7/24 sevde hakkında konuşuyor ve ister istemez yorum yapıyoruz yani ben de sevdeyi haklı bulmuştum o günden beri tavırlı yoksa asla karışmam aralarındaki muhabbeteAyrıca sizinle alakalı değilse arkadaşlar arasındaki çekemezliklere kıskançlıklara nötr kalmanızı tavsiye ederim. Velhasıl bu çekişmenin sonunda doğum gününe çağırılmayan siz olmuşsunuz
Bu lafı burda sadece ben derim bre zındık!Şimdi sana hayatım demem sana itici mi geldi ? haahha kızım sana hayatım dediğim için git şükür namazı kıl normalde kimseye demem öyle cümle içinde yazmışım hadi şimdi çekil huzurumdan yaranılmaz size
Gruptaki bir kişi benim kardeşim diğeri sevgilisi yani anlayacağınız o ki aramızda bir sorunun olduğunu anladıkları için kimse davet edemezdi
Beyni olana bir kere anlatırsın bak upuzun yazdım kör müsünüzO muhteşem, çok yakın, Yeşilçam klasiklerindenmişcesine olan, arkadaş grubunuzdan bir tanesi de grupta neden mermad yok diye sormamış mı??
İnsanlara bu kadar anlamlar yüklemeyin..
İtici demeyelim de, çok ucuz muhabbetler bunlar. Böyle öfkelenince kızım demeler, had bilmemeler. Benim umurumda olmaz ama herkesi bir anda Merve fanı yaparsınız, benim canıma minnet.Şimdi sana hayatım demem sana itici mi geldi ? haahha kızım sana hayatım dediğim için git şükür namazı kıl normalde kimseye demem öyle cümle içinde yazmışım hadi şimdi çekil huzurumdan yaranılmaz size
Maalesef öyle oluyor. Ben de konuşmadan duramazdım. Nötr kalmayı öğrenmek gerekiyor. Başından sav gül geç7/24 sevde hakkında konuşuyor ve ister istemez yorum yapıyoruz yani ben de sevdeyi haklı bulmuştum o günden beri tavırlı yoksa asla karışmam aralarındaki muhabbete
Beyni olana bir cümle de yeter.Beyni olana bir kere anlatırsın bak upuzun yazdım kör müsünüz
Doğum günü organizasyonunda evet kimse o zaman merveyi davet edemezdi ama normal bir buluşma olunca herkes birbirine haber veriyor zaten.Ayrıca senin derdin ne sen bana ne demeye çalışıyorsun beni sevmediklerini ima etmeye mi çalışıyorsun ? Merve mi beni grupta tutuyor hahahahshshshs Merveyi gruptan atmam 5 dakikamı almazSiz bir plan yapsaniz merveyi disarda biraksaniz herkes planiniza uyup Merveyi bu şekilde dişlayacaklarina emin misiniz peki? Bi deneyin bence.
Eger siz plan yaptiginizda ayni dışlamayi Merveye yapiyorlarsa o zaman arkadaslik tarziniz buymuş derim.
Bilmiyorum bana gecen his merve o grupta tutuluyor sizi zaten sallayan yok yani Merve gruptan disarda birakmak istese sizi silerler. Bence bunu kastediyor.
Herkes bir anda köle fanı olsun o zaman ahah Merve=Köleİtici demeyelim de, çok ucuz muhabbetler bunlar. Böyle öfkelenince kızım demeler, had bilmemeler. Benim umurumda olmaz ama herkesi bir anda Merve fanı yaparsınız, benim canıma minnet.
Elizabeth koymuş bide puahahhajajaBeyni olana bir cümle de yeter.
Ama beyni olana..
Merve'ye benden çok selam böyle devam etsin.
Öyle demeyin, çok seviyoruz biz onları.Herkes bir anda köle fanı olsun o zaman ahah Merve=Köle
Huzurumdan çekilebilirsin Elizabeth sen daha fazla dahil olma ben böyle uygun görüyorumBeyni olana bir cümle de yeter.
Ama beyni olana..
Merve'ye benden çok selam böyle devam etsin.
Kızım mı?Huzurundan mı çekilsin?Sevgili halkım da diyordun. Tarihten gelmiş hükümdar olduğunu mu sanıyorsun. Öyleyse tarih çalış biraz.Argo kullanmadan ve laçkalaşmadan nasıl cevaplar vermiş ataların öğrenirsin.Şimdi sana hayatım demem sana itici mi geldi ? haahha kızım sana hayatım dediğim için git şükür namazı kıl normalde kimseye demem öyle cümle içinde yazmışım hadi şimdi çekil huzurumdan yaranılmaz size
Teyze senin helvan yenildi ruhun buralarda dolanıyorBu lafı burda sadece ben derim bre zındık!
Atın bunu zindana üslup öğrenene kadar da çıkarmayın B Burhan Burhanitto
Bre gafil, kelleni vurdurmak mı istersin?Kızım mı?Huzurundan mı çekilsin?Sevgili halkım da diyordun. Tarihten gelmiş hükümdar olduğunu mu sanıyorsun. Öyleyse tarih çalış biraz.Argo kullanmadan ve laçkalaşmadan nasıl cevaplar vermiş ataların öğrenirsin.
Haklısın ama adın merma değil.Tamam daha fazla yorum yapmayın bu soru kapansın yine bir mermad düşmanlığı saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz burada haklı olan benim ama soruyu soran mermad olduğu için haksız oluyorum dimi işte bu yüzden çıldırıyırum bu sitedeki yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?