• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

Allah şaşırtmasin diyecek başka sözüm yok

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

hem adam senle bırlıkte olduğuna gore,karı koca gorundugu kadar mutlu bır cıft degıllermiş..

bence duygularınla oynamışlar senın..bır aldatmacaya kurban gıtmışsın..

yaaa bakin biliyorum ben adiligimi pislikligimi kimseyi kinayacak bana bunu dedin ozurdile diyecek hakkim yok allah kahretsin diyorum beni dahasi varmi esimin ailesiyle benim ailem bir sirket yonetiyolar babamin zoruyla oldu birazda yoksa ben ilk istemedim sonra aramizda kesilen sozle tanistik flort donemimiz oldu hoslanmistim etkilenmistim ve evlendik ben kotu bi insan degilim aldatildim hemde defalarca hatta kiz esimle cektirdikleri fotoyu telefonuma gonderdi artik aradan cekil diye delirdim aileme gosterdim babam erkek yapar dedi kir kicini otur evinde dedi mecbur sustum oturdum sonra o arkadasimla tanistim sonra esi offf bilemiyorum cok kotuyum yeminederim

iyi de eşin seni aldattıysa boşansaydın o zaman.arkadışının eşiyle mi birlikte olman gerekirdi? ya adam evli,sen evlisin adam arkadaşının eşi..hem onunla hem kocanla sevişiyosun sevgilin de hem seninle hem eşiyle öyle bunu mideniz nasıl alıyor? sen aldatılmış bu acıyı yaşamışsın şimdi başka bi kadına yaşatıyosun aynısını

yapacak tek şeyin var gereği söylemek.bebeğin babası sevgilin mi?

ay bu konuların suyu çıktı artık yaaaa...

nesiniz siz? nerde yaşıyosunuz?

doğur anacım.

sana o günahsız bebeği doğurup, böyle bi annesi olduğu için utandırmak yakışır.

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor

İyi halt etmişin dna testi yaptır kimden olduğu belli olur. Valla o kadar çok şey yaşayıp duyyorumki artık herşey normal geliyo bana. Aldatmanında bi uslubu var ya ;))))))))

aldirmak istemiyorum daha once bir donem yunanistanda yasamistim oraya gitmek istiyorum iki arkadasim var orda samimi oldugum konustum biriyle ikisininde evbakmalarini soyledim sen once bi gel bakariz dediler dogurmak isitiyorum ben

Bu sallamasyon hikaye ile buranın çalkalanacağını biliyorsun dimi :) birkaç gün gecikmiş reglin eşin nasıl öğrendi hayrett az tutarlı atın lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üç gebelik geçirdim ikisinde adetime daha bir hafta varken test yaparak öğrendim ki konu sahibi adetim geçtikten sonra test yaptım diyor olabilmesi mümkün diye düşünmekteyim

Herşeyi geçtim yaa doğacak çocugun yüzüne nasıl bakacaksınız?
Biraz kendinize saygınız olsaydı azıcık gurur sahibi bir kadın olsaydınız bu hale düşmezdiniz...

Babamın zoruyla oldu sevmedin bla bla... yahu bir kere de bahane arkasına sığınmayın sevmiyorsan boşanırsın. Hiçbirşey senin yüz yüze baktığın bir kadının eşiyle birlikte olmanı aklayamaz eşinize gebeyim dediniz ma belki ondan değil öbür adamın haberi var mı olmasa da öğrenecek kocaya çaktırmadan beraber olmaya devam edip çocuğu da öyle büyütecek misiniz bu adam bu çocuk kimin merak etmeyecek mi yoksa evliliği bozulmasın diye sessiz mi kalacak mübarek gün Allah ıslah etsin kaç kişinin vebali üzerinizde eski konularınızda kimbilir ne yazdınız da yeni üyelik aldınız. İçinize siniyor yani bunlar öyle kötü hissetmekle olmuyor.

aldirmak istemiyorum daha once bir donem yunanistanda yasamistim oraya gitmek istiyorum iki arkadasim var orda samimi oldugum konustum biriyle ikisininde evbakmalarini soyledim sen once bi gel bakariz dediler dogurmak isitiyorum ben

Sizde insanları fiştiklemeyin daha madem yol buldunuz kendinize konu neden açtınız? acaba gerçekten sahtemisiniz? Resmen hakaret edin bana der gibi üst üstte yazıyorsunuz! kocan seni aldattı sende onu aldattın komşu kadının suçu neydi? Mutlu olması mı

Eeeee Nasrettin Hoca durur mu? Yapıştırmış cevabı: Haydan gelen huya gider:9:

Doğur kardeş ya, bir üçlü oluşturun, sinerji yaratın. Noel Babacılık falan da oynarsınız. :1:

Son düzenleme:
bunun gibi kadın ve o sümsük gibi erkekler yüzünden hayatın tadı yok yeminle
allah tepenizden baksın emi...o çocuk ikinizin ömür boyu vicdan azabınız olucak...
baktıkça yerin dibine girin emi ...ikiyüzlüler...

ziyaretçilere de soralım malum 30 kişi kadar varlar,ne yapsın konu sahibi sizce?

bu konularda ziyaretçi sayısı birden fırlıyosa oradan topuklamak lazım bağğyanlar :6:

Back
X