- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
Yok canım. 1.5 yıllık evliyim. Zaten arada evden çok gitmesine laf söylediğimde diyor ki 'bi çocuğumuz olsun da sen onla oyalanırsın'. Herhalde çocuk olunca bu daha çok gezecek eve hiç uğramayacak
Kesinlikle kırılmadım ; çünkü haklısınız bence. Zaten sırf bu tutumundan dolayı çocuk istemiyorum. Çocuk olunca değişir diyenler de var. Ama belkilerle yapılmaz bu iş. Önce bu sorunu halletmeliyiz. Eğer adam olur akıllanırsa o zaman belki bir çocuğu hak edebilir. Ama şu an ben de sizin gibi düşünüyorumUmarım yazacaklarım için bana kırılmazsınız ama buraya kadar zannettim ki zamanla halledilebilecek bir sorun. Ama bu dediğinizden sonra size kesinlikle ama kesinlikle korunmanızı tavsiye edebilirim başka bir şey aklıma gelmiyor. Çocuk ne demek ona göre? Oyuncak mı da oyalanacakmışsınız? O ne yapacakmış? Siz anne olduğunuz kadar o da baba olacak. Bunun farkında mı? Sizin için arkadaşlarından fedakarlık etmiyor bile olsa evladı için etmek zorunda olacak. Bunun bilincinde olmayan bir adam lütfen baba olmasın
Amin canım amin. İşte deli ediyolar adamı böyle. Sonra da 'niye sinirlisin, naptım ki, noldu' diye anlamamazlıktan geliyolar. Buna deli oluyorum
Hala da ibret almıyorlar, ders almıyorlar ya ona yanarım. Hay Allah'ım ya.Bizimkiler yolda kalmış! Araba bozulmuş, çekici çağırmışlar. Ee Allah'ın sopası yok ki! Burnundan geldi yani neye yaradı şimdi stres mi atmış oldu yoksa stesten patlamış mı? Nedir?
Dilerim hakkınızda hayırlısı olsun.Kesinlikle kırılmadım ; çünkü haklısınız bence. Zaten sırf bu tutumundan dolayı çocuk istemiyorum. Çocuk olunca değişir diyenler de var. Ama belkilerle yapılmaz bu iş. Önce bu sorunu halletmeliyiz. Eğer adam olur akıllanırsa o zaman belki bir çocuğu hak edebilir. Ama şu an ben de sizin gibi düşünüyorum
insanları anlamak zor.Lan tatlı tatlı yaşasana yuvanda be mal adam...
Hahaha! Değil mi? Yok canım arkadaşları daha cazip onlara. Hepsi gün gelecek patlayacak. Ben demiştim diyeceğim. Ama o zaman da sinir stres yine suçlu ben olucam. Aman şu çenemi tutmayı öğrenmem lazım
sal gitsin ne tutacaksın.Hakikaten anlamıyorum ne mal insanlar var.Lan seni seven anlayışlı bir eşin varken b.k mu var arkadaşlarında.Git keyfini sür evliliğin.Bu tabiiki kadınlar içinde geçerli.
Ben de çenemi hiç tutamıyorum. Önceleri tatlı dille halledeyim dedim ama değişmedi. Şimdi içimde tutup ben sinir stres olacağıma ona söylüyorum rahatlıyorum. Napim. Tahammül mü kalıyo insandaHahaha! Değil mi? Yok canım arkadaşları daha cazip onlara. Hepsi gün gelecek patlayacak. Ben demiştim diyeceğim. Ama o zaman da sinir stres yine suçlu ben olucam. Aman şu çenemi tutmayı öğrenmem lazım
Ben de çenemi hiç tutamıyorum. Önceleri tatlı dille halledeyim dedim ama değişmedi. Şimdi içimde tutup ben sinir stres olacağıma ona söylüyorum rahatlıyorum. Napim. Tahammül mü kalıyo insanda
Öyle bir şımarmışlar ki zaten sorma gitsin. Şu dediklerinin altına imzamı atarımSonra da yeni jenerasyon oluyoruz . " kocaya laf mı söylenir aaaaa" " alttan al kızım" " kadın kadınlığını bilecek erkek erkekliğini" gibi laflar etmiyorlar mı? Kocaya cvp verilmezmiş! Neden efendim? Kendisi de Allah'ın kulu hata yapabilen bir varlık ddeğil mi?
Sonra kocanı eve bağla, evliliğini renklendir, aldatılmamanın altın kurallları gibi şeyler niye kadınlara ithafen yazılıyor? Erkekleri böyle yücelttikleri için işte! Öff! Bi pazarımız var onu da burnumuzdan getirdiler yahu!
Aynen öyle.Şu yatak ayıran erkek ve kadınları anlamadım gitti.Evlenmeden önce o yatağa girmeye can atıyordun da şimdi ne oldu be dengesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?