Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7/24 sevde hakkında konuşuyor ve ister istemez yorum yapıyoruz yani ben de sevdeyi haklı bulmuştum o günden beri tavırlı yoksa asla karışmam aralarındaki muhabbete

Bu lafı burda sadece ben derim bre zındık!
Atın bunu zindana üslup öğrenene kadar da çıkarmayın B Burhan Burhanitto

Gruptaki bir kişi benim kardeşim diğeri sevgilisi yani anlayacağınız o ki aramızda bir sorunun olduğunu anladıkları için kimse davet edemezdi

Siz bir plan yapsaniz merveyi disarda biraksaniz herkes planiniza uyup Merveyi bu şekilde dişlayacaklarina emin misiniz peki? Bi deneyin bence.

Eger siz plan yaptiginizda ayni dışlamayi Merveye yapiyorlarsa o zaman arkadaslik tarziniz buymuş derim.

Bilmiyorum bana gecen his merve o grupta tutuluyor sizi zaten sallayan yok yani Merve gruptan disarda birakmak istese sizi silerler. Bence bunu kastediyor.

İtici demeyelim de, çok ucuz muhabbetler bunlar. Böyle öfkelenince kızım demeler, had bilmemeler. Benim umurumda olmaz ama herkesi bir anda Merve fanı yaparsınız, benim canıma minnet.

7/24 sevde hakkında konuşuyor ve ister istemez yorum yapıyoruz yani ben de sevdeyi haklı bulmuştum o günden beri tavırlı yoksa asla karışmam aralarındaki muhabbete
Maalesef öyle oluyor. Ben de konuşmadan duramazdım. Nötr kalmayı öğrenmek gerekiyor. Başından sav gül geç

Doğum günü organizasyonunda evet kimse o zaman merveyi davet edemezdi ama normal bir buluşma olunca herkes birbirine haber veriyor zaten.Ayrıca senin derdin ne sen bana ne demeye çalışıyorsun beni sevmediklerini ima etmeye mi çalışıyorsun ? Merve mi beni grupta tutuyor hahahahshshshs Merveyi gruptan atmam 5 dakikamı almaz

Çağrılmadığım yerin hesabını kimseye sormam.
Merve,Ali,Ayşe farketmez.Yokluğum farkedilmiyor,nerdesin hadi demeyen kimseyle de yakın arkadaş olduğumu düşünmem.

Doğum günü Merve'nin tamam davet edecek oydu.Merve köti Merve zalım da diğerleri?
Bu durum başıma gelse kimseye varlığımı hatırlatmam.Arayı açan Merve ya da başkası farketmez.O ekiple soğukluk girdiyse arama bir de benden dinlemeyen,beni arayıp sormayan herkes Mervedir gözümde.

Kimse kimseyle görüşmek istemek zorunda değil. Yakın arkadaştınız tamam ama böyle bir yöne evrilmiş bir şekilde zorlamanın anlamı hiç yok.

Merve'nin mesajına gelince "benimde bildiğim şeyler var" ya da herkes benim tarafımda,zararlı çıkan sen olursun"demek istemiş.

Kızım mı?Huzurundan mı çekilsin?Sevgili halkım da diyordun. Tarihten gelmiş hükümdar olduğunu mu sanıyorsun. Öyleyse tarih çalış biraz.Argo kullanmadan ve laçkalaşmadan nasıl cevaplar vermiş ataların öğrenirsin.

Tamam daha fazla yorum yapmayın bu soru kapansın yine bir mermad düşmanlığı saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz burada haklı olan benim ama soruyu soran mermad olduğu için haksız oluyorum dimi işte bu yüzden çıldırıyırum bu sitedeki yorumlara

Bre gafil, kelleni vurdurmak mı istersin?
Ya o değil de, bu Osmanlı'da niye bizim Trakyalılar gibi konuşuyorlar
İstiyorsun yerine istersin. Hep şimdiki zaman yerine geniş zaman.

Haklısın ama adın merma değil.

Haksızsın ve adın kimin umrunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…