Siz de onla gelmek istediğiniz söyleyin beraber çıkın dışarı bir süre.:)Arkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?
Arkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?
Kesinlikle boyle yapmali.o akıllanana kadar sizde 9 da gelin eve
Çok mu üstüne gittin? Ben de yapıyorum bazen, aynı tepkiyi alıyorum. Yatağı ayırmıyor da aynı lafları kullanıyor. Erkek ya egemenlik kurmaya çalışıyor. Ben zaten akıllıyım de, akıllanmak ne demek? Sinir oluyorum erkeklerin şu kendilerini bişey sanışlarına.Arkadaşlar, eşim çoğu zaman eve geç geliyor arkadaşlarıyla takılıyor diye söylenip duruyordum. Ancak yine de umursamadan geç gelmeye devam etti. İşten çıkışı 17.00 ama eve gelişi 20.00 ya da 21.00. Zaten geldikten snra da iki çift laf edip yatmaya vaktimiz kalıyor. Beyefendi ben söyleniyorum diye 2 gündür yatağını ayırıp başka odada yatıyor. Bugün konuşmak istedim ben akıllanana kadar bu şekilde devam edecekmiş. Napayım şimdi ben nasıl davranayım?
Süper fikir. Evet bunu denemeliyim :)Yemek,temizlik,ütü hiçbir şey yapmayın.Sorarsa benim terbiye tarzım da bu dersin.
Onun açısından bakarsak evet üstüne gitmiş olabilirim. Ama benim açımdan o hergün eve geç geldiğinden, birazdan evdeyim deyip 2 saat sonra geldiğinden söylenmekten başka bişey yapamıyorum. Önceden konuştuk da tamam dedi. Hatta kaynanam bild söyledi hanımın evdeyken geç gelme diye ama yok yine aynısıÇok mu üstüne gittin? Ben de yapıyorum bazen, aynı tepkiyi alıyorum. Yatağı ayırmıyor da aynı lafları kullanıyor. Erkek ya egemenlik kurmaya çalışıyor. Ben zaten akıllıyım de, akıllanmak ne demek? Sinir oluyorum erkeklerin şu kendilerini bişey sanışlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?