allah allah hem kendi eve geç gelicek her akşam hemde siz uyarıyorsunuz diye yatağa ayırıcak şuna bak hele bu ne özgüven böyle.çok olumsuz bir şey yaşanmadığı sürece kadın yada erkek yatak ayırmıyor mu deli olıyorumya.benim bir arakadşım var benden hayli büyük kadın sanırım 20 yıllık evlilerdir kocası rutin ya akşam yemeğine gelir yada hiç glmez iş çıkış saati 8 eve geliş gece 12 1 yıllardır adam böyle bide artık tek başına tatillere çıkmaya başladı adam ya bu nasıl bir sorumsuzluktur kadın ne dediyse baş edemedi he kocası kötü biri mi hayır ama huyundanda vazgeçmedi adam.büyük konuşmak istemm ama bu böyle gidecekse kendi adıma ben çekemem.niye evleniyorki insan o zaman.o bekar arkadşlarınada kızdım ya bıraksınlar evli erkeklerin paçasınıya ne manyaklar kendilieri evlendiklerinde eşini arıcaklar mı bakalım bencil herifler .ben diğer arkadaşlar gibi çık aynısını yap demicem benimf ikrime göre bu yanlış eşiniz bence buna tepki verir gibi geldi bana oralı olmayıp ilgenmeyin derim ben o yatağa tıpış tıpış gelicek