beni terk etti...cok kötüyüm

Gmze103

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
25
6
1
33
Selam arkadaslar, Moralim cok bozuk, onun icin burda kisaca Size problemimi anlatıyorum. 3 aydır çıktığım bir erkek vardı. Kendisi Alevilikte dede soyundan gelen, Alevilik Hakkında çok bilgi sahibi olan bir kişidir. Bende Aleviyim ama onun kadar bilgim yok maalesef. Neyse gün geçtikçe sen bana uymuyosun, daha çok öğrenmem lazım. İlerde dedelik yaparsam sen benden dazla bilmen lazım diyordu. Bende öğrenmeye, daha çok bilgi kazanmaya başladım. Sana layık olmak için herşeyi yaparım dedim. Günden güne değişti ama. Başta sevgisini etrafta bağıra bağıra söyleyen insan benden soğudu. Ne dediysem, konuşma, kadınlığını bil dedi. Sus dedi. Ailesiyle tanışmıştım bir ay önce... Bana artık ailemi göremezsin dedi, karar aldım. Onların olduğu yerde olamazsın dedi. Arkadaş çevremi beğenmedi. Onlara sevmiş gibi davrandı ama hemen pesinden bana şimdiden onlarsam uzaklaş Dedi ilerde tek benim dernekten cemden cevremiz olcak Dedi.. Ve sonunda bir günü benim yüzümden iş yerinden erken çıktığı için hayatımı mahfettin diyip bana bağırarak senden igreniyorum diyerek beni terk etti... Kafayı yicem Nasıl bu insan böyle...hrgün agliyorummm

Böyle şeylerle kafayı bozmuş insanlara anlam veremediğim gibi hazda etmem..
Bence en hayırlısı olmuş ileride daha çok sıkıntı çıkacağı belli..
Kısa bir süre için bu adamla evli olduğunu düşününce zaten anlarsın diye düşünüyorum..
Bu kadar kör olmayın aşk her şey değildir helede evlilikte...

Son düzenleme:
tesekkür ederim yorumun icin...sence yalnis mi etmisim onun pesinden kosmakla? yada susmamakla o sus deyince?

Bana göre yanlış çünkü bir başkası için kendini nereye kadar değiştirebilirsin nereye kadar EVET diyebilirsin?
Kendine olan saygını kaybetmene neden olacak ve arkana baktığında kocaman bir pişmanlık duyacaksın.
Kısa bir ilişki olmuş hiç üzülme kendini şanslı hisset.

Başını okuyunca sinirlendim devam etmedim sana kapan evden çıkma kimseyle görüşme diye baskı yapacak adamdan he farkı var? Aynı mantalitede. Bırak kurtulmuşsun. Mezhep konularına takık olanlardan uzak dur bence o tip insanlar saldırgan oluyor.

evet haklisin. kisa zaman ama cok baglanmisim farkinda olmadan. ben yalnizliktan korkan bi insanim...acaba ondanmi....acayip bi sekilde kavga ettik beni terkettiginde 2 gün önce. beni terk etme yalvariyorum dedim akilsizca...bana geber git hayatini bana adama seninle hep kavga ediyoruz. seni artik istemiorum bana dokunma dedi. arabadan tekmeyle atti beni orospu dedi bide bana...bende samar attim...
dün arkadasindan duydumki babasini 300 km lik yerden (kendisi burda tek yasiyo) cagirmis, özellikle beni sikayet etmis, babasi bizim evimize gelmeye kalkmis zor tutmuslar...bide babasi bidaha o kiz oglumun yanina yaklasirsa onlari ve ailesini dara kaldiririm herkezin önünde demis...
canim aciyor yemin ederim

bende ne güzel inancli bi insan diyodum...su getirdigi hale bak

İnanamıyorum ya bunlar nasıl insan izini kaybettirebiliyosan yap bunu uzak dur daha normal bi aile bulursun ve normal adam

Birde bu adamın arkasından ağlıyor musun?
Allah kurtarmış seni yaaa hangi devirde yaşıyor bu insancıklar..
Silkelen kendine gel allah askına senide bir ana doğurdu kimse senden önemli değil..
Kendine uğraşacak bir şey bul ve sakın adamla irtibata geçme....
Ailene kadar gelir bu olay sonuçları çok kötü olur allah korusun.

İnanamıyorum ya bunlar nasıl insan izini kaybettirebiliyosan yap bunu uzak dur daha normal bi aile bulursun ve normal adam
ayni is yerindeyiz bide cok korkuyorum haftaya babasiyla birlikte gelip is yerini basarlarsa...ya ben bu kadar kötü bi insanmiyim ya

evet düsünsene o günü babasi gelseydi babam kalb krizi gecirirdi...yemin ederim. samar attim diye taaa yanina cagirmis. babasi alip götürmüs eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…