beni terketmezler inşallah

ya canımm benim gerçekten üzüldüm ama ben :çok üzgünüm: İnşallah allahım güzeller güzeli sağlıklı hayırlı bi evlat nasib eder sana herşeyde vardır hayır bak eşinlede aran düzelmiş inşallah bebişinde olur hiç bi sorunun kalmaz umuyorum... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saol canım.allah güç veriyor çok şükür.ve yeniden yola dewam diyebiliyoruz...sen demi tadavisesin?

saol canım.allah güç veriyor çok şükür.ve yeniden yola dewam diyebiliyoruz...sen demi tadavisesin?

kızlar tabiki Allah güç veriyor inş o güçle olacak olmassada hayırlı değildir muhakkak hala size dua ediyorum.Haberiniz olsun:) böle dede ile nine oluncaya kadar yola devam kaydirigubbakcemile5

canım yola devammmmmmmmm.............rabbım moral ve guç versın ınşşşşşşşşşşşşşşş

bitanem Allah yardımcın olsun bebişlerin tutununca görcem ben o eşini nasıl pişman olacak gör bak demedi deme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…