- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.581
- 548
Uğraşan olmamış senle, her zaman o şans olmaz, zorlama. Uzlaşma diye bi şey çıktı, maaşım yok diye de yırtamıyosun.yoo yırttım
hakaret davasıydı yılda 2019 du
hakim maaşımı sordu gelirimi sordu ben yok dedim halbuki gelirim de vardı maaşımda
sonuç olarak ne ceza aldım ne de para cezası
Kırmızı görmüş boğa gibi nereye saldıracağını şaşırdı. Adsfaga
Kız Isabella,sen de az fena değilsinEvet ifşa edicekti yada varoş arkadaslarıyla saldıracaktı hesabıma.
Dedeler ekler falan mazallah
Ben çözemedim biri dava açmış galiba aralardan gördüm sonra hakim bırakmış para cezası gelmemiş galiba biz yapsak don getirirler mapusa sksksk16 sayfa okumam lazım gerek var mı? Yoksa mevzuya yakaladıgım yerden dalayım mı
Ya ne kadar cahil ya .yoo yırttım
hakaret davasıydı yılda 2019 du
hakim maaşımı sordu gelirimi sordu ben yok dedim halbuki gelirim de vardı maaşımda
sonuç olarak ne ceza aldım ne de para cezası
Ne Merve 'ymiş sağlam indirmiş havasını.Kırmızı görmüş boğa gibi nereye saldıracağını şaşırdı. Adsfaga
Allahım mercedes i üst segment sanıyo ya ahahah aşkım mercedes orta segment bir araba bilgin olsun yani mercdesli adam görünce bana normal geliyo biliyo musun demek ki sana göre baya zenginHahaha övündüğü şey de 'gel instaya bak peşimde kimler koşuyor'.
Sıradan bir eskort hesabına da baksan tonla mersedesli adam takip ediyordur. İnsan bunla mi övünür
Ben Volvo severim Mermad,iyi miAllahım mercedes i üst segment sanıyo ya ahahah aşkım mercedes orta segment bir araba bilgin olsun yani mercdesli adam görünce bana normal geliyo biliyo musun demek ki sana göre baya zengin
Öyle bir şey bence zaten aman neyse yine günahını almayayım mübarek günHahaha övündüğü şey de 'gel instaya bak peşimde kimler koşuyor'.
Sıradan bir eskort hesabına da baksan tonla mersedesli adam takip ediyordur. İnsan bunla mi övünür
Kızlar çatır çatır açın davaları, kız zengin.Allahım mercedes i üst segment sanıyo ya ahahah aşkım mercedes orta segment bir araba bilgin olsun yani mercdesli adam görünce bana normal geliyo biliyo musun demek ki sana göre baya zengin
Ya ne kadar cahil ya .
Halime maaşım yok dedin oda inandı
Senin bir TC den hayatını çıkarırlar ortaya.
Demek ki Gerçekten maaşın yokmuş .
Fakir diye acımışlar .
Elindeki teli de dedeler almıştır
Öyle bir şey bence zaten aman neyse yine günahını almayayım mübarek gün
Tatile gitmek istiyordum iyi olduKızlar çatır çatır açın davaları, kız zengin.
Zenginleri hayal edip sırf emekli maaşı olan dedeye nasip olmak .vay anasını eskort olduğumu bilmiyordum şuan öğrendimo yüzden peşimde zengin olanları değilde fakir olana tutuldum ahaahaj
Zenginleri hayal edip sırf emekli maaşı olan dedeye nasip olmak .
Gel kız bizim burda bir cami var dedeler takılıyor hepsi de zengin valla.
Bir tanesini al hayatın kurtulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?