beni tamamen kaybettiğini göstermenin en güzel yolu nedir?

Çok Dua ettim,Allah'ım acı çeksin ama benim yüzümden diye.Çünkü ben onun sorunlarına yetişmekten ilişkimi yaşayamadım.Her gün bir dert.Sabahlara kadar ağladığımı bilirim.Ama sonra benden uzak olsun da ne yaparsa yapsın dedim.Unutmasam ben unutmazdım,2 yıl olmuştu ve ilk ilişkimdi.Ondan sonra kimseyle çıkmadım 1.5 yıl oluyor ama başkasını sevdim.Bana değer veren birin sevmek güzel.Ben üzüldüğümde arayıp sorması,beni mutlu etmeye çalışması paha biçilemez mutluluk.
Ama o bana hiç değer vermemişti.Ayrıldığımızda sen sadece sevgilini değil en yakın arkadaşını kaybettim dedim.Şimdi çok mutsuz çünkü bana yaşattıklarını bedelini Rabbim ödetecek.

benim de öyle o kadar ağlattı ki acının tüm bedenimde yayıldığını,gözyaşlarımın kuruduğunu biliyorum..Ne hakkı vardı beni bu kadar değersiz hissettrmeye.. O değer verse de vermese de ben değerliyim ve onun gibi zalim olmayıp vicdan azabı çekcek hiçbişey bırakmadığım için gerçekten mutluyum..Allah iyi insanlarla kıymet bilcek insanlarla karşılaştırsın..Kişiliğimdeki zayıf noktaları bulup onları kendi için kullancak insanlarla değil..Yeniden sevemem falan demiyorm severim biliyorum çünkü..Malesef özellikle son zamanlarda ona dair iyi hatırladığım hiçbişey bırakmamıştı

benim de öyle o kadar ağlattı ki acının tüm bedenimde yayıldığını,gözyaşlarımın kuruduğunu biliyorum..Ne hakkı vardı beni bu kadar değersiz hissettrmeye.. O değer verse de vermese de ben değerliyim ve onun gibi zalim olmayıp vicdan azabı çekcek hiçbişey bırakmadığım için gerçekten mutluyum..Allah iyi insanlarla kıymet bilcek insanlarla karşılaştırsın..Kişiliğimdeki zayıf noktaları bulup onları kendi için kullancak insanlarla değil..Yeniden sevemem falan demiyorm severim biliyorum çünkü..Malesef özellikle son zamanlarda ona dair iyi hatırladığım hiçbişey bırakmamıştı

Aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı.Çok şükrediyorum hata yapıp onunla ilişkimi devam ettirmediğim için.Allah korusun ya evlenseydik? Ondan üstün olan tüm vasıflarım için beni aşağılayıp kendini Kaf Dağı'nda gösterirdi.İçip içip arar iğrenç şeyler anlatırdı.Çoğu zaman telefonu bir kenara bırakıp ağlardım.Çok şükür kurtuldum...

Aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı.Çok şükrediyorum hata yapıp onunla ilişkimi devam ettirmediğim için.Allah korusun ya evlenseydik? Ondan üstün olan tüm vasıflarım için beni aşağılayıp kendini Kaf Dağı'nda gösterirdi.İçip içip arar iğrenç şeyler anlatırdı.Çoğu zaman telefonu bir kenara bırakıp ağlardım.Çok şükür kurtuldum...

onca verilen emeğe ve zamana yazık..ben şimdi hakkımı helal ediyorum desem ne farkeder..içimde onca kırgınlık ve hakkıma girmişlik varken.. Adam olan gitmesini de bilirdi..o zaman hakkıma girmezdi bu kadar en azından kötü anmazdım..sevmiyor olması bile yaptıklarından dahaaz acı verirdi..eğer ayrılmaya cesaretiniz yoksa ve herşeyine katlanıyorsanız kesinlikle korkmayın kızlar inanın herşey geçiyor dua edin bol bol..hayatınız boyunca acı çekceğinize bırakın gitsin..insan evlenceği insandan hiç şüphe duymamalı bence..

kesinlikle inş şüphesiz güvenebileceğimiz kıymet bilen birileri çıkar karşımıza..

Onsuz daha mutlu oldugunu göster, sanki hic tanimamissin onunla, hicbir sey paylamamissiniz gibi davran.
Dikkate alma yani onu, zaten olmasi gerekende o.

tamamdır kızlar çok teşekkür ederim.. az önce resmini gördüm bu sene mezun oluyor doktor olcak ve öyle önlükle falan görünce mezuniyet fotosunu çok kötü oldum..sonuçta onun geleceği için ben de çok uğraştım..sonsuz destek oldum hep dua ettim şimdi mezun oluyor içim burkuldu..Allah güç versin geçicek biliyorum.

