Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha 2 gün önce nişanlı evli mi nikahlı evli mi karmaşasında bakire miyiz diye tereddüte düştük şimdi menopoz vayy zaman ne çabuk geçiyor

Diger karmasadan yirttim sanirim. Bogazda bir mekanda sadece en yakinlarimizla nikah yaptik ve ardindan yemek yedik. Ben ona dugun diyorum. O yuzden evliyim sanirim.

Menapoz konusunda da 30 yasindayim. Yas skalasini ogrenebilirsem kendimi degerlendiricem

Bana dedi onu,rahat olun.

Valla sabah sabah güldürdü bu kız yada erkek bilmiyorum.
Bide akıllı ver instanı diyor.
E önce sen ver bakalım.

ahahha aklınca beni ifşa edecek siteye adımı sanımı ifşa edecek başlarda harbiden verecektim senin o iğrenç tipini görmek için ama baya ifşa etmekmiş beni amacın hadi yallah çekil huzurumdan

Sen bunları vurgulayınca ben senin için lüks şeyler diye düşündüm kız, ne bileyim O kadar varoş bi enerjin var ki, bunlarla hava attığını düşünmüştüm

Ayy bana da bulaştı bu, yardım edin

ahahha aklınca beni ifşa edecek siteye adımı sanımı ifşa edecek başlarda harbiden verecektim senin o iğrenç tipini görmek için ama baya ifşa etmekmiş beni amacın hadi yallah çekil huzurumdan
Önce sen istemişsin, o zaman sen de İzabelyayı ifşa edecektin demek ki.

He he hakim de sadece sozlu beyanla tazminat odemekten feragat ettirecek seni, INANDIK
beni her gören bana sindi bebek gibisin der

Canim onu kara kas kara gozlu ulkemin insanlari sarisin gordukleri herkese diyorlar, kendine ozel sanma. Ben de sarisin ve mavi gozlu bir kadin olarak Turkiye'de buyudum, sonra yurtdisina yerlestim bir baktim ki herkesler barbie bebek

Böyle yırtamazsın.

yemin ederim bi tane hakaret davasında maaşım yok dedim ki olayda 2019 yılında olmuştu zira benden para alan olmadı ceza da yemedim

yemin ederim bi tane hakaret davasında maaşım yok dedim ki olayda 2019 yılında olmuştu zira benden para alan olmadı ceza da yemedim
TC mahkemelerinin senin zkimsonik davalarında uğraşacak hali yok,başından savmislardir.Ama her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin.

beni her gören bana sindi bebek gibisin der
Kız doğumgününe çağırılmayan sindi bebek mi olur asgjaja gruptaki erkeklerin atlaması lazım en başta
Son model telefonunla rezidansından bir kıytırık doğumgününe bile çağırılmamışsın bir üzüldüm ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…