• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

Bu tarz konular neden bu kadar çok tıklanma rekoru kırıyor anlamıyorum valla...bır dde insanlar sıze derdıni anlatınca nıye herkese o kişinin uzerıne atlıyo onu da anlamıyommm...duzgun bır dılle ve üslupla cevap verılebılırr... Millet olarak suçlu bulunca alta ezmeyi çok seviyoruzzzz

Bu mahlukatin ki normal ni suç değil evine gittigi kadının kocasını ayartmis bi pislik ve burda kalkmış millete beddua ediyor abuk sabuk konuşuyor...böylelerinden ötürü ne soy bağı kalıyor ne bişey...

Bu konu fake bnce kadin 2 adamla beraber oluyor ve korunmuyor? Ha bebek istiyorum demis o zaman kimden istedigine karar verememis.

aynen bekar olsa dönüp bakmazlar. kıskançlığın çok üstünde bir şey bu fesatlık heralde ya da daha farklı bişey. bi tür ruh hastalığıda olabilir çünkü bazı insanlar mutlu insanları hiç çekemez.ve mutsuz olsunlar diye uğraşır. bence konu sahibi iki rekat namaz kılıp tövbe etsin. gerçi fakede olabilir konu çok açıyorlar bu fakeler bu konuları :53:

Fesatlığın daniskası hemde

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neyin pesindesiniz siz yahu gercek kimligiminmi ? bumudur dert ? oyle bir veryansin ediyorsunnuzki astiniz kestiniz beni daha once bircogunuzun konusunu okudum benden bir tik altinda olduklarim bile var kimse masum degil heleki klavyedelikanliligi yapansizler acaba benden ne farkiniz var vallahi cok merak ettim neyse uzatmiycam

senden önde olan var mı bilemem de senden pişikin olanını görmedik henüz

farkımzı şu; ne eşimizi arkadaşımızın eşiyle aldatıyoruz ne karnımızda ki bebeğin babası kim diye sorguluyoruz ne hem eşimize hem arkadaşımıza iğrenç bir oyun oynuyoruz ne çocuklara beddua edecek kadar zavallıca davranıyoruz, yaz yaz bitmez.

istediğin kadar aldat kocanı bu senin şerefinle,onurunla ilgili bi durum bana ne ama çıkıp da burada lanetler yağdıramazsın.hem de milletin çocuğuna dil uzatamazsın hadsizce.

ben bir hata yaptim evetbu dogru burayada bilerek actim konuyu sizden duyacaklarimi azbucuktahmin ediyordum ki yanilmadim ama suvar bu benim sinavim diye dusunuyorum bebegi aldirmak gibi bir niyetim yok kimden olduguda umrumda bile degil sonuc bana ait bir bebek var karnimda kocamisevmiyorum digeradamlada kocama inat beraber oldum diger adamla aramizdaki iliski baziarkadslarin dedigi gibi cinsel birliktelikti baskabisiy degil korundugum halde hamile kaldim diger ikiarkadasimda durumu biliyor ve ben suan henuz bir seye net karar vermis degilim ama ogrenmek istemiyorum diger adamdan bile olsa bebegim oadam gene bilmiycek bunu cuku ikimizinde bi amaci vardi birbirimizden baska bir beklentimiz yoktu

off off off off ya bu nasıl bir ilişki ay Allahım, arkadaşlarımıza da mı güvenemeyeceğiz? Ay ben bayılacağım, Allahım sen koru, bu nasıl bi şey nerden tutsan elinde kalıyor.. Vallahi böyle şeyleri yaşamaya kalbiniz nasıl dayanıyor? Dışarda bi adam bana bakınca suçluluk duyuyorum sanki eşime ihanet etmişim gibi oluyor, sizin bu yaptığınıza bakın hele, Vallahi kınamıyorum ama çok yanlış bir yola girmişsiniz, tövbe edin ahh ahh Allah affetsin inşallah hatanızdan dönersiniz, sonuçta insan hatalarıyla da insan ama ders almasını da bilmeli, hatasından dönmeli.. Tez dönün bu yoldan, tez... :18::18::18:

Bu mahlukatin ki normal ni suç değil evine gittigi kadının kocasını ayartmis bi pislik ve burda kalkmış millete beddua ediyor abuk sabuk konuşuyor...böylelerinden ötürü ne soy bağı kalıyor ne bişey...

