İlginç olanda şu uzun bi yola gidiyo işte haber verirsin indiğinde diyorum cevap yokHaber ver yazmayın mesela..üzerine düşmeyin.
İlginç olanda şu uzun bi yola gidiyo işte haber verirsin indiğinde diyorum cevap yok
Konuştum bir kez .Seni umursamasam neden arıyıp sorayım,o an şunu yapıyodum bunu yapıyodum demişti.Hatta dikkatte etti ama bugün böyle yapmasını anlamadım görüldü yapabiliyosa cevapta verebilir diye düşünüyorumcanım once onunla acık acık konus. rahatsızlıgını dıle getır. sonra zamana bırak bakalım ne yapıcak hep boyle mı devam edıcek.
HaklısınızErkekler üzerine ne kadar çok düşerseniz o kadar kendilerini bişe sanıyolar..İlgili değilse sizde hiç ilgilenmeyeceksiniz.Bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın.
Yani söylediğinde bahaneler geçerli gibi duruyo ama bilmiyorum böyle umursanmıyomuş gibi hissetmekte canımı sıkıyo.Bahaneleri geçerli sebeplerse olur öyle şeyler diyip geçin bence. Düzgün bir konuşmaya ihtiyacı var bu ilişkinin.
Ya çok ilginç.Bizimki daha çok yeni bende ilişkinin başında böyleyse sonunu düşünemiyorumbaşta neyse sonrası daha kötü olur. benim ki benle çok ilgiliydi de ne oldu o kadar çok arardı sıkılır açmazdım artık işyerinde telefonla konuşmak yasak derdim. telefonu sessize alır çekmeceye atardım. evlendik 12 yıl geçti. şimdi benim aramamdan rahatsız oluyormuş hiç ilgilenmiyor. umursamıyor
Konuştum bir kez .Seni umursamasam neden arıyıp sorayım,o an şunu yapıyodum bunu yapıyodum demişti.Hatta dikkatte etti ama bugün böyle yapmasını anlamadım görüldü yapabiliyosa cevapta verebilir diye düşünüyorum
Peki sizcede beni umursamadığını gösteriyo mu?onda da haklısın canım. erkekler de zor degısır. onu oyle kabul edıceksın artık. mutluysan ılıskınde bence sorun arama. ama sana ılgı falan da gostermıorsa ondan da bır cacık olmaz
Peki sizcede beni umursamadığını gösteriyo mu?
Telefonla konuşurken falan iyiyiz ama böyle mesaja geldiğinde görüldü yapıp yazmadığı çok oluyosadece bu konudamı sorun yasıyorsunuz? ılgısı alakası sohbetlerınız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?