizin yaşadıklarınızı yaşayacağım yani iş mahkeme safhasına geldiğinde karşı tarafında gerçekleri anlatacaklarına inanmıyorum ,çünki çok fazla rezil ve çirkef insanlar , allahın adeletine çok güveniyorum herkes yaptıklarının bedelini er yada geç öder ,sizde sakin , sabırlı olun az kalmış kurtulmanıza allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün ve çok mutlu olun

İnşallah siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız
Allah düşmanıma yaşatmasın
Daha bunlar bir kısmı geri kalanını anlatsam film gibi
İnşallah kurtulmama az kaldı
Duanızı eksik etmeyin

İnşallah siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız
Allah düşmanıma yaşatmasın
Daha bunlar bir kısmı geri kalanını anlatsam film gibi
İnşallah kurtulmama az kaldı
Duanızı eksik etmeyin
mevlam biranönce kurtarsın sizi ve bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun inaşallahhhh darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…