Beni hiç umursamıyor . Arıyor soruyor ama sanki annesini arıyormuş gibi öle bi konuşuyor sesini duyuruyor tamam ondan sonra kapatıyor tlfnu bir daha ulaş ulaşabilirsen. Önceki konuda da yazmıştım nişanlım tatile gitti arkadaşının yanına diye. Allah'ım çıldırıcam yaaa. Bugün dedim ki senin şu yaptığını benim yapmama izin verirmiydin diye. asla dedi , asla yapamazsın. O zaman benim yapmamı istemeyeceğin bir şeyi sen neden yapıyorsun be adam dedim. Çıldırdım artık yaaa. Gecesi gündüzüne karışmış , bi gezmeler tozmalar . Kızdım bugün arayıp sesini duyurup kapatıyorsun tlfnu dedim , hani aklınız bende kalmasın ben iyiyim der gibi. Yeter artık dedim.bugün yola çıkacak , .Arkadaşlarıyla son kez dışarı çıkacakmış yola çıkmadan önce yine sallamadı beni. üzülüyorum kurduğum hayaller geliyor aklıma 6 sene ayrılmak için mi bekledim, emeklerim ne olacakOFF yaa çok bunaldım ben gerçekten yardıma ihtiyacım var..Aklım karmakarışık
O zaman şöyle yapalım hemen yıkıcı olmayalım. Onun ilgisini tekrar nasıl çekebilirim, nasıl onu tekrar aşık edebilirim?? off offf lütfen bu konudA bana yardımcı olun arkadaşlar..
O zaman şöyle yapalım hemen yıkıcı olmayalım. Onun ilgisini tekrar nasıl çekebilirim, nasıl onu tekrar aşık edebilirim?? off offf lütfen bu konudA bana yardımcı olun arkadaşlar..
Son düzenleme: