- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.832
- 208
43 yaşındaki kadın benle yarışa girdi ya ahhahajajajajajakakak
Ben neden böyle yaptığını biliyorum. Bu egoyu dengi adamlar çekmez, yedirirler ona. Dayılar çekiyor sadece.Ablam erkek 43 yasinda olunca kendine koca yapiyorsun da, kadin 43 yasinda olunca neden yanina yakistirmiyorsun? Bir erkege verebilecegin tek sey gencligin oldugu icin olabilir mi?
Katip ne yaşattınız böyle bu bebeye?Hâlâ daha etkisinden kurtulamamişAllah aşkına şu dedeleri bi tadında bırak sonra kendini dünyanın merkezi falan sanıyorsun.
Ben neden böyle yaptığını biliyorum. Bu egoyu dengi adamlar çekmez, yedirirler ona. Dayılar çekiyor sadece.
Biz köpeklerle ilgilenmiyoruz Marmadjahahahjajaajkskskkskwkwlwlek aşkım kapımda köpek olan kaç erkek var bir bilsenyaşıtım veya yaşıtım olmayan kaç kişi var bir bilsen
Yemin et kızBen de sizin niye böyle yaptığınızı biliyorum hepiniz mutsuz kadınlarınız kocalarınız sizi sevmiyor çoğunuzda zaten boşanmışsınız o kadar işsizsiniz ki 7/24 buradasınız çünkü sizi seven kocanız yok adamlar sizden bıkmış durumda ahhaah siz o kadar mutsuz kadınlarsınız ki mutsuzluğunuzu buraya yansıtıyorsunuz adım gibi eminim hepiniz iliklerinize kadar mutsuzsunuz muuuuutttsuuzzzzz menopozlular siziiiiii ve kocalarınızın gözü genç çıtır kızlarda olduğu için hepiniz bizden nefret ediyorsunuz sizi gidi köleleeeerrrrrrrr hahhahaha hadi ağlayıp burda tartışacağınıza gidip günlük tutun daha mantıklı
Yüzünün güzelliğine geliyorlar ama çok da uzun sürmüyor. Kimse sana mahkum değil, genç adam seçeneği boldur. Amcalar senin gibi çıtırı 40 yılın başı bulduğundan her şeyine katlanır.jahahahjajaajkskskkskwkwlwlek aşkım kapımda köpek olan kaç erkek var bir bilsenyaşıtım veya yaşıtım olmayan kaç kişi var bir bilsen
Yani demiş ki sende arkamdan neler yaptın dedin ben seni yüzlemedim haklı gibi davranma ağzımı bozma demiş işteHerkese iyi geceler sevgili halkım.
Bir kaç senedir çok yakın olduğum 10-15 kişilik bir arkadaş grubum var kızlı erkekli.Çok yakındık çokda güzel eğlenceli vakitler geçirirdik grubun içinde sevgili olanlarda var.Tüm doğum günlerinde bir araya geliriz mutlaka benim doğum günümde de hepimiz beraberdik tüm kadro her organizasyonda toplanırdı.Ama grubun içinde iki kadının bir anlaşmazlığı var Merve ve Sevde diyelim adlarına.Merve ile daha yakındım hatta Sevde ile sonradan tanıştık.Merve,Sevde yi sevgilisinden kıskanıyor çünkü sevde ve mervenin sevgilisi senelerce arkadaşlar.Konuyu daha iyi anlamanız için bunları belittim bu arada.Herneyse Merve sürekli bu konudan dert yakınır falan ben bir süre sonra Sevde yi haklı bulmaya başladım ve Merve nin sırf bu yüzden tepkisi oldu bana yani eskisi gibi samimi olamadık bir daha.5-6 aydır bana soğuk sorun mu var diyorum yok canım asla falan diyor ama anlıyorum yani salak değilim.Herneyse bugün bir doğum günü oluyor ve beni davet etmesi gereken kişi Merve idi ama benim asla bu davetten haberim bile olmadı.Tüm kadro orda ve ben yokum.Sonra Merve ye,Sevde