3 yıllık ilişkimi geçen hafta bitirdim..şimdiye kadar yaşadıkları bütün sorunlarda hep yanında oldum , ona o kadar çok anlayış gösterdim ki çoğu zaman kendimi unuttum..Aklımdan geçen tek şey onunla bi hayat kurmaktı fakat ben fedakarlık yaptıkça daha çok kaybettim..sonra yıpranmaktan çok yorulduğum bi gün benden aldıklarına baktım ve etrafımda olan beni geçekten seven insanlara rağmen neden onu sevdiğimi düşündüm..yoksa bu bir takıntı mıydı? evet, onunla olma fikrine o kadar çok takılı kalmıştım ki onu bu haliyle isteyip istemediğimi sorgulamıyordum bile..en son ona onu artık istemediğimi bu şekilde onunla evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.. ve telefondan facebooktan her yerden sildim.. bu bi anlık sinirle yapılan bişey değildi çok düşündüm ve onunla olsam bile sürekli üzüleceğimi ve değer görmceğimi net bi biçimde gördüm..ben çok mücadele ettim kızlar artık gerçekten dönmek istemiyorum.. fakat şu an ikimz de sessiz bekliyoruz muhtemelen o daha önceki deneyimlerine de dayanarak benden bişeyler bekliyor..fakat benden adım gelmeyince illa ki dayanamayıp karşıma tekrar çıkcaktır..çünkü biliyor ki benden daha iyi bi insan karşısına çıkmaz..bunu yüz defa söylemiştir bana abartısız ama kıymet bilmeyince ne anlamı var o da tartışılır..benm istediğim şey onu iliklerine kadar pişman etmek..kesinlikle pişman olup dönsün demiyorum gerçekten onla bi hayat kuramam artık ama ben bu ilişki için çok çabaladım çok gözyaşı döktüm onun pişman olduğunu görmeyi çok istiyorum..en etkili yol hangisidir? en çok delirten şey nedir? hiçbir şeklde aramalarını açmayıp mesajlarına dönmemek mi yoksa sert konuşmak mı?bi de karşılaştığımda ne yapmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim beni kaybettiğini anlasın istiyorum.

3 yıllık ilişkimi geçen hafta bitirdim..şimdiye kadar yaşadıkları bütün sorunlarda hep yanında oldum , ona o kadar çok anlayış gösterdim ki çoğu zaman kendimi unuttum..Aklımdan geçen tek şey onunla bi hayat kurmaktı fakat ben fedakarlık yaptıkça daha çok kaybettim..sonra yıpranmaktan çok yorulduğum bi gün benden aldıklarına baktım ve etrafımda olan beni geçekten seven insanlara rağmen neden onu sevdiğimi düşündüm..yoksa bu bir takıntı mıydı? evet, onunla olma fikrine o kadar çok takılı kalmıştım ki onu bu haliyle isteyip istemediğimi sorgulamıyordum bile..en son ona onu artık istemediğimi bu şekilde onunla evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.. ve telefondan facebooktan her yerden sildim.. bu bi anlık sinirle yapılan bişey değildi çok düşündüm ve onunla olsam bile sürekli üzüleceğimi ve değer görmceğimi net bi biçimde gördüm..ben çok mücadele ettim kızlar artık gerçekten dönmek istemiyorum.. fakat şu an ikimz de sessiz bekliyoruz muhtemelen o daha önceki deneyimlerine de dayanarak benden bişeyler bekliyor..fakat benden adım gelmeyince illa ki dayanamayıp karşıma tekrar çıkcaktır..çünkü biliyor ki benden daha iyi bi insan karşısına çıkmaz..bunu yüz defa söylemiştir bana abartısız ama kıymet bilmeyince ne anlamı var o da tartışılır..benm istediğim şey onu iliklerine kadar pişman etmek..kesinlikle pişman olup dönsün demiyorum gerçekten onla bi hayat kuramam artık ama ben bu ilişki için çok çabaladım çok gözyaşı döktüm onun pişman olduğunu görmeyi çok istiyorum..en etkili yol hangisidir? en çok delirten şey nedir? hiçbir şeklde aramalarını açmayıp mesajlarına dönmemek mi yoksa sert konuşmak mı?bi de karşılaştığımda ne yapmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim beni kaybettiğini anlasın istiyorum..
Ne saf sevgiyi biliyorlar, ne emegi biliyorlar, ne de adil oluyorlar. Bu sadece karsi cins icin böyle degil, ayni zamanda kendileri icinde durum ayni. Layik görmedikleri icin baska sacma sapan durumlarla kendilerini perdeliyorlar, ket vuruyorlar. Sorgulamaktan kaciyorlar cünkü bununla yüzlesecek cesaretleri yok. Bilincli yapmiyorlar, bir sekilde savunma modunun arkasinda nefes almaya calisiyorlar. Altinda yatan ise, kendilerini sevgiye, sevilmeye yakistirmiyorlar. Muhtemelen kirik dökük tamamlanmamisliklari cocukluklarina dayaniyor. Sizin ondan vazgecebileceginize icten ice inanmadigi icin sessizce geri dönüsünüzü bekliyor olabilir. Muhtemelen bunu düsünmesini saglayanda sizin önceki davranis aliskanliklarinizdan edindigi tercübedir duiye tahmin ediyorum. Adaletli bir durum olmadigi icin size agir geliyor olabilir. Meselede dediginiz gibi geri dönmesi degil o sizi kemiren adalet duygusunun karsiligini somut olarak görmek istiyorsunuz. Sanirim ilkkez bu denli kararlisiniz, ama o birsekilde yine sizi ikna edecegini düsünüyor, Kararli durusunuzda israrci olursaniz, kafasinda cevap bekleyen sorulari cogalacaktir, vermenizi arzu ettigi cevaplari almak isteyecektir, vazgecildigini bildigi an dibe vurdugu andir. Mutlak sizden cevap almak icin binbir gerekceyle karsiniza cikacaktir. Uzun uzun sen sunu bunu yaptin vs hic girmeyin derim kisa net cümlelerle vazgectiginizi kendinizden emin ifade edin, devaminda kivranmalarini izleyin. Iciniz biraz sogusun. Zor ama hayati bir kisiye kitleyip onun dünyasini yasayarak kendinizi yok sayarak deviremeyiz. En basinda bu kendimize yaptigimiz bir haksizlik olmaz mi?

