yoruldum ...
evet
kime naptım bilmiyorum ama hep kandırılmak istenen hep aptal yerine konmak istenen benim...
tükendim artık
5 yıllık bir ilişki ve bitiş çok sancılıydı. sürekli gel gitler falan derken 2 senede zor bitti
bitti mi ömrümden ömür gitti sanki o çok güvendiğim hep yanımda olmasını istediğim adam için hep aptal yerine konulmak istendim
ayrılığımız üstünden 2 yıl geçti ve ben bana yapılanları unutamıyorum
içimde bitmek bilmeyen bi can acısı
yapılanları sindiremiyorum aptal yerine konmayı sindiremiyorum ağız dolusu söylecek laflarım var
ama
söylesem bile bitmiyolarki acımı dindiremiyorlar
ve ondan sonra ki her birlikteliğim
sanki el birliği yapmışçasına
hepsi beni uyutmak için binbir numara yaptı
bitanesi para için kullanmaya çalıştı kullanamayınca gitti başkasıyla evlendi
benim haberim yok sandı karşılaştık beni yanına çağırdı tabi ki gitmedim bi an herşeyde bi hayır var bak adam evlendi ama hala başka işler peşnde
iyi ki bu insandan uzak kalmışım dedim oysaki onun için ne üzülmüştüm değmezmiş.
sonra diğerleri hep arkamdan iş çevirdialdattılar ama Allah büyük işte hiç bir şey gizli kalmıyor
artık o kadar bunaldım ki
herkes mi yalancı
ya da ben lanetli miyim beni üzen eninde sonunda çok mutlu oluyo
tamam diyeceğim bişey yokta benim suçum ne ?
karşımdaki insanlar kendimden çok değer ve saygı gösterdim
sıkmıyayım bunaltmıyayım dedim
ama hep aynı
başladığım yere geri dönüyorum
ama bir farkla
güvenimi kaybettim
kimseye güvenmiyorum her denilenin altında bi yalan arıyorum
karşı tarafa bunu yansıtmadığım için ben üzülüyorum uyuyamıyorum
hiç kimseye inanmadan yaşamak zor geliyo
meğer ne önemli ne değerli bir şeymiş inanmak
ve ne zor şeymiş kimseye inanmadan yaşamak
biraz kendimle konuşmak gibi ama şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
senı tesellı etmeyı o kadar cok ısterdım kı ...
malesef ben de su sıralar aynı seylerı dusunuyorum .
ben de hep aynı seyı soyluyorum "benı uzen mutlu pekı ya ben " dıyorum
kendı kendıme .. benım de 3 yıllık sıkıntılı zor bı ılıskım oldu .ınan ne fedakarlıklarım
nelere goz yummuslugum sındırmıslıgım oldu .anlatmaya kalksam emınım
dersın "yok ben aptal degılmısım ,benden daha aptalı da var"dersın yanı
.en basıtı soyle ornek vereyım ;defalarca aldatıldım sevgılım tarafından ama defalarca affettım .
son yaptıgın da artık pes dedım .ancak o zaman gozum acılabıldı .sen dusun artık ne kadar aptal oldugumu
evet malesef ama kotulere hıc bırsey olmuyor .olan bıze oluyor ıste .kotuler cezasını buluyor mu bılmıyorum
ama buna cok ınanmak ısterım ben deama sana sadece sunu soylebılırım ,emın ol bunları tek sen yasamıyorsun
aynı seylerı hatta daha agırlarını yasayan o kadar ınsanlar var kı .. benım bı arkadasım var,7 yıllık sevgılısıyle
evlılık hayallerı kurarken adam ılıskının son 1 ayın da gıtmıs evlenmıs ama bızım kızın daha bu olaydan haberı
yoktu : ( hala sevgılılerdı dusun .sonradan ogrenıyor herseyı .o yuzden canım kotuler cezasını bulmuyorsa
bıle derdımıze sukretmekden baska caremız de kalmıyor bızım
sizi üzenler hep mutlu siz neden mutsuzsunuz?
bakın bunun cevabını kendınız yazmışsınız konunuzda..
