Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayır doğum günü mervenin sevgilisinin doğum günüydü

Öz kardeşin bile seni sallamıyor, ciddiye almıyor sen burada çekil önümden diyerek önemli kişilik muhabbeti yapıyorsun. 43 yaşındaki kocan siz sevgiliyken başka kadınlara bakıyordu, evlendin aylar içinde boşandın, ölüyor olması lazımdı askindan, senin demelerine göre.
Yeni hedef kitlenin 50 ve üzeri evli amcalar gelmis burada peşimde kimler var diyor ya. Bırakın eğlensin ablalari. Gerçek hayatında hiç ciddiye alan yok, yaziktır.

Mervoş hakli. Muhtemelen o da senin kardeşin zaten. Seni neden çağırsin ki mermaddd?

Dejavu mu diye konuyu tekrar okudum....senin ornek verdigin merve ve sevde ve 10-15 kisilik grup olayini birebir yasadim ve adlari merve ve sevdeydi! Benim Merveyle aramdaki konusma tamamen farkli bir konuydu ama onun sana dedigi tehdit degil, arkasindan ve muhtemelen baskalarinin arkasindan dedikodu yapmis oldugunu duymus ve seni gruptan atmış olmasi.

Not: Yok ayni kisiler olamaz, zira ulkeler farkli :)

Kendisi iyi merak etmeyin gönderdim yazdıklarınızı ona

Adım tabi ki Mermad değil hahahaha cahile bak burda bu nicki kullanıyorum orda kendi adımı yazsam anlayabilecek miydin gerçekten ne demek istediğimi burada Mermad ım işte ayyy ben kimlerle muhattab oluyorum yaa
Gerçekten arkadaşın yazdığından bunu mu anladin, yok artık yazık ülkemin gençliğine

Mermadcim ya tam olarak kac yas ustu mutsuz menapozlu oluyor, ayrinti verirsen skalaya giriyor muyuz, Mermad hazretleri oyle karar vermis diyerek oturup aglayacagiz ona gore

Burada mutsuzsunuzzz diye kendini yirttigin kisilerin cogu is guc sahibi, kendi yas skalasinda adamlarla sevdikleri icin evlenmis, guzel bir ailesi olan kadinlar. 20 yasindayken baban yasindaki adamla evlenip karsindakine mutsuz deme, komik oluyorsun Evliyken 'citir' kizlara bakan erkekler dersen... Iste sana sadece dusen onlar, ne yapacaksin

Mermadcim ya tam olarak kac yas ustu mutsuz menapozlu oluyor, ayrinti verirsen skalaya giriyor muyuz, Mermad hazretleri oyle karar vermis diyerek oturup aglayacagiz ona gore
Daha 2 gün önce nişanlı evli mi nikahlı evli mi karmaşasında bakire miyiz diye tereddüte düştük şimdi menopoz vayy zaman ne çabuk geçiyor

Benim hayatım beğenemedin mi
Ne arsız bırseysın sem ya.
İhtiyarların ilgisini çekiyorsun diye ego tavan yapmış
Yiyorsa kendı yaşıtın boylu poslu delikanlılar la ol tabi bakmıyordurlar sana çünkü kafa calışmıyor.
Milletin kocası sana bakar diye korkuyormuş zavallı sana bakan zevksiz zavallı leş kokmuş yaşlı adamlar zaten.
Ozguven yoksunu .
Grupta seni istemezler tabi ne yapsınlar seni ya .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…