Sıkıntısı var evet biliyorum, ama bu ilk defa yaptığı bişey değil bana karşı, daha önce de en az 4-5 kez oldu.düşünsenize ya sevdiğiniz kişiyle oturup insan gibi konuşmak istiyorsunuz ama karşınızdaki odun hiçbişekilde sizi ne dinliyor ne de bi cevap bi tepki veryor. Çocukluktan başka birşey değil vallahi.ilişkimiz 3 yıllık bu arada...yorumunuz için de çok teşekkürlerCanim belki bi derdi bi sıkıntisi vqrdir.
Haa eğer hep boyle yapiyorsa ak karsina tane tane anlat.
Ömrünü bi vefasiza harcama.. İnşaallah atlatirsiniz..
sen de böyle bir insanın 1 mesajını sabahlara kadar bekliyorsan onun suçu ne şimdi?Gerizekalı her zaman olduğu gibi yine işine gelmeyince ne telefonuma ne mesajlarıma bakıyosun! Ben sana destek olmaya çalışırken, sabah 5e kadar senin tek bi mesajını beklerken, sen bana bi "yatıyorum" bile demeden gidiyosun.öküzün odunun önde gidenisin! Yapman gereken şey sadece telefonuma cevap verip " ben yatacağım" ve ya " işim var" demekti, ya da artık ne halt ediyosan. Ama sen yine o aptal köşene çekilip, her zamanki çocuksu tavrınla beni telefonundan engelledin arayınca ulaşmamı istemediğin için.iyiki ailemi bırakıp da senin yanına okımaya gelmemişim.sen busun çünkü!
bu kadar hakareti hakadecek ne yaptınız .Gerizekalı her zaman olduğu gibi yine işine gelmeyince ne telefonuma ne mesajlarıma bakıyosun! Ben sana destek olmaya çalışırken, sabah 5e kadar senin tek bi mesajını beklerken, sen bana bi "yatıyorum" bile demeden gidiyosun.öküzün odunun önde gidenisin! Yapman gereken şey sadece telefonuma cevap verip " ben yatacağım" ve ya " işim var" demekti, ya da artık ne halt ediyosan. Ama sen yine o aptal köşene çekilip, her zamanki çocuksu tavrınla beni telefonundan engelledin arayınca ulaşmamı istemediğin için.iyiki ailemi bırakıp da senin yanına okımaya gelmemişim.sen busun çünkü!
iyiki engellemiş sizi .Gerizekalı her zaman olduğu gibi yine işine gelmeyince ne telefonuma ne mesajlarıma bakıyosun! Ben sana destek olmaya çalışırken, sabah 5e kadar senin tek bi mesajını beklerken, sen bana bi "yatıyorum" bile demeden gidiyosun.öküzün odunun önde gidenisin! Yapman gereken şey sadece telefonuma cevap verip " ben yatacağım" ve ya " işim var" demekti, ya da artık ne halt ediyosan. Ama sen yine o aptal köşene çekilip, her zamanki çocuksu tavrınla beni telefonundan engelledin arayınca ulaşmamı istemediğin için.iyiki ailemi bırakıp da senin yanına okımaya gelmemişim.sen busun çünkü!
Aynı şeyleri ona da söyledim merak etmeyin, onun yaptığı şeyin yanında benim dediklerim gayet normal.hakediyo söylediklerimiiyiki engellemiş sizi .
hakkında bunları düşünen biriyle bir yola devam etmek istemezdi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?