• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

neyin pesindesiniz siz yahu gercek kimligiminmi ? bumudur dert ? oyle bir veryansin ediyorsunnuzki astiniz kestiniz beni daha once bircogunuzun konusunu okudum benden bir tik altinda olduklarim bile var kimse masum degil heleki klavyedelikanliligi yapansizler acaba benden ne farkiniz var vallahi cok merak ettim neyse uzatmiycam

farkımız; arkadaşlarımızın kocalarına asılmıyoruz.. ha yorum yapanların içinde senin bir tik üzerinde olanları varsa göster o zaman.. sallamakla olmuyor hatun..

Konu sahibi konuyu neden açtı acaba? Akıl almak için mi kendisine beddua ettirmek için mi yoksa beddua etmek için mi?

neyin pesindesiniz siz yahu gercek kimligiminmi ? bumudur dert ? oyle bir veryansin ediyorsunnuzki astiniz kestiniz beni daha once bircogunuzun konusunu okudum benden bir tik altinda olduklarim bile var kimse masum degil heleki klavyedelikanliligi yapansizler acaba benden ne farkiniz var vallahi cok merak ettim neyse uzatmiycam

ben tek eşliyim mesela..

cocugum da babasına babuş dıyor..

herkes hangı fabrıka cıkıslı olduğunu bılıyor bızım evde..

dediklerinizden etkilenmiyorumemin olun kim oldugumu bulamassiniz hem kkya hemde davranislara aykiri bir durum boyle yaparak sadece aklimi karistiriyorsunuz haa istersede aciklansin gercek kimligim inanin umrumda bile degil

eğer bağğyanın umrunda değilse madem açıklansın o zaman..çocuklara bile utanmadan beddua eden varlığın gerçek kişiliğini bilmek isterim ben,kimlerle yazışıyoruz öğrenmek isterim.

Bu kadın neden bu kadar mutlu hemen birşeyler yapıp bozmalıyım ne yappsamm ne yapsam buldum kocasını ayartayım tövbe tövbe sizin gibi insanlar yüzünden birini kahve içmeye evime davet etmeye korkuyorum kadının düşmanı yine kadın yazık

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kadın neden bu kadar mutlu hemen birşeyler yapıp bozmalıyım ne yappsamm ne yapsam buldum kocasını ayartayım tövbe tövbe sizin gibi insanlar yüzünden birini kahve içmeye evime davet etmeye korkuyorum kadının düşmanı yine kadın yazık

dünyanın çivisi baya bi çıkmış valla, birde sanki normal dertmiş gibi anlatıyorlar,sanki madurmuş gibi anlatıyorlar,gerçekten çıkmış dünyanın çivisi.kıyametin kopması yakındır utanmada kalmamış :))

Beylerin kan grubu ve senin kan grubun nedir bunu ogren her sonuca hazirlikli ol astik kestik ama asilip kesilmicek gbi degilsin forumda daha buyukleride vardir belki ama belkide bizim sindiremedigimiz sey bizim gbi bir kadindan bunu duymak..

konu sahibi benden bir tik altinda olduklarim bile var kimse masum degil derken ne demek istedin acaba:53: beterin beteri var ben yine kötünün iyisiyim mi demek istedin acaba:26::53:

Son düzenleme:
Benm anlamadigim kim oldugu aciklanirsa nolucak yani burda gorusenler mi var ozel hayatinda bu uyeyle. Tahmin edenler olmus cunku..

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor

Bebeği eşinize söylemeden önce bebeğin kimden olduğunu öğrenmeniz gerekmez miydi sizce de? Ama hala gecikmiş sayılmazsınız. Bebeğin içinde bulunduğu bir sıvı var adını bilmiyorum ama o sıvıdan örnbek alınarak belirleyebilirsiniz. Bu çok önemli bir karar. Daha sonra da dürüstçe ya eşinize söyle evlilğinizi bitirirsiniz ki buna cesaret edebileceğinizi zannetmiyorum. Ya da bebeği aldırırsınız, eşinize de kaza oldu düştü dersiniz ki iki sokak ötede mutlu arkadaşınızın evliliğine özenip eşini ayarttığınıza ve kimseye yakalanmadığınıza göre yalan hususunda iyi olduğunuzu düşünüyorum. Bu durumu şimdi çözmezseniz ve bebek eşinizden değilse hem doğacak çocuğa buyuk haksızlık olur hem eşinize.

1.si sen aldatirken hicmi dusunmedin olacaklari nasil boyle bir olay icine girdin bu nasi bir basitlik
2.si kocana yazik diilmi yazik adam cocugum olcak baba olcam diye sewiniyodur onca masraf dokuyodur
3.su nasil bu kadar igrenc bir kisilige sahipsin adam ilk baslatti diye sucuda ona atiyor sende en az onun kadar igrencsin
4. Su insallah kocan ogrenir
5.si sen kimsin de ne hakla ne sifatla ne haysiyetle ne serefle burdaki kadinlara laf atiyosun sende ne ar kslmiss ne namus kalmis senin bedduanin tutacaginimi dusunuyosun sanki iyi bisey yapmissinda biz seni kiniyoruz
6. Si sen once bi yaptigin haltlari temizle sonra burda aklinca ahkam kes
7 si madem umrunda diil kimsen soyle bu konuda yurekli ol bari :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu tarz konular neden bu kadar çok tıklanma rekoru kırıyor anlamıyorum valla...bır dde insanlar sıze derdıni anlatınca nıye herkese o kişinin uzerıne atlıyo onu da anlamıyommm...duzgun bır dılle ve üslupla cevap verılebılırr... Millet olarak suçlu bulunca alta ezmeyi çok seviyoruzzzz

dünyanın çivisi baya bi çıkmış valla, birde sanki normal dertmiş gibi anlatıyorlar,sanki madurmuş gibi anlatıyorlar,gerçekten çıkmış dünyanın çivisi.kıyametin kopması yakındır utanmada kalmamış :))

Aynen bide demez mi çok mutluydular diye artık değiller rahatlamıştır bu konu fake mi değil mi bilmiyrm ama var böyle insanlar allah ıslah etsin adam bekar olsa dönüp bakmaz ama birinin kocası ya ve o kadın mutlu yaa

Ya kardeşim bu konu neden bu kadar uzatıldı? Başka bir şey olsa çat diye gelirler. :19:

ya canim neri gittin daha karpuz kesecedik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bide demez mi çok mutluydular diye artık değiller rahatlamıştır bu konu fake mi değil mi bilmiyrm ama var böyle insanlar allah ıslah etsin adam bekar olsa dönüp bakmaz ama birinin kocası ya ve o kadın mutlu yaa

aynen bekar olsa dönüp bakmazlar. kıskançlığın çok üstünde bir şey bu fesatlık heralde ya da daha farklı bişey. bi tür ruh hastalığıda olabilir çünkü bazı insanlar mutlu insanları hiç çekemez.ve mutsuz olsunlar diye uğraşır. bence konu sahibi iki rekat namaz kılıp tövbe etsin. gerçi fakede olabilir konu çok açıyorlar bu fakeler bu konuları :53:

benimle dalga gecenler bu mubarek gunlerde umarim evlatlarindan sevdikleri canlarinin yandiklari kisilerden gorurler cezalarini cunku ben serefsiz degildim annemin biricik kiziyken simdi asifteligimle utancin endibini yasiyorum ama kinamadim kimseyi umarim sizinde cocukariniz benden daha agir bir ceza oder bskada diycek lafim yok

PEH PEH PEH HERKESİN DUASI KABUL OLAYDI:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X