- 22 Ocak 2015
- 58
- 40
- 8
olmali...ben hayatimi on a adamasim farkinda degilim... o olsun yeter diyodum... okuyorum ve onunla ayni anda bitecektik...evlenirdik diye hayal kuruyodumHer şeye evet diyip alttan alarak, sen kendi hayatını yaşamış olmazsın zevk alamazsın tat alamazsın, sözde bu senin hayatın olmalı değil mi ?
Vallahi iğreti oldum adamdan. Kurtulduğuna şükret.
Konunun hepsini okumadım. Ben psikolojik baskıdan bahsediyorum. Bu karekterdeki biriyle çok zor.sence ne yapabilirler?
bilmiyorum yemin ederim ne düsüneyim ne edeyimbu nasıl ınsan ya.. ınsan degıl bence
sence neyi daha iyi yapabilirdim? bunlari yasamamak icin?Konunun hepsini okumadım. Ben psikolojik baskıdan bahsediyorum. Bu karekterdeki biriyle çok zor.
Bak Can'ım senlik birşey yok boş yere kendini suçlama. Ne yapsam memnun olmazdı zaten. Onun istediği kişiliğe bürünmen demen kendini tamamen yok saymak demek. Onun istediği şekilde ne kadar yaşayabilirsin. Kendi hayatından vazgeçecek misin ne kadar devam edebilirsin ki.sence neyi daha iyi yapabilirdim? bunlari yasamamak icin?
bilmiyorum benden ne istedigini....hic bi erkekle görüsmüyodum zaten, tek dogum günümde beraber okudugum iki erkek bide iki kiz arkadasimin sevgilileri vardi diye bile bana laf etti. kendi ama kiz kardesim gibi görüyorum diyerek hep bi kac tane kizla yazisiyodu, onlar benim kardesim, kivralarim, tanidiklarim, komsularim bilmem ne, karisamassin diyodu.Bak Can'ım senlik birşey yok boş yere kendini suçlama. Ne yapsam memnun olmazdı zaten. Onun istediği kişiliğe bürünmen demen kendini tamamen yok saymak demek. Onun istediği şekilde ne kadar yaşayabilirsin. Kendi hayatından vazgeçecek misin ne kadar devam edebilirsin ki.
bunun su an daha yeni biraz farkina variyorum. bende böyle insanlara bakip imrenirdim. niye böyle inancli biri böyle karakteri olabilir?Mezhep ile gelene sen gitmeyeceksin.
gercekten bu aci gecer diyosun yani? yalnis bisey yapmamisim diyosun?Oy kurtulmuşsun
Otur ağla ileride çok sevineceksin çünkü iyiki ayrılmışım diye
Hiç ama hiçbir yanlışın yokgercekten bu aci gecer diyosun yani? yalnis bisey yapmamisim diyosun?
Burdan belli değil mi ne demek karışamazsın. Rahatsız oluyorsan görüşemez. Herşey karşılıklıbilmiyorum benden ne istedigini....hic bi erkekle görüsmüyodum zaten, tek dogum günümde beraber okudugum iki erkek bide iki kiz arkadasimin sevgilileri vardi diye bile bana laf etti. kendi ama kiz kardesim gibi görüyorum diyerek hep bi kac tane kizla yazisiyodu, onlar benim kardesim, kivralarim, tanidiklarim, komsularim bilmem ne, karisamassin diyodu.
insallahHiç ama hiçbir yanlışın yok
Karşındaki adam takıntılı biri aşırı takıntılı ve hasta ruhlu
Kurtulduğun için mutlu olacaksın ileride hatırlayıp
onun cevabi neydi biliyomusun? bana kirvelik nedir diye yazi gönderi. sen anlamassin böyle seyleri dedi. o komsu kizinida kücüklügünden beri tatilden tatile senede bir hep görüsüyomus canim benim bitanem fln diye yaziyodu...buda benim canimi acitiyodu...Burdan belli değil mi ne demek karışamazsın. Rahatsız oluyorsan görüşemez. Herşey karşılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?