O yapsın sen yapma. Çok baskın bir karekter karşındaki. Gerçekten bırak gitsin şimdi Zor gelir ama hiç kimse vazgeçilmez değildir. Bu Ada'mla ömür geçmezonun cevabi neydi biliyomusun? bana kirvelik nedir diye yazi gönderi. sen anlamassin böyle seyleri dedi. o komsu kizinida kücüklügünden beri tatilden tatile senede bir hep görüsüyomus canim benim bitanem fln diye yaziyodu...buda benim canimi acitiyodu...
ne yapmis karisina?Üzgünüm ama çok kolay demesi bizler için kurtulmuşsun bende bu tarz saçma sapan şeyler yaşadım ama şimdi Allah korumuş diyorum evlendi karısına ettiklerini duydukça şükrediyorum.
nasil yani?Ooooo sizde çok yanlış varr çokk
sana ne yapmisti niye atmisti yüzügü?Kurtulmussunız benimde vardı böyle bir pislık nişanlımdı yüzüğü attı
Şükredıyorum şimdi onunla evlnmedim için eşime kurban olurum.
Yol daha çok yakın neguzel kendını belli etmiş çok şanslısın asla üzülme dik dur
Aslaaaaaaaa
ayni icimi okuyosun su an.... seni cok iyi anliyorum..napcaz biz böyleBi buçuk sene ilişkim vardı benim de aynı siniftaydik.gerçi sınıfını değiştirdi şimdi. Başta çok güzeldi. Sonra buna benzer şeyler yaşadım ben de.ve bıraktı.çok nefret ediyorum ama bi yanim da o doldurduğu boşluğu arıyor. O kadar herseyi karışıp hersey olmuş ki bi anda bitince kaldım böyle. Gerçekten geçmeyecek gibi geliyo insana
allah bize sabir versin....Inan bilmiyorum.beş ay oldu ve gittiği sınıfta çok mutlu.ben hala Ağlıyorum bazen.kendimden soğudum hala nasıl oluyor da seviyorum anlayamiyorum
Amiiiiiiinallah bize sabir versin....
bu nasıl bi dar zihniyetliliktir ya hayatını zindana çevirmesine izin verme ve kurtulmuşsun dua et böle bi adamla ömür değil bi gün bile zor geçer... hayat güzel ve sana hayatı daha güzel yaşatacak insanlar varken sana değer vermeyen aşağılayan biriyle zamanını geçirme diyorumSelam arkadaslar, Moralim cok bozuk, onun icin burda kisaca Size problemimi anlatıyorum. 3 aydır çıktığım bir erkek vardı. Kendisi Alevilikte dede soyundan gelen, Alevilik Hakkında çok bilgi sahibi olan bir kişidir. Bende Aleviyim ama onun kadar bilgim yok maalesef. Neyse gün geçtikçe sen bana uymuyosun, daha çok öğrenmem lazım. İlerde dedelik yaparsam sen benden dazla bilmen lazım diyordu. Bende öğrenmeye, daha çok bilgi kazanmaya başladım. Sana layık olmak için herşeyi yaparım dedim. Günden güne değişti ama. Başta sevgisini etrafta bağıra bağıra söyleyen insan benden soğudu. Ne dediysem, konuşma, kadınlığını bil dedi. Sus dedi. Ailesiyle tanışmıştım bir ay önce... Bana artık ailemi göremezsin dedi, karar aldım. Onların olduğu yerde olamazsın dedi. Arkadaş çevremi beğenmedi. Onlara sevmiş gibi davrandı ama hemen pesinden bana şimdiden onlarsam uzaklaş Dedi ilerde tek benim dernekten cemden cevremiz olcak Dedi.. Ve sonunda bir günü benim yüzümden iş yerinden erken çıktığı için hayatımı mahfettin diyip bana bağırarak senden igreniyorum diyerek beni terk etti... Kafayı yicem Nasıl bu insan böyle...hrgün agliyorummm
Aslında galiba bizi bu kadar yıpratan şey sanki onlar gerçekte öyle değiller de bize zoru var gibi.kendim için diyorum eski sevgilimin bana dayatması bazı şeyleri beni bedir mek için geliyo şuan.ama ayrıldıktan sonra görüyorum ve bana neyi dayattıysa kendi yapıyo.çünkü o bir erkek.içinde olmadığını biliyorum zora sokmaları bahanecanım bırak uzme kendını sıkma canını kosma sakın peşinden o senı resmen kendıne köle etmeye çalışıyor oylelerıne köle olma sen onunla bı hayat geçiremezsin yol yakınken dön canım koşma peşınden kadınlık onurunu gururunu yıkma gözden uzak olan gonuldende uzak olurmus canım tatlım kib boyleleri yuzunden hayatını yıkma ..ben konu acamıyorum ahhh ah benımde basımda var bır tane dusman basına ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?