Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yoo yırttım
hakaret davasıydı yılda 2019 du
hakim maaşımı sordu gelirimi sordu ben yok dedim halbuki gelirim de vardı maaşımda
sonuç olarak ne ceza aldım ne de para cezası
Uğraşan olmamış senle, her zaman o şans olmaz, zorlama. Uzlaşma diye bi şey çıktı, maaşım yok diye de yırtamıyosun.

16 sayfa okumam lazım gerek var mı? Yoksa mevzuya yakaladıgım yerden dalayım mı

16 sayfa okumam lazım gerek var mı? Yoksa mevzuya yakaladıgım yerden dalayım mı
Ben çözemedim biri dava açmış galiba aralardan gördüm sonra hakim bırakmış para cezası gelmemiş galiba biz yapsak don getirirler mapusa sksksk

yoo yırttım
hakaret davasıydı yılda 2019 du
hakim maaşımı sordu gelirimi sordu ben yok dedim halbuki gelirim de vardı maaşımda
sonuç olarak ne ceza aldım ne de para cezası
Ya ne kadar cahil ya .
Halime maaşım yok dedin oda inandı
Senin bir TC den hayatını çıkarırlar ortaya.
Demek ki Gerçekten maaşın yokmuş .
Fakir diye acımışlar .
Elindeki teli de dedeler almıştır

Hahaha övündüğü şey de 'gel instaya bak peşimde kimler koşuyor'.
Sıradan bir eskort hesabına da baksan tonla mersedesli adam takip ediyordur. İnsan bunla mi övünür
Allahım mercedes i üst segment sanıyo ya ahahah aşkım mercedes orta segment bir araba bilgin olsun yani mercdesli adam görünce bana normal geliyo biliyo musun demek ki sana göre baya zengin

Hahaha övündüğü şey de 'gel instaya bak peşimde kimler koşuyor'.
Sıradan bir eskort hesabına da baksan tonla mersedesli adam takip ediyordur. İnsan bunla mi övünür
Öyle bir şey bence zaten aman neyse yine günahını almayayım mübarek gün

Allahım mercedes i üst segment sanıyo ya ahahah aşkım mercedes orta segment bir araba bilgin olsun yani mercdesli adam görünce bana normal geliyo biliyo musun demek ki sana göre baya zengin
Kızlar çatır çatır açın davaları, kız zengin.

Ya ne kadar cahil ya .
Halime maaşım yok dedin oda inandı
Senin bir TC den hayatını çıkarırlar ortaya.
Demek ki Gerçekten maaşın yokmuş .
Fakir diye acımışlar .
Elindeki teli de dedeler almıştır

Maaşım vardı diyorum kör müsün sonrasında davada kapandı zaten ne para talep edildi ne de başka ceza oldu yalan mı söylücem ayrıca para cezası için paran olsa da olmasa da ödemek zorundasın paran yoksa bile hakim sana para cezası uygulanabiliyor zaten

Vay arkadaş gece uyku sersemi göz ucuyla baktıgım ehh iş yok konuda dediğim olaya baaakkk.. profilde de ayrı mevzuu bu beni üzdüüüğğ nasıl yetişcemmm

vay anasını eskort olduğumu bilmiyordum şuan öğrendim o yüzden peşimde zengin olanları değilde fakir olana tutuldum ahaahaj
Zenginleri hayal edip sırf emekli maaşı olan dedeye nasip olmak .
Gel kız bizim burda bir cami var dedeler takılıyor hepsi de zengin valla.
Bir tanesini al hayatın kurtulsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…