Beni terbiye (!!!) edecekmiş

Çekilecek şey değil zaten. Bir de biliyo benim ne kadar hassas olduğumu. Zaten tüm akşamını bana ayır demiyorum ona. Ama ancak yemeğe ve yatmaya gelecekse defolsun gitsin. Üfff ne sinir bi adam ya

yok yok zamane kızları ve erkekleri dengesizin önde gidenleri.Lan madem beceremeyecen bari başkasının hayatını mahvetme gerzek

Çekilecek şey değil zaten. Bir de biliyo benim ne kadar hassas olduğumu. Zaten tüm akşamını bana ayır demiyorum ona. Ama ancak yemeğe ve yatmaya gelecekse defolsun gitsin. Üfff ne sinir bi adam ya
canım inş düzelir seninki benim bahsettiğim arkdşım eşiyle o kadar çok konuştuki kadıncağız herşey ytakta bitmiyor kelimesini bile kullandı ama karşısındaki anll-amıyorsa ne yapsın 3 çocuğu var kocamn oldular kadın yıılardır aynı dertten yanıyor

Düzelir mi bilmiyorum. Allah'a havale ettim artık. Ama bu tip erkekler evliliği ne sandılar acaba. Gezecek tozacak gelip evde otel gibi hazır yemeğini yiyip yatacak mı. Bu muydu akıllarındaki acaba. Hiç bir sorumluluk almadan nasıl olacakmış bu iş. Hayret ya. Bi de okumuş, kültürlü sanırsın görsen. Etrafındaki erkekler benimkinin yaptığının bin katını yapıyormuş da ama onların eşleri ben gibi değilmiş çok iyi davranıyolarmış. Ne işya

sen ne konuda akıllanacakmışsın orasını anlayamadım
Eve geç geliyor diye söylenip kızıyorum ya. bu konuda akıllanacakmışım. Saygılı olacakmışım. Ama hergün hergün uyarılara rağmen eve geç gelince ne sabır kalıyor ne tahammül. Nasıl saygılı olabilirim o anda. Sinirlerimi mi aldırayım. Off

Etrafındaki bayanları söylüyor ya sende erkekleri söyle anlasın ne hissettiğini.
Öyle şey olmaz tabiki ne güzel hazır yemek çamaşır bulaşık ben gezip geleyim.
Aileleri çok şımartmış bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…