''onlara kendımden daha çok saygılı oldum daha çok deger verdım''
işte 10 kelıme bunu anlatmaya yetıyor.. Kimseye haddinden fazla saygı sevgi verırsen sen kaybedersin.. Çünkü o zaman karşındaki ' Bu benı sevıyor bana değer verıyor ' der ve kendını yükseklerde görür sonra senı bırakır.. O zaman olan sana olur.. Karşındaki senin çocugun, annen yada baban degil.. Değer verdiğin insan bu kadar değeri hakedıyormu orası onemli.. Bundan sonra uyanık ol, kimseye haddinden fazla inanma ve güvenme.. Mutlulugun anahtarı bu canım.. Geçmişte olanlar oldu onları aklına getirip kendını yıpratma onunde koskocaman bir hayat var bundan sonra dogru adımlar atmaya özen göster..
yoruldum ...
evet
kime naptım bilmiyorum ama hep kandırılmak istenen hep aptal yerine konmak istenen benim...
tükendim artık
5 yıllık bir ilişki ve bitiş çok sancılıydı. sürekli gel gitler falan derken 2 senede zor bitti
bitti mi ömrümden ömür gitti sanki o çok güvendiğim hep yanımda olmasını istediğim adam için hep aptal yerine konulmak istendim
ayrılığımız üstünden 2 yıl geçti ve ben bana yapılanları unutamıyorum
içimde bitmek bilmeyen bi can acısı
yapılanları sindiremiyorum aptal yerine konmayı sindiremiyorum ağız dolusu söylecek laflarım var
ama
söylesem bile bitmiyolarki acımı dindiremiyorlar
ve ondan sonra ki her birlikteliğim
sanki el birliği yapmışçasına
hepsi beni uyutmak için binbir numara yaptı
bitanesi para için kullanmaya çalıştı kullanamayınca gitti başkasıyla evlendi
benim haberim yok sandı karşılaştık beni yanına çağırdı tabi ki gitmedim bi an herşeyde bi hayır var bak adam evlendi ama hala başka işler peşnde
iyi ki bu insandan uzak kalmışım dedim oysaki onun için ne üzülmüştüm değmezmiş.
sonra diğerleri hep arkamdan iş çevirdialdattılar ama Allah büyük işte hiç bir şey gizli kalmıyor
artık o kadar bunaldım ki
herkes mi yalancı
ya da ben lanetli miyim beni üzen eninde sonunda çok mutlu oluyo
tamam diyeceğim bişey yokta benim suçum ne ?
karşımdaki insanlar kendimden çok değer ve saygı gösterdim
sıkmıyayım bunaltmıyayım dedim
ama hep aynı
başladığım yere geri dönüyorum
ama bir farkla
güvenimi kaybettim
kimseye güvenmiyorum her denilenin altında bi yalan arıyorum
karşı tarafa bunu yansıtmadığım için ben üzülüyorum uyuyamıyorum
hiç kimseye inanmadan yaşamak zor geliyo
meğer ne önemli ne değerli bir şeymiş inanmak
ve ne zor şeymiş kimseye inanmadan yaşamak
biraz kendimle konuşmak gibi ama şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim
senı tesellı etmeyı o kadar cok ısterdım kı ...
malesef ben de su sıralar aynı seylerı dusunuyorum .
ben de hep aynı seyı soyluyorum "benı uzen mutlu pekı ya ben " dıyorum
kendı kendıme .. benım de 3 yıllık sıkıntılı zor bı ılıskım oldu .ınan ne fedakarlıklarım
nelere goz yummuslugum sındırmıslıgım oldu .anlatmaya kalksam emınım
dersın "yok ben aptal degılmısım ,benden daha aptalı da var"dersın yanı
.en basıtı soyle ornek vereyım ;defalarca aldatıldım sevgılım tarafından ama defalarca affettım .
