- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Yoo sen atmadın kullanıcı adını yalan söyleme burda.izabel kim yaAllah ın fakiri hala android kullanıyor hahahshs ben şuan rezindansımda iphone son model telefonumla cevap veriyorum o fakire ha bide instadan kendisini görmek istedim ama yemedi tabi ğuhajajsjshshsjwjw kezbanuuussss
Baktım başa çıkamıyorsunuz yardıma geldim.
Kız hasta belli yazık zavallı işte
izabel kim yaAllah ın fakiri hala android kullanıyor hahahshs ben şuan rezindansımda iphone son model telefonumla cevap veriyorum o fakire ha bide instadan kendisini görmek istedim ama yemedi tabi ğuhajajsjshshsjwjw kezbanuuusss
kız izabel sana evimide göstereyim kız belki ağzının suları akar ahahahaha faaakir şişko patates
Kız Allah seni ne etmesin sabah sabah:)kızım sen kimsin benle başa çıkacaksın kimse beni yenemez sen ne sanıyorsun kendini
Yoo sen atmadın kullanıcı adını yalan söyleme burda.
Benimkini istedin.
Seni çıtır çıtır yerim .kızım sen kimsin benle başa çıkacaksın kimse beni yenemez sen ne sanıyorsun kendini
Yoo yazmadun yalancı.mesajları ifşa ettin ruh hastası
insta adımı yazsam onu da ifşa edecekmişsin onu da görmüş olurduk ha ama öyle bişey olsa gelir ananın deliğine sokardım seni orası ayrı
Seni çıtır çıtır yerim .
Ya bide gelmiş grupta beni istemiyorlar diye ağlanıyorsun.
Niye istemedikleri belli.
Boş yapma hadi
Anlık Mermadkızım sen kimsin benle başa çıkacaksın kimse beni yenemez sen ne sanıyorsun kendini
Rezidansta son model iPhone telefonunla yazıyorsunizabel kim yaAllah ın fakiri hala android kullanıyor hahahshs ben şuan rezindansımda iphone son model telefonumla cevap veriyorum o fakire ha bide instadan kendisini görmek istedim ama yemedi tabi ğuhajajsjshshsjwjw kezbanuuussss
Yoo yazmadun yalancı.
Adını yazmadun.
İfşa ederim tabi hakaret ediyorsun dava açarsam kazanırım.
O kadar cahilsin ki hakaret yazıyorsun resmen.
Neyse tazminat ödersin artık bana zaten paran da varmıs sıkıntı olmaz sana
Yazışarak yerim demek istedim.gel ye bakalım istanbuldaysansen benim deli tarafımı bilmiyorsun sanırım istersen davacıda olabilirsn hiç problem yok ama gel çıtır çıtır ye bakalım gücün yetebilirse sonra sokmuyor muyum seni geldiğin yere
Belli zaten.Kızım hayatımda dava görmemiş insan mıyım sence benhakime paramın olmadığını söylüyorum hiç bir kuruş alamıyorlat merak etme ahahahah hakim maaşımı sorunca yok diyorum çünkü para varda kuruş alamazsın
Isabella oranı ikiye katladıBelli zaten.
Hapisten çıkma koğuş ağası kılıklı
İnstamı istiyordu erkek bile olabilir buIsabella oranı ikiye katladı
Kız bunun hakkından tek srn gelirsin buradaİnstamı istiyordu erkek bile olabilir bu
Başa çıkıp napıcaz yaşasın kafasını dedik.
Baktım başa çıkamıyorsunuz yardıma geldim.
Kız hasta belli yazık zavallı işte
Ayy nolduğğ sonlara doğru kavga mı çıktı nolduğğ nolduğğBaşa çıkıp napıcaz yaşasın kafasını dedik.
Rezidansta son model iPhone telefonunla yazıyorsun
Kıyamam kız, hangi rüya alemleri bunlar? Üzüldüm de bi yandan, neyin eksikliği, garibanlığı, buhranı bu?
Çok şey kaçırdın bebeyimAyy nolduğğ sonlara doğru kavga mı çıktı nolduğğ nolduğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?