• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

bebegimi aldirmak istemiyorum hepsi bu hicbir nefret belirtisi tasimiyorum artik sadece ogrendigimden bu yana inanilmaz sekilde baglandim bebek hayatim boyunca dusunmemistim esimden korundugum halde oldu bu oyuzden aldirmak gibi bir niyetim yok kesinlikle

tamam da esimden korundugum halde oldu diyorsun kimden olduğu belli deil ki :30:

cok yalakasin be bukadar bellietmeyinbari surekli birbirinizi tanimadiginiz halde mincikliyosunuz eee siz cokmudogrusunuz simdi bu hareketten dolayi bile yalansiniz

Senin arkadaşlık anlayışınla benimki farklı tabi ki. Sen kocasını elinden alırsın, ben de arkasını kollarım:1:

O... Sadece belden asagısı ile olmaz,bırde dil o... Lugu vardır. Su an sızın yaptığınız gıbi...eger kor degilseniz ki degılsınız okumayı becermişsın ancak anlama kıtlığı var ,ne yazdığımı anlamamışsınız,ben konu sahıbıni savunmadımm,ama sızın gıbı oturup nasıl olsa benım basıma gelmedi ağzıma geleni sayım bari de demedimm.kınamadımm rabbimm ıslah etsınn..doğru insanlarla karşılaştırsın...ve sızın gıbi dil O ....LARI ile de yoldaşşş etmesinnm

Yok artık dil o... su ne yaaa!!! Muneeeee

Toplamda 68 kişi mi okuyor vuhuhuhuh iyi reyting olmuş ama küfürleri size hiç yakıştırmıyorum hanımlar ... :45:

O... Sadece belden asagısı ile olmaz,bırde dil o... Lugu vardır. Su an sızın yaptığınız gıbi...eger kor degilseniz ki degılsınız okumayı becermişsın ancak anlama kıtlığı var ,ne yazdığımı anlamamışsınız,ben konu sahıbıni savunmadımm,ama sızın gıbı oturup nasıl olsa benım basıma gelmedi ağzıma geleni sayım bari de demedimm.kınamadımm rabbimm ıslah etsınn..doğru insanlarla karşılaştırsın...ve sızın gıbi dil O ....LARI ile de yoldaşşş etmesinnm

3. üyeliği de ortaya çıktı, hayırlı olsun:nazar:

Bende boyle herseyi vatana millete baglayanlari anlamiyorum.
Aklin yolu bir iste konu sahibi yaptigi ayibi gozumuze soktu sirtini mi sivazlasaydik?

Hayır tabıkı sıvazlamayınn,zaten konu sahıne ne akılla buraya yazmiş anlamadım,böyle Bi konu da kim nasıl Bi yol gosterebılırr,
Burada yüzlerce insan yüzlerce konu açıyo ancak böyle çok dıkkat çeken konu olursa herkes yorum,yapmak için sıraya gıdıyo,ancak sıradan Bi konu ise yüzlerce kişi bakar ama donup Bi allahuin kulu cevap vermez,,,Bir çok örneği varrrr

Yetiştiiiiiim:51:

Konu sahibesi, üyeliğinizi sanırım bu konu için aldınız ama bilinizki 2. üyelikle hakaret edip istediğinizi söyleyemezsiniz, hakaretleriniz sebebiyle bu üyeliğiniz 2. üyelikten süresiz olarak banlanacak, ana üyeliğinizde kısa süreli ban alacak, sanmayın ki diğer üyeliğinizle az sonra girip hiçbirşey olmamış gibi yazacaksınız, özel sebeplerden dolayı aldığınız bu üyeliği deşifre etmiyoruz ama yeniden üyelik alıp hakaretlerinize kaldığınız yerden devam ederseniz yönetim üyeliklerinizi birleştirip dolaylı da olsa deşifre etmek zorunda kalır.

Topikte incelenecektir, gecenin talihlilerinin çekilişi var.

Konu???
The end...

Şimdi siz merak edersiniz, konu da başka biri daha 2. üyelikten gitti, o kişi soyleyememkiyle aynı kişi değil:34:

İçinden haklıymışım, baakkk aynı kişiymiş diyenler varsa, ı-ıh aynı değiller:ssz:

Back
X