son yaptıgın da artık pes dedım .ancak o zaman gozum acılabıldı .sen dusun artık ne kadar aptal oldugumu
evet malesef ama kotulere hıc bırsey olmuyor .olan bıze oluyor ıste .kotuler cezasını buluyor mu bılmıyorum
ama buna cok ınanmak ısterım ben deama sana sadece sunu soylebılırım ,emın ol bunları tek sen yasamıyorsun
aynı seylerı hatta daha agırlarını yasayan o kadar ınsanlar var kı .. benım bı arkadasım var,7 yıllık sevgılısıyle
evlılık hayallerı kurarken adam ılıskının son 1 ayın da gıtmıs evlenmıs ama bızım kızın daha bu olaydan haberı
yoktu : ( hala sevgılılerdı dusun .sonradan ogrenıyor herseyı .o yuzden canım kotuler cezasını bulmuyorsa
bıle derdımıze sukretmekden baska caremız de kalmıyor bızım
Ne diyeyim ki, bilemedim...
Daha doğrusu bence siz zaten yazdıklarınızın içinde söylenebilecek şeyleri ve doğruları kendiniz kimsenin söylemesine gerek bırakmayacak kadar güzel güzel ifade etmişsiniz.
Bazı yerleri hariç...
Herkes mutlu, sizi üzenler mutlu ama siz mutsuz...!!!!
Acaba öylemi? gerçekten. İşte orasını sadece Allah bilir...
Örnekleme de yapmışsınız ya ve kendiniz de ne güzel bir tespitte bulunmuşsunuz. Bak bak hala neler peşinde diye düşündüğünüz bir insanla hayatınızı birleştirmiş olsaydınız mutlu mu olacaktınız acaba???
Hayatın her bölümünde bu şekilde düşünmek hayatın formülünü çözmek demek bana göre...
Zaten, kimi zaman öyle şeyler yaşarız ki, yanlış olduğunu gördüğümüz bir sürü insan ve olayı sürekli tolere ederiz, sevgi ve güven duygumuz, hoşgörü duygumuz devrede kaldığı müddetçe aksini yapamayız.
Kimi zaman bile bile lades oluruz yani... Sonunda da zaten başka yapacak bir şeyimiz kalmadığı için mecburen kabullenmek zorunda kalırız tüm suistimal edildiğimiz yönlerimizi ve değerlerimizi yitirmektense bence güven besleyebilmeyi sürdürmek en güzeli.
Aksi taktirde insan olmanın ayrıcalığı kalır mı hiç?
Her ne kadar üzülsek de, mutsuzlukla bir tutmadan, değerlerimizi yitirmeden üstesinden gelmeli, daha doğrusu geçmişten ziyade şu an ve sonrasıyla ilgilenmeliyiz.
Bize şer ve üzüntü gelen şeylerin hakkımızda çok daha iyi ve hayırlı şeylere gebe olan günler getirdiğine çok çok şahitlik ederiz öyle değil mi?
Şu an ve sonrasında iyilik ve doğruluk ve güven duygularımızı kötü, menfaatçi ve küçük küçük de olsa çıkarları için kullanan insanlara yenik düşmek, bu tür insanların galibiyeti anlamına gelir ki bu herşeyden daha üzücüdür. Öyle olmasın lütfen.
Sadece güven ve iyi niyet duygularımızın, hiç değmeyecek ve onları haketmeyecek kişilere malzeme olmasını engellemek adına biraz daha dikkatli ve biraz daha kuralcı olmak belki de yapılacak en iyi şey.
Hak edenden hakettiğini, müstehak olandan da müstehak olduğunu esirgediğimizde ne yazık ki dengeler biraz sarsılıyor.
Kimseyi üzmeden ama kendimizi de aynı şekilde üzmeden, olması gerektiği gibi hakkınca vermeliyiz herşeyi hem başkalarına hem de tabi ki kendimize hiç haksızlık etmeden.
Umuyor ve diliyorum ve de inanıyorum ki, yepyeni bir gün yepyeni güven duygularıyla karşılayacaktır sizi, bizi ve hakeden herkesi...
haklısın bu insanlara yenik düşmek daha kötüsü
sanırım gerçek mutluluğu bulmak için önce mutsuzluğu tatmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?