Beni umursamıyor..

ha bide şu kaybetme korkusunu tamamiyle tatmıs demekki
ah ah ne güzel ..anlamıs kıymetini

ha bide şu kaybetme korkusunu tamamiyle tatmıs demekki
ah ah ne güzel ..anlamıs kıymetini

Kaybetme korkusu zaten en önemlisi, onu yaşamalı erkek zaten yaşamadığı zaman sorun oluyor ya,
sana değer vermemeye başlıyor hevesle alıp sonra hevesini kaybettiği bir eşya gibi....
Ayy bana hep öyle olduğumu hissettiriyorr gıcık oluyorum yaaa hem suçlu hem güçlü olmuyorlar mı işte buna tahammül edemiyorum.
Bir de şu bitmek tükenmek bilmeyen arkadaş sevdalarııı , aah aaahhh imkanım olsa bütün arkadaşlarını elimde terlikle dünyanın diğer ucuna kadar kovalayabilirim hemde hiç yorulmadaann. O derece gıcık bir nişanlım var yanii. Tersi çok ters , düzü de dümdüz :) hiç kırışık yok .
İşte bende ona aşığım sanıyorum

ayyy aynısı canım yaaa aynı sorunları yasıyorum valla .. aksi ve gıcık olsalarda seviyoruz kendilerine ceken yönleride bunlar mıdır ne anlamadım kiii:26:

Hepimiz başaracağız canım benim el birliğiyle erkeklerimizi tekrar dizginleyeceğiz.
Hayalinde ki kadın değilmişim önceki konumda da bunu paylaşmıştım. Ama hepsini yazıyorum bir kenara, Onun hayali de hayatı da ben olacağım.
6 sene bütün zayıf noktalarını bildiğimi düşünüyorum. Son zamanlarda farkında olmadan hoşuna gitmeyecek şeyleri abartılı bir şekilde yapıyordum sanırım.
Onların hepsini sonlandırdım zaten. Biraz midesine, oradan kalbine falan öle dolanıp bu işin içinden çıkacağım Allah'ın izniyle

amin amin inşallah basarırsın ..zaten onu tamamen tanıdıktan sonra herseyi de çözebiliyosun ya..hersey bizde bitiyor sanırım bende yeni kesfettim

amin amin inşallah basarırsın ..zaten onu tamamen tanıdıktan sonra herseyi de çözebiliyosun ya..hersey bizde bitiyor sanırım bende yeni kesfettim

Evet hayatım benimde gözüm kapanmıştı mutsuzluktan, yaptığım yanlışlıkları , hataları göremiyordum. Ama sayenizde anladım hatalarımı ve düzeltme yoluna gittim. Herşey senin elinde unutma canım, onu elinde tutmakta kaybetmek te elimizde. Allah gönlünüze göre versin.

evet canım haklısın ..bence de iş bizde baslıyor bizde bitiyor ..ama bunu bu zamana kadar farkedemedik o baska .. zaman zaman hata yaptık bizde tabi hep karsı taraf suclu degilmiş.inşallah bundan sonra hersey güzel olur ...

Ama birde şöyle bir durum var, hata yapana değil yaptırana bakmalı!!!! Eğer onlar sınırlarının dışına çıkmasalardı bizde bu kadar üstlerine gitmek zorunda kalmazdık. Sorun biraz dozunu kaçırdık, ama toparlanır canım buna inanıyorum ben , sende inan.

inşallah benim azda olsa bir ümidim var işte ...

evet onu tattırmasaydm belkide hiç düzelmicekti. artık beni annesi gbi görüodu her zaman yanında olucam fln die Anladı artık inş

tattırabilmekte büyük beceri yaa zaten anlamıssa bidaha aynı hatayı yapmaz kolay kolay kaybedeeer sonraaa

ne güzel anlatmışsın yaa:))) bunların hepsi aynı arkdaşları bile aynı derslerini vermeden olmuyo. iyilik hep geri tepiyo

Yok gerçekten fazla sahiplenmeyeceksin, bu erkeklere yaramıyor, sevdiğini de belli etmeyeceksin ki sürekli seni elde etmeye çalışsın.
Dün aradı akşam, beni hiç aramıyorsun diyor, rahatsız etmek istemedim arkadaşlarınlasın dedim, ya olur mu öyle şey bir sesimi duysaydın bari dedi.
(içimden sen duuurr daha neler edecem sana dedim))
Bugünde güzel bir işim olsun hemen evlenelim diyoo ( dersiiinnn dedim gene içimdeen)) hani hayalindeki kadın değildimm!!!
Yazım hepsini yazdıımm bir kenara yazdıımm
Zayıf noktalarına hedef alın kısa sürede neler demeye başladı beyfendiii.ama çok üzmüştü beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…