beni terketmezler inşallah

kendini toparlama çalış diycem ama şimdi kim ne söylese sana yalan gelir..senağlama

ne diyebilirimki.benimde bugün tam 1 ay oldu negatif sonuç alalı.orada yazan 0 sonucu insana çok dokunuyor biliyorum ama sabretmek zorundayız.kendini toparlamaya çalış.herşeyde bir hayır vardır.
sen ağlama

olmadı arkadaşlar.değrim 0.bana kısmet değilmiş.inşallah sizlerinki olur...

ne diyecegimi bilemiyorum yazamadim bile ama cok uzuldum ne diyebilirizki boyle bir durumda dunyada insanin en cok istedigi sey anne baba olmaktir ve bunun icinde elimizden gelen herseyi yapiyoruz ama olmayi,cada vardir bundada bir hayir demekten baska caremiz yok tabiki uzuluyoruz uzulme diyemiycem canim benim
ama bizi yaradan mevlamin vardir bir bildigi o herseyin en iyisini bilir ve gorur :Saruboceq::a015:

Xolix çok üzülme arkadaşım, kaderi unutma, biz ne yaparsak yapalım sonunda alında yazılan oluyo...
Sakın ümitsizliğe kapılma...Yarından itibaren yeniden başla...
Keçiboynuzu içir eşine, sperm için ne gereiyorsa yapın...Dua oku, 4444 tefriciye mesela...
3 ay sonra tekrar yaptırmak için hazırlan, ve bu arada da simaysi arkadaşımız gibi kendiliğinden olur inşallah...

canım ne dersek boşdur şimdi biliyorum ancak çeken anlar diyorsundur inan onu kendinle hissettikten sonra kaybetmek daha zor herşeyde bir hayır vardır zamanla anlayacaksın ne kendini nede eşini suçlama o zaman iş daha bi çıkmaza düşer ama unutma durmak yok yola devam:teselli:

canımşuan annemde yanımda çok ağladıkkk ne olur yapma...
o kocan şu anda burada olsa boğacak derecedeyimmm.Çok üzgünüm çoookklava:

saolun arkadaşlar.herşey için.bugün buraya haberi yazdıktan sonra öle bi ağladımki tutmuşum kendmi hep.dakikalarca saatlerce...sonra eşimle aramızdaki tüm buzları erittik.beni bundan sonra hiç üzmiceğine söz verdi.sonra atladık arabaya yunus erenin türbesine gittik.iki saat uzaklıkta.dua ettik,namaz kıldık.doğayı seyrettik.ağladık ağladık..güldük.hayat ne tuhaf dedik.isyan etmek anlamsız.zanmanı varmış.kabullendim.daha sınavım bitmemiş.görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)

canım benim inan bende tutamadım kendimi ağladım.ne kadar garip birşey değilmi.birbirimizi görmedik bile ama burada okadar çok şey paylaşıyoruzki.duyduğum haberlerde sanki kendi başıma gelmiş gibi etkileniyorum.eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim.bizim başka kimimiz varki.ben inanıyorum bizde zamanı geldiğinde annelik duygusunu tadıcaz.

çok geçmiş olsun canıma.s..çok üzüldüm deyipde seni dahada üzmek istemiyorum,inşallah hayatta istediğin herşey gönlünce olur.:1hug:allahu taala buyuruyorki.sizin şer gördüğünüzde bir hayır,hayır gördüğünüzde bir şer saklıdır.vardır bundada bir hayır canım.kısmet belkide senin bebeğin tedavinden hemen sonra sana gelecek.bak ne güzel eşinlede çok iyisin rabbim bozmasın.siz birbirinize sımsıkı sarıldıkça,bağlandıkça aşamayacağınız hiç bir sıkıntı yok allahın izniyle:teselli:.huzurlu bir yuvanız boy boy çocuklarınız olur inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Caniniz sağolsun canım .Eşinle de aranızın düzelmesine çok sevindim.İnşallah bir dahaki tedavinde verirsin artık bebeşlerini eşinin kucagına...

canım kendini üzme lütfen kısmet bidahakı sefereymiş biraz ara ver kafanı dağıt tatılini yap psikolojide önemli zaten tatlım eşinle düzelmenizede çok sevındım kendine iyi bak...

Arkadaşım, şimdi gördüm sonucunu, ne desem boş biliyorum ama beklemekten başka çaremiz yok, inşallah hepimiz o güzel duyguyu anneliği birgün tadacağız, eşinle aranın düzelmesine çok sevindim.. arkadaşlar ne güzel yazmışlar, her şerde biz bazen göremesek de bir hayır vardır..
bir de ben dün annee anne oluyorum diye bir kitap aldım Ayşe Aydın'ın, tüp bebek maceralarını ve hamileliğini anlatıyor inan çok büyük moral oluyor insana, çok eğlenceli bir kitap,2 günde bitirdim.. okumanızı hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar, özellikle moral bozukluğu yaşıyorsanız çok eğlenceli...
Xolixcim kendine çok çok iyi bak, eğlenceli şeyler yap, gez, toz, kitap oku, moral topla...

saolun arkadaşlar.ilk gün çok beterdim.2.gün eh.bugün itibariyle biraz daha iyiyim.doktorum dediki.2 ay duralım dha ilacını kullanıcam 2 ay.histereskopi yapıcaz.inşallah daha çok embrio elde edebilirsek pgd yapıcaz.değerim 0 olması na şaşırdı doktor.çünkü 2 tanesi grade 1 imiş.diğer 2 taneside grade 2.toplam 4 kimyasal bile oluşmamış.biraz araştırılacak nihayet.hayırlısı.iki gün boyunca içim çok kötüydü sanki biri ölmüş gbi ağıır bi hiss..sonradan anladımki galiba ben öldüm..acılarla pişerek ve tevekkül ederek ..sınavım..sabırla ve mutlu sonla bitirmeyi umuyorum.allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.kucağını boş bırakmasın.

alıcam canım kitabı saol.

canım kendini üzme lütfen kısmet bidahakı sefereymiş biraz ara ver kafanı dağıt tatılini yap psikolojide önemli zaten tatlım eşinle düzelmenizede çok sevındım kendine iyi bak...

ewet canım 3.de ya terapatik destek alıcam ya akupuntur yada yoga falan.çünkü çok sinirli oluyorum.ve evhamlı..

canım senden ii haberler bkliyorum.hayırlı olsun ilaçların.ablan anatoliadamı yaptırmıştı asi.kimyasal gebeliikmi olmuş?bida denicekmi?

canımşuan annemde yanımda çok ağladıkkk ne olur yapma...
o kocan şu anda burada olsa boğacak derecedeyimmm.Çok üzgünüm çoookklava:

ağlama kız senin bebişin var içinde üzülür şimdi oda .eşim kendne geldi.gerçi biraz geç oldu ama.. şimdilik çook değişmiş durumda.umarım daim olur.öptüm.annene selam söleyerimseniben

bende inanıyorum canım benim.inşallah..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…