Akneye karsi kesin çozüm ciscutan diyer adiyla reacutan dir.( vitamin a )
Doktorunuza yazdirmaniz gerekiyor. Yan etkileri yuksek oldugundan cogu doktorlar hastalarina bu ilactan bahsetmiyor bile. Ben yillarca bu sorunu cektim. Sabunmus kremmis hicbiri fayda etmiyordu. Ilaci kullanirken yuzum bebek cildi gibiydi. Artik tabi oyle degil birakali ama suanki haliyle diyer arkadaslarinda dedigi gibi dogru bakimla guzel bir cilde sahip olabiliyorum. Eski sorunlu halinden eser kalmadi.
ilac cildi yeniliyor gözenekleri ufaltiyor ve yaglanmayi durduruyor. Bu haldede gozeneklerde bakteri olusumuda olmadigindan akne olusumu duruyor.
Ilacin yan etkileri dusuk dozajda alirsaniz farkedilmiyor (5mg veya 10 mg)
Ben terapinin son asamalarinda yüksek mg kullandim ve sikayetlerim sunlardi: bas donmesi, goz yanmasi, burun kurulugu/ kanamasi, asiri kuru dudaklar, eklem agrilari...tabi herkesde olacak diye birsey yok. Cildim yine o derece bozulsa bu yan etkilere ragmen yine kullanirim.
Dikkat edilmesi gerekense su: kesinlikle korunmaniz ve hamile kalmamaniz gerekiyor hapi kullandiginiz donem bebegin gelisimini etkilediginden. Sonrasi icin hicbir sikinti olmuyor ama. Internetten arastirabilirsin. Sana kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende cok cektim ve nasil moral bozucu oldugunu biliyorum.