Ne arsız bırseysın sem ya.
İhtiyarların ilgisini çekiyorsun diye ego tavan yapmış
Yiyorsa kendı yaşıtın boylu poslu delikanlılar la ol tabi bakmıyordurlar sana çünkü kafa calışmıyor.
Milletin kocası sana bakar diye korkuyormuş zavallı sana bakan zevksiz zavallı leş kokmuş yaşlı adamlar zaten.
Ozguven yoksunu .
Grupta seni istemezler tabi ne yapsınlar seni ya .
Haha öyle gerçekten.ahahhahaha zavallıcık ihtiyardan tut gencinden tut herkesin ilgi alakası bendesenin hayal bile edemeyeceğin türden insanlar hemde biliyo musun şişko patates
İticisin çünkü, cümlelere bak.Şimdi sana hayatım demem sana itici mi geldi ? haahha kızım sana hayatım dediğim için git şükür namazı kıl normalde kimseye demem öyle cümle içinde yazmışım hadi şimdi çekil huzurumdan yaranılmaz size
Dağdan inme kezban bakınfakir izabel iphonen bile yookben sana 14 pro max den yazıyırum ama hatta 1 TB hayatında belki öyle para görmemişsindir hahahahah faaakkkkkiiiirrrrrrr
Bana da alır mısın,ben de fakirimfakir izabel iphonen bile yookben sana 14 pro max den yazıyırum ama hatta 1 TB hayatında belki öyle para görmemişsindir hahahahah faaakkkkkiiiirrrrrrr
Iki delii bir araya gelmemeliydi çalıyor şu anda kafamdaİzabelya hanıma mı çattın ayyy skdkdjf. Kız o bize de benzemez, saçını başını bi yolsun da gör, sen istedin bunu.
Yoo asıl senin gibi kırolarda var parahangi dağdan inme kezban 60 bin liralık telefon kullanırhayatında eline şu kadar paranın geçtiğini bile sanmıyorum
İzabelya hanıma mı çattın ayyy skdkdjf. Kız o bize de benzemez, saçını başını bi yolsun da gör, sen istedin bunu.
Vay görmemişfakir izabel iphonen bile yookben sana 14 pro max den yazıyırum ama hatta 1 TB hayatında belki öyle para görmemişsindir hahahahah faaakkkkkiiiirrrrrrr
İzabelya hanıma mı çattın ayyy skdkdjf. Kız o bize de benzemez, saçını başını bi yolsun da gör, sen istedin bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?