beni terketmezler inşallah

xo canım ne yaptın sonucunu merakla bekliyorum ne olursa ne çıkarsa çıksın hayatta herşeyden önemlisi sağlık eşin ve sensin unutma bunu canım

xolıx aramadılarmı hala canım yaaa meraklandık hemen bildir bize sonucu kendınede stres yapma önemli olan sensın..

öbür sayfa olmayınca buraya yazmışındır diye baktım ama yoksun..allahım hayırlısını versin hadi süpriz yap..

kızlar eşim aradı onları.daha çıkmamış.8 saatte çıkarmış sonuç ..ne alaka ya.8 saat nedemek

ya çok kötü ağlıyorum sabahtan beri.annem aradı babam sesleri öle kötüydüki canın saolsun kızım derlerken.ya allahım bi mucize olur inşallah...

ben de öyle biliyorum canım benim sabah verdiğim sonucu hep akşam üstü aldım sen genarttan mı alıcan sonucu..4 gibi bidaha ara bakalım hayırlısı olmadı gibi düşünme ya dur bakalım..

ya eşim belki bn yanlış anladım dedi.genarttan alıcam ewet.ama aysun hanım 12 buçukta belli olur demişti

canim bide sen ara istersen ne diycekler ki
sen bilirsin test varsa yap derim boyle kalmaktansa

bence kafandan at idrar testini az bekle gelir sonucun olmadı aysun hanımı kendin ara sonucu öğren olmaz mı

ben de sabah 830 da vermiştim beni 1315 de ancak aramışlardı. ben 2 kere aramıştım da biz sizi arayacağız demişlerdi. bence sen de ara artık

ya çok kötü ağlıyorum sabahtan beri.annem aradı babam sesleri öle kötüydüki canın saolsun kızım derlerken.ya allahım bi mucize olur inşallah...

ne olursun ağlama inşallah yüce rabbim sana öyle bi mucize yaratırki çok mutlu olursun sonuçta kötü bile olsa yanında olan bi ailen ve biz:enbuyukkk:varız unutma olurmu

Son düzenleme:
olmadı arkadaşlar.değrim 0.bana kısmet değilmiş.inşallah sizlerinki olur...
yaaaa çok üzüldüm. ama inanki her şerde bir hayır vardır. ben de kendime hep bunu hatırlatıyorum. demek vakti değilmiş ya da olsaydı sana hayırlı gelmeyecekmiş. tabii bunu şu anda anlayamayız. ama birkaç ay ya da yıl sonra sen de böyle diyeceksin. çok hırpalama kendini. herşey bitmiş demek değil bunu da unutma :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…