• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor
Boşuna demiyolar güvenmeyin kimseye diye sizi kınamam yargılamam ama yanlış yoldasiniz Allah doğru yola ulaştirir inşallah sizi arkadaşınıza da eşinizede yazık empati kurun aynisini sizin arkadasiniz yapsa eşinizle ilişkisi olsa hamile kalsa öğrenince ne hissedersin şeytana uymayin biran önce kendinize çeki düzen verin bence.

Beni suçlamayın, beni suçlamayın .. sende ne emmeye geliyon ne gömmeye. . Gerçi gömme işi tamamlanmış..

aşk dimi şimdi sizinki
büyük sevgi
o yüzden günah ayıp değil yaptığınız
zaten eşinizle birlikte olduğunuzu bilen biri sevebilir dimi size dokunabilir
kabullenebilir dimi
seks manyağıyım deyin de anlayalım
zira aşk olsa 784658465894365893 boşanır birlikte olur milletin de günahına girmezdiniz

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor

O kadar buyuk bi gunah icindesinki yatacak yerin yok allah islah eglesin ahlaksiz kadin senin gibiler yuzunden kadinlarin adi cikiyor yazik yazik kocana yazik o arkadasina yazik mutlulugunu calmissin annem bosuna demiyormus kizim ewine cok arkadaslarini sokma diye warmis bildigi baksana bende kizardim anneme ne fesatsin diye arkadasim onlar diye ama resmen tiksindim sizden igrencsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senı kesınlıkle kınamak ıstemıyorum sunu bılıyorumkıı ınsann kınadıgı sey basına gelmeyıncee ölmezmişş ama neden mutlu bır kadının hayallerını yıktın madem esını aldatma raddesıne geldın sanal ortamda aldatsaydın ne ııleyım yada tanıdık olmayann neden arkadasının sırtından vurdunn bız kadınlar neden boyleyızkıı bence o cocugun kımden oldugunu ögren sevgılınle paylas bı dna testı yapın amaa esınden de bosan bu durumda oda enayı drumuna düşmesinn

aynen katılıyorum eğer arkadaşsak beni de silsin.. aynı yerde nefes almaktan bile utanırken bari aynı listede olmasın adımız :19:

Konu sahibi sen bunlara bakma, adını söyle yeterki ben seni silmem:27:
Hatra kulağıma söyle:27:

Çatlatma adamı işte:47:

inanmak zorunda degilsiniz sallamiyorum ben esime ben soyledim hamile oldugumu

niye emin olmadan esıne soyluyorsun sen de o zaman.hem bu kadar alengirli islerin icine girecek kadar cesursun ve dahı akıllısın ogrenir ogrenmez esıne nıye soyluyorsun ve daha da onemlısı sevmedıgın 2 tane adamdan birinden cocuk bekliıyorsun.kendin etmıssın yıne en buyuk zararı sana olacak.kolay gelsın.

Kendin rahatsiz oldugunu söylüyorsun ve suclamayin duyorsun.
Suclusun,hemde cok,ne yani masumsun mu diyelim?
Peki ne olacak bu isin sonu?
Kimden oldugunu bilmeyerek bi onunla bi bununla nasil beraber oldun?

Konu sahibi sen bunlara bakma, adını söyle yeterki ben seni silmem:27:
Hatra kulağıma söyle:27:

Çatlatma adamı işte:47:

Kazen geçen günki kadının üyeliklerini birleştirip açık etmişti.
Bence Kazen'e yanaşalım:27: Bunun üyelikleri de birleştirir belki:23:

Tebrik ederim, an itibariyle 61 kişi konunu okuyor. İstediğin hareketi yakaladın. Sadece burada değil, genel olarak toplumumuzda bile evlilik dışı ilişki yaşayanlara nasıl tepki verildiğini bilirken gelip burda arkadaşının kocasıyla ilişki yaşadığını ve hatta karnındaki çocuğun hangisinden olduğunu bilemediğini anlatman büyük cesaret. Tekrar tebrik ederim. Allah ıslah etsin.

Mübarek ramazanda seni kınadıkları için beddua ettiğin insanlara, mübarek ayda kocanı başka bi adamla nasıl aldattığını anlatıyorsun. Kafa pırıl pırıl maaşallah. :)

Seni biz suçlasak ne olur suçlamasak ne olur , sanki bir şey değişecekmiş gibi..
Olan olduktan sonra , ne yazsak boşa..

Babasının kim olduğunu öğrenmek içi Dna testi yaptırırsınız.
Daha önemlisi çalışmıyorsanız işe girin, kendi ayaklarınız üzerinde durun. Mümkün mertbe evlerinizi ayırın. Sırtınızı başka bir erkeğe yaslamayın. Önce boşanın, diğeri de boşanırsa ne ala...
Boşanmazsa da kendi önünüze bakarsınız. Mutsuz evliliğe gerek yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

söyleyememki sen nasıl insan siluetine bürünmüş bir yaratıksın ki hayvanca bir ilişki içerisindesin. ne yapalım saygıyla önünde mi eğilelim. gel bizimkileri demi ayart diyelim. seni kınıyorum en büyük lafları ediyorum. beddua ediyorsun ya kalitesiz kadın nasıl bir azgın, nsıl aklı kasıklarında çalışan bir kadınsın ki o..... dediğim kadınlar bile senden daha kaliteli bir hayat yaşıyor et bana beddua kızım var itin bedduası kabul olsaydı. bir de diyorsun ya bana ahkam kesenler bile acaba gercek hayatta ne hallttir bilinmez bile dimi işte sen de zamanın da burada ahkam kesmişsin ki ne halt olduğun ortaya çıktı.
allah senin gibi aşüfteleri evlerimizden değil sokaklarımızdan uzak etsin. ayrıca amacın böyle bir konu açıp sinirlerimizi hoplatmaksa da bunu başardın. fake olsa bile bu konu senin bunu kendin yaşamış gibi aktarmamn bile senin o yollu oldğunu gösterir.

işte listemde ki zekü arkadaşlarım benim nasıl da biliyorlar işi :27:
Tabi ki artık uzman oldum. Kanımın son damlasına kadar Kkdaki adalet savaşı için savaşacağımmm:27: Kazeeeennnn, duy sesimiziiiiii neredesiiiinnnn?

Kazen o üyelikleri acikladimi yoksa sadece birlestirdimi?
Birleştirdi, sonra üyenin birisi, üyeliğe girmiş bakmış, meşhur konular olur ya. Hani konu sahibi tanınır, işte konusundan ortaya çıktı:27:
Olabîlir, baya beddua etti insanlara, açıklanmalı yani..

Yada konu sahibi kendi açıklasın:27:
Kendi açıklamaz, o yüzden iş mavilere kaldı:23:

Back
X