beni terk etti...cok kötüyüm

Kurtulmussunız benimde vardı böyle bir pislık nişanlımdı yüzüğü attı
Şükredıyorum şimdi onunla evlnmedim için eşime kurban olurum.

Yol daha çok yakın neguzel kendını belli etmiş çok şanslısın asla üzülme dik dur

Aslaaaaaaaa

Bi buçuk sene ilişkim vardı benim de aynı siniftaydik.gerçi sınıfını değiştirdi şimdi. Başta çok güzeldi. Sonra buna benzer şeyler yaşadım ben de.ve bıraktı.çok nefret ediyorum ama bi yanim da o doldurduğu boşluğu arıyor. O kadar herseyi karışıp hersey olmuş ki bi anda bitince kaldım böyle. Gerçekten geçmeyecek gibi geliyo insana

O yapsın sen yapma. Çok baskın bir karekter karşındaki. Gerçekten bırak gitsin şimdi Zor gelir ama hiç kimse vazgeçilmez değildir. Bu Ada'mla ömür geçmez

sana ne yapmisti niye atmisti yüzügü?

ayni icimi okuyosun su an.... seni cok iyi anliyorum..napcaz biz böyle

Inan bilmiyorum.beş ay oldu ve gittiği sınıfta çok mutlu.ben hala Ağlıyorum bazen.kendimden soğudum hala nasıl oluyor da seviyorum anlayamiyorum

Bügün gece rüyamda baristigimizi gördüm... Ve dün arkadasindan duydumki babasina bana vurmadigini söylemis.... Napcam Ben kizlar böyle artik hic biseyi düsünemiyorum her yerde o var

bu nasıl bi dar zihniyetliliktir ya hayatını zindana çevirmesine izin verme ve kurtulmuşsun dua et böle bi adamla ömür değil bi gün bile zor geçer... hayat güzel ve sana hayatı daha güzel yaşatacak insanlar varken sana değer vermeyen aşağılayan biriyle zamanını geçirme diyorum

canım bırak uzme kendını sıkma canını kosma sakın peşinden o senı resmen kendıne köle etmeye çalışıyor oylelerıne köle olma sen onunla bı hayat geçiremezsin yol yakınken dön canım koşma peşınden kadınlık onurunu gururunu yıkma gözden uzak olan gonuldende uzak olurmus canım tatlım kib boyleleri yuzunden hayatını yıkma ..ben konu acamıyorum ahhh ah benımde basımda var bır tane dusman basına ah

gerçekten alevilikle ilgili bahsettiğiniz derecede bilgi sahibi olan biri olsaydı, kendi kültüründe asla hoş görülmeyecek bu davranışları sergilemezdi. ben alevi olmadığım halde biliyorum bu tarz davranışlara yer olmadığını. üzüldüğünüze değmez. neden böyle kendinizi heba ediyorsunuz 3 ay görüştüğünüz biri için. yol verin gitsin.

Nasip o değilmiş canım
Bazen dua etmek gerekir bilemezsin ilerisi
Ve asla erkek peşinde koşma

Aslında galiba bizi bu kadar yıpratan şey sanki onlar gerçekte öyle değiller de bize zoru var gibi.kendim için diyorum eski sevgilimin bana dayatması bazı şeyleri beni bedir mek için geliyo şuan.ama ayrıldıktan sonra görüyorum ve bana neyi dayattıysa kendi yapıyo.çünkü o bir erkek.içinde olmadığını biliyorum zora sokmaları bahane

Ay ne aglican! boşveeer.. bölgesiyle hayat geçer mi koyun musun sen sürekli gütme derdinde...
Ne ara nede sor hicde ağlama zamanla herşey unutuluyor karsina kimler cikar kim bilir laf olsun diye demiyorum gerçekten öyle herkes unutuluyor hem de herkes..
Sakin arama burnu kalkmasin ukalanin..
Ay ben uyuz oldum burada.
Bu erkekler bu kadar özgüveni nerden buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…