saolun arkadaşlar.herşey için.bugün buraya haberi yazdıktan sonra öle bi ağladımki tutmuşum kendmi hep.dakikalarca saatlerce...sonra eşimle aramızdaki tüm buzları erittik.beni bundan sonra hiç üzmiceğine söz verdi.sonra atladık arabaya yunus erenin türbesine gittik.iki saat uzaklıkta.dua ettik,namaz kıldık.doğayı seyrettik.ağladık ağladık..güldük.hayat ne tuhaf dedik.isyan etmek anlamsız.zanmanı varmış.kabullendim.daha sınavım bitmemiş.görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)
saol canım.allah güç veriyor çok şükür.ve yeniden yola dewam diyebiliyoruz...sen demi tadavisesin?
kızlar tabiki Allah güç veriyor inş o güçle olacak olmassada hayırlı değildir muhakkak hala size dua ediyorum.Haberiniz olsun:)saolun arkadaşlar.herşey için.bugün buraya haberi yazdıktan sonra öle bi ağladımki tutmuşum kendmi hep.dakikalarca saatlerce...sonra eşimle aramızdaki tüm buzları erittik.beni bundan sonra hiç üzmiceğine söz verdi.sonra atladık arabaya yunus erenin türbesine gittik.iki saat uzaklıkta.dua ettik,namaz kıldık.doğayı seyrettik.ağladık ağladık..güldük.hayat ne tuhaf dedik.isyan etmek anlamsız.zanmanı varmış.kabullendim.daha sınavım bitmemiş.görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?