olmadı arkadaşlar.değrim 0.bana kısmet değilmiş.inşallah sizlerinki olur...
canımşuan annemde yanımda çok ağladıkkk ne olur yapma...olmadı arkadaşlar.değrim 0.bana kısmet değilmiş.inşallah sizlerinki olur...
saolun arkadaşlar.herşey için.bugün buraya haberi yazdıktan sonra öle bi ağladımki tutmuşum kendmi hep.dakikalarca saatlerce...sonra eşimle aramızdaki tüm buzları erittik.beni bundan sonra hiç üzmiceğine söz verdi.sonra atladık arabaya yunus erenin türbesine gittik.iki saat uzaklıkta.dua ettik,namaz kıldık.doğayı seyrettik.ağladık ağladık..güldük.hayat ne tuhaf dedik.isyan etmek anlamsız.zanmanı varmış.kabullendim.daha sınavım bitmemiş.görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)
saolun arkadaşlar.herşey için.bugün buraya haberi yazdıktan sonra öle bi ağladımki tutmuşum kendmi hep.dakikalarca saatlerce...sonra eşimle aramızdaki tüm buzları erittik.beni bundan sonra hiç üzmiceğine söz verdi.sonra atladık arabaya yunus erenin türbesine gittik.iki saat uzaklıkta.dua ettik,namaz kıldık.doğayı seyrettik.ağladık ağladık..güldük.hayat ne tuhaf dedik.isyan etmek anlamsız.zanmanı varmış.kabullendim.daha sınavım bitmemiş.görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)
olmadı arkadaşlar.değrim 0.bana kısmet değilmiş.inşallah sizlerinki olur...
Arkadaşım, şimdi gördüm sonucunu, ne desem boş biliyorum ama beklemekten başka çaremiz yok, inşallah hepimiz o güzel duyguyu anneliği birgün tadacağız, eşinle aranın düzelmesine çok sevindim.. arkadaşlar ne güzel yazmışlar, her şerde biz bazen göremesek de bir hayır vardır..
bir de ben dün annee anne oluyorum diye bir kitap aldım Ayşe Aydın'ın, tüp bebek maceralarını ve hamileliğini anlatıyor inan çok büyük moral oluyor insana, çok eğlenceli bir kitap,2 günde bitirdim.. okumanızı hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar, özellikle moral bozukluğu yaşıyorsanız çok eğlenceli...
Xolixcim kendine çok çok iyi bak, eğlenceli şeyler yap, gez, toz, kitap oku, moral topla...
canım kendini üzme lütfen kısmet bidahakı sefereymiş biraz ara ver kafanı dağıt tatılini yap psikolojide önemli zaten tatlım eşinle düzelmenizede çok sevındım kendine iyi bak...
ne diyecegimi bilemiyorum yazamadim bile ama cok uzuldum ne diyebilirizki boyle bir durumda dunyada insanin en cok istedigi sey anne baba olmaktir ve bunun icinde elimizden gelen herseyi yapiyoruz ama olmayi,cada vardir bundada bir hayir demekten baska caremiz yok tabiki uzuluyoruz uzulme diyemiycem canim benim
ama bizi yaradan mevlamin vardir bir bildigi o herseyin en iyisini bilir ve gorur:Saruboceq::a015:
canımşuan annemde yanımda çok ağladıkkk ne olur yapma...
o kocan şu anda burada olsa boğacak derecedeyimmm.Çok üzgünüm çoookklava:
canım benim inan bende tutamadım kendimi ağladım.ne kadar garip birşey değilmi.birbirimizi görmedik bile ama burada okadar çok şey paylaşıyoruzki.duyduğum haberlerde sanki kendi başıma gelmiş gibi etkileniyorum.eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim.bizim başka kimimiz varki.ben inanıyorum bizde zamanı geldiğinde annelik duygusunu tadıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?