• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor

Eşine yazık çok üzüldüm onun için. Sen de ne halin varsa gör. Senin gibilere asla acımam.

Tabi ki artık uzman oldum. Kanımın son damlasına kadar Kkdaki adalet savaşı için savaşacağımmm:27: Kazeeeennnn, duy sesimiziiiiii neredesiiiinnnn?

Birleştirdi, sonra üyenin birisi, üyeliğe girmiş bakmış, meşhur konular olur ya. Hani konu sahibi tanınır, işte konusundan ortaya çıktı:27:

Kendi açıklamaz, o yüzden iş mavilere kaldı:23:

Kimmis peki benim haberim yoktu bundan babada şöyle please:3:

Ilişkiyi başlatan kim oldu peki bende onu merak ettim dışardan bakılınca kıskandıran koca mı yoksa arkadaşının eşine göz koyan siz mi?bende birbirini seven ciftler görünce maşallah diye iç geçiriyorum ama evlerden ırak siz nasıl yaptınız böyle birşeyi tabi konu gerçekse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kendi pencerenizden bakıyorsunuz bence şöyle ki gerçek nicki her ne ise o nickle buraya üye olduğunu bilen gerçek hayatta tanıdıkları olabilir ,kazen,mune veya başkası bu nickli kişi dese ,insan haklarına aykırı ,özel hayatı deşifreye girer onu da geçtim , bir insanın canı tehlikeye girer ,açıklanmasın bence,:ssz:

aldirmak istemiyorum daha once bir donem yunanistanda yasamistim oraya gitmek istiyorum iki arkadasim var orda samimi oldugum konustum biriyle ikisininde evbakmalarini soyledim sen once bi gel bakariz dediler dogurmak isitiyorum ben

Insallah arkadaslarin evli degildir!!!
Onlara arkadasinin esiyle birlikte oldugunu anlattin mi?
Evlilerse soylede onlemini alsinlar

Bazen öyle konular açılıyor ki tek diyebildiğim Allah ıslah etsin sizi... Denecek çok laf bırakmamışsınız kızlar... Umarım eşleriniz ortada ki gerçeği görür ve onları kandırmaya devam etmezsiniz. Bebeği de aldırmanız daha doğru olur sizin gibi bi anne nasıl bir evlat yetiştirir kim bilir.

noooldu? babayı buldular mı..

sütçü de olabülüüüğğ,tüpçü dee..

detaylar bilal,detaylaaeerr..

benimle dalga gecenler bu mubarek gunlerde umarim evlatlarindan sevdikleri canlarinin yandiklari kisilerden gorurler cezalarini cunku ben serefsiz degildim annemin biricik kiziyken simdi asifteligimle utancin endibini yasiyorum ama kinamadim kimseyi umarim sizinde cocukariniz benden daha agir bir ceza oder bskada diycek lafim yok

şaka mısın sen ya hasta mısın! ne diye kendi şehvetin için gelip insanlara beddua okuyorsun. git bir tedavi ol önce
kendine hakim olamıyorsun ondan sonra kocan da şerefsiz oluyor
intikam alcak yere gidip boşansaydın pisliğe bulaşırsan seninde elin pis olur şekil A da göründüğü gibi!

Ramazan günü günahlara girmişsin bari insanlara beddua ederek günahını katlama!

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor

bence özenmemişsin bal gibi kıskanmışsın. hemde okadar çok kıskanmışsınki ahlak dışı bile davranmışsın. senin vicdanın varmı ki rahatsızım yazmışsın birde. bu kadar rahat yazı sende fake olabilirsin sanırım neyse yazmıcam bidaha sıkıldım bu fakelerden :52:

cok cok yanlis yapmissin arkadasim. sen nasil evliyken baska bir erkege bakmayi birak yatagina giriyorsun miden nasil tutu beee canim sonrada esini dönüyorsun ben kinamak jcin yazmiyorum ama aklim almiyor iste girmiyo beynime böyle carpik iliskiler böyle yasantilar mevlam seni islah etsin ve affetsin dicem ama......... neyse insallah senin hatalarin karnindakine mal olmaz

ikinci adam benim umrumda bile degil inan bana o istedi ben istedimbenim hirsimdan yaptigimi biliyor ben sadece bebek sahibi olmak istiyorum baska bisiy degil utanmiyorumda ayrica burdaki bana ahkam kesenler bile acaba gercek hayatta ne hallttir bilinmez bile dimi

Terbiyesiz kadın her haltı yemişsin sonra da fikir almak istediğin kadınları ahkam kesmekle itham edip bir de hakaret ediyorsun ha. Allah bütün kadın ve erkekleri senin şerrinden korusun. Daha çok yuva yıkar kapasiten var senin.

Arkadaşlar kendi pencerenizden bakıyorsunuz bence şöyle ki gerçek nicki her ne ise o nickle buraya üye olduğunu bilen gerçek hayatta tanıdıkları olabilir ,kazen,mune veya başkası bu nickli kişi dese ,insan haklarına aykırı ,özel hayatı deşifreye girer onu da geçtim , bir insanın canı tehlikeye girer ,açıklanmasın bence,:ssz:

Yaparken düşünecek onları. yap et seviş sonra aman sizde yaşamadan ölmeyin bedduaları. böyle insana acınılmaz :31:

Yaparken düşünecek onları. yap et seviş sonra aman sizde yaşamadan ölmeyin bedduaları. böyle insana acınılmaz :31:

burda nick açıklanırsa bir insanın hayatı tehlikeye girebilir ,açıklanmazsa biz birşey kaybetmeyiz;)sonuçta biz sayfayı kapatıcaz gidicek 2 gün sonra unutucaz ama ya tanıdıkları varsa?? ve öldürürlerse!

Back
X