ilk başladgmızdada çok iyidik biz ama bi sene geçti o bi değişti yeni arkadaşları oldu onlrla gezip tozmalar beni hiç aramamalar falan. noldu die sorunca bunaltıo oluorum. çok ugraştım tam bi yılda böle geçti.sora gücümü topladım hiç konuşmadım:))hiç ama ayrılıorum dedim:) şaşırdı böle yapınca ben.çok üzüldü kaybettgni anlayıncya dek tamamen devam ettm:) çok vaktimi aldı tüm bunlar çok agladım özlemekten flan ama degdi:) bu yaz bana söz verdi eskisi gbi olucam bu yaptıklarm olmıcak diye tamam dedim şuan eskisindende iyi:) inş böle devam ettririm tabi
ha bide şu kaybetme korkusunu tamamiyle tatmıs demekki
ah ah ne güzel ..anlamıs kıymetini
canım nasıl biraz daha iyi mi aranız
Kaybetme korkusu zaten en önemlisi, onu yaşamalı erkek zaten yaşamadığı zaman sorun oluyor ya,
sana değer vermemeye başlıyor hevesle alıp sonra hevesini kaybettiği bir eşya gibi....
Ayy bana hep öyle olduğumu hissettiriyorr gıcık oluyorum yaaa hem suçlu hem güçlü olmuyorlar mı işte buna tahammül edemiyorum.
Bir de şu bitmek tükenmek bilmeyen arkadaş sevdalarııı , aah aaahhh imkanım olsa bütün arkadaşlarını elimde terlikle dünyanın diğer ucuna kadar kovalayabilirim hemde hiç yorulmadaann. O derece gıcık bir nişanlım var yanii. Tersi çok ters , düzü de dümdüz :) hiç kırışık yok .
İşte bende ona aşığım sanıyorum
evet şekerim biraz daha iyi ama daha çok ister
Yavaş yavaş yola gelecektir diye umut ediyorum
Hepimiz başaracağız canım benim el birliğiyle erkeklerimizi tekrar dizginleyeceğiz.
Hayalinde ki kadın değilmişim önceki konumda da bunu paylaşmıştım. Ama hepsini yazıyorum bir kenara, Onun hayali de hayatı da ben olacağım.
6 sene bütün zayıf noktalarını bildiğimi düşünüyorum. Son zamanlarda farkında olmadan hoşuna gitmeyecek şeyleri abartılı bir şekilde yapıyordum sanırım.
Onların hepsini sonlandırdım zaten. Biraz midesine, oradan kalbine falan öle dolanıp bu işin içinden çıkacağım Allah'ın izniyle
amin amin inşallah basarırsın ..zaten onu tamamen tanıdıktan sonra herseyi de çözebiliyosun ya..hersey bizde bitiyor sanırımbende yeni kesfettim
Evet hayatım benimde gözüm kapanmıştı mutsuzluktan, yaptığım yanlışlıkları , hataları göremiyordum. Ama sayenizde anladım hatalarımı ve düzeltme yoluna gittim. Herşey senin elinde unutma canım, onu elinde tutmakta kaybetmek te elimizde. Allah gönlünüze göre versin.
evet canım haklısın ..bence de iş bizde baslıyor bizde bitiyor ..ama bunu bu zamana kadar farkedemedik o baska .. zaman zaman hata yaptık bizde tabi hep karsı taraf suclu degilmiş.inşallah bundan sonra hersey güzel olur ...
Ama birde şöyle bir durum var, hata yapana değil yaptırana bakmalı!!!! Eğer onlar sınırlarının dışına çıkmasalardı bizde bu kadar üstlerine gitmek zorunda kalmazdık. Sorun biraz dozunu kaçırdık, ama toparlanır canım buna inanıyorum ben , sende inan.
ha bide şu kaybetme korkusunu tamamiyle tatmıs demekki
ah ah ne güzel ..anlamıs kıymetini
evet onu tattırmasaydm belkide hiç düzelmicekti. artık beni annesi gbi görüodu her zaman yanında olucam fln dieAnladı artık inş
Kaybetme korkusu zaten en önemlisi, onu yaşamalı erkek zaten yaşamadığı zaman sorun oluyor ya,
sana değer vermemeye başlıyor hevesle alıp sonra hevesini kaybettiği bir eşya gibi....
Ayy bana hep öyle olduğumu hissettiriyorr gıcık oluyorum yaaa hem suçlu hem güçlü olmuyorlar mı işte buna tahammül edemiyorum.
Bir de şu bitmek tükenmek bilmeyen arkadaş sevdalarııı , aah aaahhh imkanım olsa bütün arkadaşlarını elimde terlikle dünyanın diğer ucuna kadar kovalayabilirim hemde hiç yorulmadaann. O derece gıcık bir nişanlım var yanii. Tersi çok ters , düzü de dümdüz :) hiç kırışık yok .
İşte bende ona aşığım sanıyorum
tattırabilmekte büyük beceri yaazaten anlamıssa bidaha aynı hatayı yapmaz kolay kolay kaybedeeer sonraaa
bu erkeklern napıcgı belli olmuoki bi sene dha gçer smdi iyi oluruz flan yine yapar.. artık boğarım bnde hiç ugraşmam
e hakediyosa yapcak bişey yokk
aynensenin sorunun ne?:) düzelicek bişey mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?