Beni tehtid ediyor

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
hayatımdaki sevgilime ben eski özel hayatla ilgili hiç bilmemesi gereken birşey söyledim nerden bilebilirdim böyle olacağını beni tehtid ediyor aileme söylemekle ne yapıcam ne yapmalıyım

Babama diyemem ki ya iş yerine gidip derse babamdan engellerim ama ‍

Dibine kadar inkar + "Bazı tekliflerini kabul etmedim, kendisiyle sevgili olmadım diye bana iftira atmakla, yalancı şahit bulmakla tehdit ediyordu, atmış işte iftirayı" vb. diyerek buradan sıyrılırsınız.

Aileniz bilip aşırı tepki gösterecek türden değilse de açıkça konuşun.

Evli adamla beraber oldugun konuysa neden yenisine anlatiyosun. Tabi daha kotu ayrinti evli adamla neden beraber oluyorsun. Derdine gelince ya şantajin suc oldugunun goruntusunu attacaksn. Yada babacim ne alakasi var bende Allah korkusu var kimsenin yuvasini yikmadim yikmam asla o benim abim. Iftira ben bu kadar pislik olamam evli insanlara dolasacak kadar aptal DEGILIM diyeceksn

benim de başıma böyle bir şey gelmişti.hiç sakinliğimi bozmadan yiyosa git bakalım nasıl dayak yiyosun sana mı inanıcaklar bana mı dedim.yemedi tabi.he bir de üstüne işyerine polis yollarım adın sapığa çıksın da gör dedim tırıs tırıs gitti.internette adımı çıkartmakla , bana ait olduğunu iddia edeceği fotografları internete yüklemekle tehdit ediyordu, okul gruplarına internete vs ailen inanmasa bile oralarda rezil olucaksın falan diyordu ma kararlı dur yemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…