- 2 Ekim 2020
- 78
- 25
- 8
- 34
- Konu Sahibi Sinemissssss1111
Benim 1 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var ama ilk kez plan yapıp buluştuk gittiğimiz her yerde hesabı ben ödedim çünkü öyle bir gayreti yoktu hiç öğleden akşama kadar 2 mekanda ben ödedim en son ayrilalimmi artık filn diye konusuyodukki yemek yiyelim mi dedi olur tamm dedim aynı zamanda her gittiğimiz yerde sürekli alca şeylerden ve ucuzluktan bahsediyo surda birşey var çok ucuz burda birşey çok ucuz rezil etti beni insanlardan utandım artık yanımızdaki.yemek.yemeye gittik neyse yedik hesap geldi sadece yediklerimi söyledim ve burdan şunlar lütfen dedim. Banka kartını verdi çekmedi red verdi neyse bozulmuş filan dedi sen verirmisin ben sana veririm dedi bende mecburen tamam dedim. Ucuz birşeyde yemiyo.neyse dışarı çıktık bankamatiğe gitti sürekli giremiyo sebebi yok bankada sorun var dedi.yarin versem dedi. Olur dedim bende sinir olduğum için önemli değil benden olsun da demedim bilerek. Gün boyu sırf onun için 150 TL para harcadım.ve ilk kez bulustuğum biri ertesi gün yani bugün aradı bankalar kapalı bankamatikte bozuk dedi hesabına atıyım dedi güvenmedigim için sonra verirsin dedim.sonra birde bu göndermediği parayı gönderdim diye benden ister çünkü diyoki bana 200 gönderdiğim seninkini veriyim diğerinide ben alıyım diyo göndermez gönderdim der ben bu kızla başedemem yalancının teki diye sorun değil ded kapattım olunca verirsin dedim. Birde diyoki hiç param yok benimde şuan diyo napiyosun sen buluşalimmi diyo dahada sögüşlüycek.tiksindim resmen. En iyi arkadaş en yakın arkadaşım vede kitap artık sosyalleşmek mi lanet olsun. Dizinde varmı böyle arkadaşlarınız tepkiniz ne oluyor?