Butun cevapları ve yazılanları okumadımm,,konu sahıbınin ilk mesajını okudumm..boyle konuların yazılmasını da doğru bulmuyorum.hersey olmuşş kım nasıl bı yol gosterebılır ki ... Allah nefsımıze ve şeytana uydurmasınn

Bu tarz konular neden bu kadar çok tıklanma rekoru kırıyor anlamıyorum valla...bır dde insanlar sıze derdıni anlatınca nıye herkese o kişinin uzerıne atlıyo onu da anlamıyommm...duzgun bır dılle ve üslupla cevap verılebılırr... Millet olarak suçlu bulunca alta ezmeyi çok seviyoruzzzz

Aynı kafa yapısındasınız konu sahibinin yakın arkadaşımısınız değilseniz tavsiye ederim sevgiliniz yada var ise eşinizi sizden alıp yükünüzü hafiflete bilir bakın çok iyi kanka olur size

ben bir hata yaptim evetbu dogru burayada bilerek actim konuyu sizden duyacaklarimi azbucuktahmin ediyordum ki yanilmadim ama suvar bu benim sinavim diye dusunuyorum bebegi aldirmak gibi bir niyetim yok kimden olduguda umrumda bile degil sonuc bana ait bir bebek var karnimda kocamisevmiyorum digeradamlada kocama inat beraber oldum diger adamla aramizdaki iliski baziarkadslarin dedigi gibi cinsel birliktelikti baskabisiy degil korundugum halde hamile kaldim diger ikiarkadasimda durumu biliyor ve ben suan henuz bir seye net karar vermis degilim ama ogrenmek istemiyorum diger adamdan bile olsa bebegim oadam gene bilmiycek bunu cuku ikimizinde bi amaci vardi birbirimizden baska bir beklentimiz yoktu

Onun amacı neydi peki:23:

senden önde olan var mı bilemem de senden pişikin olanını görmedik henüz

farkımzı şu; ne eşimizi arkadaşımızın eşiyle aldatıyoruz ne karnımızda ki bebeğin babası kim diye sorguluyoruz ne hem eşimize hem arkadaşımıza iğrenç bir oyun oynuyoruz ne çocuklara beddua edecek kadar zavallıca davranıyoruz, yaz yaz bitmez.

istediğin kadar aldat kocanı bu senin şerefinle,onurunla ilgili bi durum bana ne ama çıkıp da burada lanetler yağdıramazsın.hem de milletin çocuğuna dil uzatamazsın hadsizce.

kadesa seni buforumda oldum olasi sevmedim sevmeyecegimde sadece bunu soylemek istedim

Kınamak hiç birimizin haddi değil çünkü insan bu hayatta ASLA yapmam dediklerini yapar maalesef.. O yüzden arkadaşlarım kınarken dikkat edelim Allah esirgesin şeytanın oyununa gelmek var.. Ama konu sahibesi keşke bu kadar zayıf olmasaydın, keşke arkadaşına ve kocana ihanet etmeseydin, 2 vebal almışsın ve birde bebek.. Şimdi eşine söylemezsen o bebek öbüründense nasıl vicdanın rahat o bebeğe kocana babalık ettireceksin? Onun ekmeğini yedirirken vicdanın sormayacakmı? Arkadaşının eşi bebek benim deme ihtimali olmayacakmı? Peki sevgilin diyeceğim o adam karısından boşansa senle evlense yıktığın 2 yuva olacak.. Sen yaptığın hatanın bedelini ancak eşine ya itiraf edip helallik alıp kararı ona bırakmalısın, yada sessizce ayrılıp bebek doğunca dna yaptırıp ona göre bebeğe babasının sahip çıkmasını sağlıyacaksın.. Eğer bebeği aldırıp yine eşinle devam edersen çifte bir vicdan yüküüne bir ömür gireceksin..Allah yardımcın olsun..

karar veremediğin sey nedir?

"o bebeği istiyorum" kafası neyin kafası yaa?
ben de bunu anlamadım.nesini istiyorsun? hani kocaya nefretin belgesi olarak mı istiyorsun?
istemiyorum ama aldıramam desen neyse. istiyorum Ne? ne var bunun bilinçaltında

kadesa seni buforumda oldum olasi sevmedim sevmeyecegimde sadece bunu soylemek istedim

Gerçek kimliğini söylede kim olduğunu da bilelim arkadaşının eşinin altına yatarsın bize beddu edersin ama kimsin gizlersin hayır burdaki evlilerin kocasına da mı atlayacan ?

Bende boyle herseyi vatana millete baglayanlari anlamiyorum.
Aklin yolu bir iste konu sahibi yaptigi ayibi gozumuze soktu sirtini mi sivazlasaydik?

Back
X