• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

Kınamayalm?he tamam ozaman afferin nasıl ayarttn kız kadının kocasını anlatsana az.?!!!

:60: üye kendisi söyledi eski üye olduğunu ama kim olduğunu bilmiyoruz:9:

meraklı melehatler :27: sakin olun bi kaç msj önce kendisi yazdı ya

:1: ay çokmu belli ettik merakımızı:1:
Işin komiği daga konuyu bile bilmiyom, kadişnen ofişim görünce daldım ekşın var diye:1:
Bir okuyayım bakalım neler yapmış konu sahibi.

nasıl merakla yazdıysak okumamışız bile mesajı :27: sağolun kızler :16:

:1: ay çokmu belli ettik merakımızı:1:
Işin komiği daga konuyu bile bilmiyom, kadişnen ofişim görünce daldım ekşın var diye:1:
Bir okuyayım bakalım neler yapmış konu sahibi.

sinirim bozuldu ya :60::60::60:

Açıklar yahu eğer üye izin almadiysa yönetimden ikinci üyelik için o zaman açıklanıyor en son isyan ettiğimizde bu şekilde anlasmistik:31:

ben o anlaşmalarda yoktum olabilir o zaman bak.

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor

Kocanı aldatman kötü ama arkadaşının kocasıyla aldatman daha da kötü. Eşinin seni aldatması seni haklı göstermez ki. Keşke boşansaydın zamanında. Olan olmuş artık. Olanla ölene çare olmaz derler. Yapacağın ilk iş çocuğun babasını öğrenmek olsun. Ama bunu da ancak bebek doğduktan sonra öğrenebiliyorsun bildiğim kadarıyla. Bir de ne olursa olsun hem kocandan hem de o adamdan uzaklaş. Belli ki kocanı sevmiyorsun, o da seni sevmiyor. Bebeği doğurmak istiyorsan hepsinden uzak durman gerekiyor. Yoksa bebeğin hayatı da senin hayatın da zehir olur. Allah yardımcın olsun.

Yuh bir de bize beddua ediyor. Sen kimsin ki benim doğmamış çocuğuma beddua ediyorsun?
Burada utanması gereken sensin. Biz değil.
Sanki kafana silah dayadılar, git kocanı aldat diye.
Bir de kader mahkumu ağızları yapıyor be!
Kendi etmiş, kendi bulmuş, yetmemiş rezilliğini kamuya açıyor, millet ağzını açınca da suçlu oluyor!
Yavuz hırsız misali gibisin, ev sahibini bastıracaksın neredeyse:20:

açıklamaz çünkü asıl üyeliğinde arkadaşları var kaybetmek istemez ,ama çok açık verdi bence 6 yıllık üye,yunanistanla bağlantısı var orada yaşamış,babasıyla eşinin ailesi ortak şirket sahibiymiş ,eşi de onu aldatmış vsvs ama açıklamasın bence de gerek yok ama asıl üyeliğinde bulunan arkadaşlarını silsin zira sanmıyorum ki beddua eden biriyle arkadaş olmak isteyen yoktur.

Back
X