Beni umursamıyor..

matg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
113
0
46
Ankara
Beni hiç umursamıyor . Arıyor soruyor ama sanki annesini arıyormuş gibi öle bi konuşuyor sesini duyuruyor tamam ondan sonra kapatıyor tlfnu bir daha ulaş ulaşabilirsen. Önceki konuda da yazmıştım nişanlım tatile gitti arkadaşının yanına diye. Allah'ım çıldırıcam yaaa. Bugün dedim ki senin şu yaptığını benim yapmama izin verirmiydin diye. asla dedi , asla yapamazsın. O zaman benim yapmamı istemeyeceğin bir şeyi sen neden yapıyorsun be adam dedim. Çıldırdım artık yaaa. Gecesi gündüzüne karışmış , bi gezmeler tozmalar . Kızdım bugün arayıp sesini duyurup kapatıyorsun tlfnu dedim , hani aklınız bende kalmasın ben iyiyim der gibi. Yeter artık dedim.bugün yola çıkacak , .Arkadaşlarıyla son kez dışarı çıkacakmış yola çıkmadan önce yine sallamadı beni. üzülüyorum kurduğum hayaller geliyor aklıma 6 sene ayrılmak için mi bekledim, emeklerim ne olacakOFF yaa çok bunaldım ben gerçekten yardıma ihtiyacım var..Aklım karmakarışık
O zaman şöyle yapalım hemen yıkıcı olmayalım. Onun ilgisini tekrar nasıl çekebilirim, nasıl onu tekrar aşık edebilirim?? off offf lütfen bu konudA bana yardımcı olun arkadaşlar..

Son düzenleme:
çok arayıp sormayarak üstüne düşmeyerek onun igisini çekebilirsiniz..
"eyvah kaybediyorum değişmeye başladı herşeyin farkında" dedirtmelisiniz..

çok arayıp sormayarak üstüne düşmeyerek onun igisini çekebilirsiniz..
"eyvah kaybediyorum değişmeye başladı herşeyin farkında" dedirtmelisiniz..

Teşekkür ederim deniyeceğim, ama zaten az arıyorum, hatta ben pek aramıyorum o arayınca görüşüyoruz son zamanlarda amaa durum vaziyet bu malesef.

eski konunuzda yanlış hatırlamıyorsam sabaha kadar aramıştınız.

Evet haklısınız, yani o günden sonra ben hiç aramadım bir de bugün aradım akşam üzeri 1 kere. Allah'ım demek o kadar sık arıyormuşum ki 2 gün aramadım sanki 1 ay olmuş gibi hissettim bir an. Çok teşekkür ederim canımm farketmemi sağladın, en iyisi bir süre hep o arasın beni , ben uzaklaşayım biraz.:90:

en güzelini yaparsın canım benim nedemek rica ederim
malum erkekler fazla ilgi görünce noldum delisi olup çıkıyolar..
kendilerine getirmek lazım biraz sen köşene çekil bakalım

silenzio arkadaşa katılıyorum. hiç arayıp sormucan. bak bakalım nasıl burnu sürtüyor.erkekler anca bundan anlarlar.

Evlenenler bile boşanıyor.Altı yıl kısa bir zaman dilimi değil kim bilir neler neler yaşandı.Yakıp gitmek hiç kolay değil.Zaten ayrılın da demem.Toparlanabilir çünkü.Ama bir gün bıçak kemiğe dayanırsa altı yıl bunu mu bekledim demeyin diye diyorum.

Bence de arayıp sormayın.Çünkü insanın üstüne düştükçe ben ne oldum delisi oluyor.Bensiz yapamaz nasıl olsa o halde istediğimi yapayıma getiriyor ama öyle değil işte.Kimse sabır taşı değil.Arayıp sormayın bakalım ne olacak.​

Siz de umursamayın o halde. Arayıp sormayın çok fazla. Üzerine gitmeyin. Silkelenip kendine gelir inş. erkeklerin geneli böyledir çünkü

Siz de Umursamayın..
Biraz Sizi Merak Etmesine İzin Verin..
Aradığında Evde Müziği Son Ses Aç..
Üstüne Ben Seni Arayacağım Müsait Değilim Deyin..

arayıp sorma ilgilenme.. kaçan kovalanır.. sen kendini geri çek.. olurda aradığından da açacak olursan; şuan müsait değilim sonra konuşuruz de-kapat.. kız arkadaşlarınla kahve içmeye git, sinemaya git.. ondan bağımsız davranmaya çalış -ki kendi başına buyruk hareket etmenin nasıl birşey olduğunu görsün..

Burada benzer konular oldugunda hep derim : Aglayın sızlayın cıldırın kudurun sinirden kıskanclıktan ama sakın aramayın...hep sessiz kalın..işe yarayacak..Göreceksiniz...

Burada benzer konular oldugunda hep derim : Aglayın sızlayın cıldırın kudurun sinirden kıskanclıktan ama sakın aramayın...hep sessiz kalın..işe yarayacak..Göreceksiniz...

bazen işe yaramıyor işte bunu demek istedimm

bazen işe yaramıyor işte bunu demek istedimm

Eğer olumlu yönde işe yaramazsa, yani hâlâ adam merak duygusunu yaşamazsa, huzursuz olup aramazsa , zaten o adamın nişanlısına ne kadar değer verdiğini de (!) öğrenebiliriz ..Ama umarım işe yarar

ya işe yaramazsa napıcaksın ?????

sadece ilgisini uyandırmaktı kastım..kapalı kutu gibi durmak,karşıdakinde çözme isteği uyandırır..
konuyu en baştan yakalamaya çalışırsak, ağlamayı sızlanmayı kızmayı umursamıyorsa,iki adım geri durup üstüne fazla düşmeden ondan adım beklendiği halde gelmiyorsa.çeker giderim,hiç te umrumda olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…