Belli zaten.
Hapisten çıkma koğuş ağası kılıklı
Daha 2 gün önce nişanlı evli mi nikahlı evli mi karmaşasında bakire miyiz diye tereddüte düştük şimdi menopoz vayy zaman ne çabuk geçiyor
Valla sabah sabah güldürdü bu kız yada erkek bilmiyorum.Kız bunun hakkından tek srn gelirsin burada
İnstamı istiyordu erkek bile olabilir bu
Bana dedi onu,rahat olunDiger karmasadan yirttim sanirim. Bogazda bir mekanda sadece en yakinlarimizla nikah yaptik ve ardindan yemek yedik. Ben ona dugun diyorum. O yuzden evliyim sanirim.
Menapoz konusunda da 30 yasindayim. Yas skalasini ogrenebilirsem kendimi degerlendiricem
Nedense bir üzülmedimÇok şey kaçırdın bebeyim.
beni her gören bana sindi bebek gibisin der
Şişko olduğuma bu kadar emin .Erkek olsam
100 taneum olsa bir tanesiyle şey etmem seni şişko patates
Valla sabah sabah güldürdü bu kız yada erkek bilmiyorum.
Bide akıllı ver instanı diyor.
E önce sen ver bakalım.
Sen bunları vurgulayınca ben senin için lüks şeyler diye düşündüm kız, ne bileyimgerçekten rezidans ve iphone senin için inanılmayacak derecede şeyler mi ? yemin ederim üzüldüm şuan bak yemin ederim
çünkü yalı demedim
rezidansta ben dahil tüm çevrem oturur çünkü ama sanırım senin gördüğün tek şey gecekondu ki baya rezidans senin gözünde oturulması güç bişey sömeödkdldld hele iphone ona değilnmicem bile
fakir izabel iphonen bile yookben sana 14 pro max den yazıyırum ama hatta 1 TB hayatında belki öyle para görmemişsindir hahahahah faaakkkkkiiiirrrrrrr
Önce sen istemişsin, o zaman sen de İzabelyayı ifşa edecektin demek ki.ahahha aklınca beni ifşa edecek siteye adımı sanımı ifşa edecekbaşlarda harbiden verecektim senin o iğrenç tipini görmek için ama baya ifşa etmekmiş beni amacın hadi yallah çekil huzurumdan
Kızım hayatımda dava görmemiş insan mıyım sence benhakime paramın olmadığını söylüyorum hiç bir kuruş alamıyorlat merak etme ahahahah hakim maaşımı sorunca yok diyorum çünkü para varda kuruş alamazsın
beni her gören bana sindi bebek gibisin der
Böyle yırtamazsın.Kızım hayatımda dava görmemiş insan mıyım sence benhakime paramın olmadığını söylüyorum hiç bir kuruş alamıyorlat merak etme ahahahah hakim maaşımı sorunca yok diyorum çünkü para varda kuruş alamazsın
He he hakim de sadece sozlu beyanla tazminat odemekten feragat ettirecek seni, INANDIK
Canim onu kara kas kara gozlu ulkemin insanlari sarisin gordukleri herkese diyorlar, kendine ozel sanma. Ben de sarisin ve mavi gozlu bir kadin olarak Turkiye'de buyudum, sonra yurtdisina yerlestim bir baktim ki herkesler barbie bebek
Böyle yırtamazsın.
TC mahkemelerinin senin zkimsonik davalarında uğraşacak hali yok,başından savmislardir.Ama her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsinyemin ederim bi tane hakaret davasında maaşım yok dedimki olayda 2019 yılında olmuştu zira benden para alan olmadı ceza da yemedim
Kız doğumgününe çağırılmayan sindi bebek mi olur asgjaja gruptaki erkeklerin atlaması lazım en baştabeni her gören bana sindi bebek gibisin der
Yaşlı horozlar genç çıtırlar derken kadınlara da muz gösteriyor. Anam namısss tehlikede bacılarŞişko olduğuma bu kadar emin .
Tarttı herhalde beni
Evet ifşa edicekti yada varoş arkadaslarıyla saldıracaktı hesabıma.Önce sen istemişsin, o zaman sen de İzabelyayı ifşa edecektin demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?