beni terk etti...cok kötüyüm

Her şeye evet diyip alttan alarak, sen kendi hayatını yaşamış olmazsın zevk alamazsın tat alamazsın, sözde bu senin hayatın olmalı değil mi ?

sence neyi daha iyi yapabilirdim? bunlari yasamamak icin?
Bak Can'ım senlik birşey yok boş yere kendini suçlama. Ne yapsam memnun olmazdı zaten. Onun istediği kişiliğe bürünmen demen kendini tamamen yok saymak demek. Onun istediği şekilde ne kadar yaşayabilirsin. Kendi hayatından vazgeçecek misin ne kadar devam edebilirsin ki.

Oy kurtulmuşsun
Otur ağla ileride çok sevineceksin çünkü iyiki ayrılmışım diye

bilmiyorum benden ne istedigini....hic bi erkekle görüsmüyodum zaten, tek dogum günümde beraber okudugum iki erkek bide iki kiz arkadasimin sevgilileri vardi diye bile bana laf etti. kendi ama kiz kardesim gibi görüyorum diyerek hep bi kac tane kizla yazisiyodu, onlar benim kardesim, kivralarim, tanidiklarim, komsularim bilmem ne, karisamassin diyodu.

Burdan belli değil mi ne demek karışamazsın. Rahatsız oluyorsan görüşemez. Herşey karşılıklı

Burdan belli değil mi ne demek karışamazsın. Rahatsız oluyorsan görüşemez. Herşey karşılıklı
onun cevabi neydi biliyomusun? bana kirvelik nedir diye yazi gönderi. sen anlamassin böyle seyleri dedi. o komsu kizinida kücüklügünden beri tatilden tatile senede bir hep görüsüyomus canim benim bitanem fln diye yaziyodu...buda benim canimi acitiyodu...

Üzgünüm ama çok kolay demesi bizler için kurtulmuşsun bende bu tarz saçma sapan şeyler yaşadım ama şimdi Allah korumuş diyorum evlendi karısına ettiklerini duydukça şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…