• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni umursamıyo :(

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Herkese merhaba.Yeni bir ilişkim var uzaktan.Bazen evet ilgisini sevdiğini falan hissediyorum ama bazende bi yere gittiğinde haber ver yazıyorum mesela görüldü yapıp cevap vermiyo.Aradığındada bir sürü bahane sıralıyo.Yani eğer istemiyosa aramasın bana söylesin ne yapmak istiyor ki cepte tutmak falan mı?Gerçekten bu hareketleri kafamı karıştırıyo sizce ne yapmalıyım?

Sen de aynısını yapmalısın.

canım once onunla acık acık konus. rahatsızlıgını dıle getır. sonra zamana bırak bakalım ne yapıcak hep boyle mı devam edıcek.

başta neyse sonrası daha kötü olur. benim ki benle çok ilgiliydi de ne oldu o kadar çok arardı sıkılır açmazdım artık işyerinde telefonla konuşmak yasak derdim. telefonu sessize alır çekmeceye atardım. evlendik 12 yıl geçti. şimdi benim aramamdan rahatsız oluyormuş hiç ilgilenmiyor. umursamıyor

İlginç olanda şu uzun bi yola gidiyo işte haber verirsin indiğinde diyorum cevap yok

Erkekler üzerine ne kadar çok düşerseniz o kadar kendilerini bişe sanıyolar..İlgili değilse sizde hiç ilgilenmeyeceksiniz.Bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın.

Bahaneleri geçerli sebeplerse olur öyle şeyler diyip geçin bence. Düzgün bir konuşmaya ihtiyacı var bu ilişkinin.

canım once onunla acık acık konus. rahatsızlıgını dıle getır. sonra zamana bırak bakalım ne yapıcak hep boyle mı devam edıcek.
Konuştum bir kez .Seni umursamasam neden arıyıp sorayım,o an şunu yapıyodum bunu yapıyodum demişti.Hatta dikkatte etti ama bugün böyle yapmasını anlamadım görüldü yapabiliyosa cevapta verebilir diye düşünüyorum:110:

Erkekler üzerine ne kadar çok düşerseniz o kadar kendilerini bişe sanıyolar..İlgili değilse sizde hiç ilgilenmeyeceksiniz.Bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın.
Haklısınız:dua: Ama kendiside ilgi isteyen biri bu nasıl bi çelişki anlamıyorum

Bahaneleri geçerli sebeplerse olur öyle şeyler diyip geçin bence. Düzgün bir konuşmaya ihtiyacı var bu ilişkinin.
Yani söylediğinde bahaneler geçerli gibi duruyo ama bilmiyorum böyle umursanmıyomuş gibi hissetmekte canımı sıkıyo.

başta neyse sonrası daha kötü olur. benim ki benle çok ilgiliydi de ne oldu o kadar çok arardı sıkılır açmazdım artık işyerinde telefonla konuşmak yasak derdim. telefonu sessize alır çekmeceye atardım. evlendik 12 yıl geçti. şimdi benim aramamdan rahatsız oluyormuş hiç ilgilenmiyor. umursamıyor
Ya çok ilginç.Bizimki daha çok yeni bende ilişkinin başında böyleyse sonunu düşünemiyorum:KK12:

Konuştum bir kez .Seni umursamasam neden arıyıp sorayım,o an şunu yapıyodum bunu yapıyodum demişti.Hatta dikkatte etti ama bugün böyle yapmasını anlamadım görüldü yapabiliyosa cevapta verebilir diye düşünüyorum:110:

onda da haklısın canım. erkekler de zor degısır. onu oyle kabul edıceksın artık. mutluysan ılıskınde bence sorun arama. ama sana ılgı falan da gostermıorsa ondan da bır cacık olmaz

onda da haklısın canım. erkekler de zor degısır. onu oyle kabul edıceksın artık. mutluysan ılıskınde bence sorun arama. ama sana ılgı falan da gostermıorsa ondan da bır cacık olmaz
Peki sizcede beni umursamadığını gösteriyo mu?

geldim yazmak zor olmasa gerek. hesap sormak gibi soruyorsan yanlışta. merak ederim gittiğinde haber ver diyorsan bu 3 saniyesini alır....
biraz kendini geri çek bak bakalım... sürekli itikleyerek ilişki olmaz. yol almadan ayrılırsın :işsiz:

Back
X