Ne saf sevgiyi biliyorlar, ne emegi biliyorlar, ne de adil oluyorlar. Bu sadece karsi cins icin böyle degil, ayni zamanda kendileri icinde durum ayni. Layik görmedikleri icin baska sacma sapan durumlarla kendilerini perdeliyorlar, ket vuruyorlar. Sorgulamaktan kaciyorlar cünkü bununla yüzlesecek cesaretleri yok. Bilincli yapmiyorlar, bir sekilde savunma modunun arkasinda nefes almaya calisiyorlar. Altinda yatan ise, kendilerini sevgiye, sevilmeye yakistirmiyorlar. Muhtemelen kirik dökük tamamlanmamisliklari cocukluklarina dayaniyor. Sizin ondan vazgecebileceginize icten ice inanmadigi icin sessizce geri dönüsünüzü bekliyor olabilir. Muhtemelen bunu düsünmesini saglayanda sizin önceki davranis aliskanliklarinizdan edindigi tercübedir duiye tahmin ediyorum. Adaletli bir durum olmadigi icin size agir geliyor olabilir. Meselede dediginiz gibi geri dönmesi degil o sizi kemiren adalet duygusunun karsiligini somut olarak görmek istiyorsunuz. Sanirim ilkkez bu denli kararlisiniz, ama o birsekilde yine sizi ikna edecegini düsünüyor, Kararli durusunuzda israrci olursaniz, kafasinda cevap bekleyen sorulari cogalacaktir, vermenizi arzu ettigi cevaplari almak isteyecektir, vazgecildigini bildigi an dibe vurdugu andir. Mutlak sizden cevap almak icin binbir gerekceyle karsiniza cikacaktir. Uzun uzun sen sunu bunu yaptin vs hic girmeyin derim kisa net cümlelerle vazgectiginizi kendinizden emin ifade edin, devaminda kivranmalarini izleyin. Iciniz biraz sogusun. Zor ama hayati bir kisiye kitleyip onun dünyasini yasayarak kendinizi yok sayarak deviremeyiz. En basinda bu kendimize yaptigimiz bir haksizlik olmaz mi?
şu sitede onca yorum gördüm,bunun kadar doğru,net bir açıklama görmedim.tebrik ediyorum sizi.

Madem artık tamamen imkansız sizin için ve gerçekten beraber olmak istemiyorsunuz, neden pişman olması, kahrolması sizi ilgilendirsin ki? Bittiyse bitti ne düşündüğü, ne yaptığı umrunuzda mı? He madem umrunuzda neden bitti o zaman? O kadar göz yaşı döküp kendinizden çok vermiş olabilirsiniz ama unutmayın ki bunu siz istediğiniz için kendinize yaptınız karşı tarafın suçu ne? Neden o cezalandırılıyor siz kendinizden taviz verdiniz diye. Bırakın herkes kendi yoluna baksın kim ne yapmış boşverin. Gözyaşı dökmeyeceğiniz insanlar olsun hayatınızda.

Back
X