den dolayı bana olan uzaklaşmanın farkındayım tepkilerin bu yüzden eminim ve ben bu yüzden arkadaşlığı bitirmek istiyorum gibi bir mesaj attım onun demesine göre arada asla bir sorun yok ama asla gruba dahil olduğum bir yere çağrılmıyorum.Ve oda bana seni unuttum falan dedi kanwjskdkkeeo böyle bişeyde imkansız nasıl unutacak tamamen beni gruptan uzaklaştırmaya çalıştı eminim.Herneyse konuşma uzadı benim arkamdan konuştuklarınıda biliyorum o yüzden aramızda sorun mu var diye soruyordum zaten sana dedim oda bana ben senin arkandan ne konuşmuşum söyle şimdi dedi ve arkamdan konuştuklarını söyledim ben gayet saygılı konuşurken bana aynen şunları söyledi;
Mermad bence yanlış sularda yüzüyorsun
Bu konu başını ağrıtır
aynen bunları yazdı.Şimdi bu beni tehdit mi etti
15 kisilik samimi grubun içinde ben olsam, sizin sohbetinizi, sizi gerçekten seviyor olsam. Merveye WhatsApp grubundan sorardım. Grupta niye yok ,cagirmadinmi diye. Sonra sizi samimi buluyorsam arar konuşurdum. Aranızda bi sorunmu var Merve grup kurdu bizi cagirdi sen niye yoksun v,b diyeDoğum günü organizasyonunu yapan Merve idi. Hatta bunun için whatsapp grubu kurmuş.Merve nin yaptığı plana başka bir arkadaşım beni neden dahil etsin.Buluşma planı olsa evet herkes birbirini çağırır sen de gelsene diye ama dediğim gibi doğum günü daveti Merve davet ediyor insanları anlayacağınız.Merve beni whatsapp grubuna bile almamışken Ali diye başka bir arkadaşımız beni mi arasın mermad sende gelsene diye.İnsanlarda soğukluğumuzun az çok farkındadır zaten.Ama tabi Merve ye göre asla arada bir sorun yokmuş
43 yaşındaki kadın benle yarışa girdi ya ahhahajajajajajakakak
50 yaşındaki adamla takılırken de böyle gülüyor musun?
Gruptaki bir kişi benim kardeşim diğeri sevgilisi yani anlayacağınız o ki aramızda bir sorunun olduğunu anladıkları için kimse davet edemezdi
Ben de sizin niye böyle yaptığınızı biliyorum hepiniz mutsuz kadınlarınız kocalarınız sizi sevmiyor çoğunuzda zaten boşanmışsınız o kadar işsizsiniz ki 7/24 buradasınız çünkü sizi seven kocanız yok adamlar sizden bıkmış durumda ahhaah siz o kadar mutsuz kadınlarsınız ki mutsuzluğunuzu buraya yansıtıyorsunuz adım gibi eminim hepiniz iliklerinize kadar mutsuzsunuz muuuuutttsuuzzzzz menopozlular siziiiiii ve kocalarınızın gözü genç çıtır kızlarda olduğu için hepiniz bizden nefret ediyorsunuz sizi gidi köleleeeerrrrrrrr hahhahaha hadi ağlayıp burda tartışacağınıza gidip günlük tutun daha mantıklı
Gülmez mi, pohpohun kralını yaşıyor. Sen gülmez miydin?50 yaşındaki adamla takılırken de böyle gülüyor musun?
Gülmez mi, pohpohun kralını yaşıyor. Sen gülmez miydin?
Beyni olana bir kere anlatırsın bak upuzun yazdım kör müsünüz
Hayatım davette öz kardeşim ve onun sevgiliside vardı ve çokda yakınım hepsiyle.Aradaki soğukluğun hepsi farkında olmuş
...Herneyse bugün bir doğum günü oluyor ve beni davet etmesi gereken kişi Merve idi ama benim asla bu davetten haberim bile olmadı.Tüm kadro orda ve ben yokum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?