Aynen bende sinirlendim atmadım fotoğraf başka bir erkekle olduğumu ihanet ettiğimi düşündü. Hala nasıl böyle bir şey düşünür şoktayımGüvenmiyor size ne demek fotoğraf at
Sürekli benden fotoğraf istiyor dışarı çıkınca hep yaşıyorum bu durumuO aramasa bile sizin şu tavri için ayrılmaniz gerekir bence.
Resim at ne demek ?
Ne görmeyi umuyor ?
Yahu bu adamin size karşı hic güveni yokken aranızdaki bu şeyi ilişki olarak nitelemeniz de pek doğru değil
Rahat olun, günahınızı almış. Bu kişiye de sakın geri dönmeyin, kendinizi açıklamaya da çalışmayınAynen bende sinirlendim atmadım fotoğraf başka bir erkekle olduğumu ihanet ettiğimi düşündü. Hala nasıl böyle bir şey düşünür şoktayım
Paranoyak demek ki. Bela alirsin basina hayatin zehir olurSürekli benden fotoğraf istiyor dışarı çıkınca hep yaşıyorum bu durumu
Şuan bile arayıp duruyor beni açmıyorumRahat olun, günahınızı almış. Bu kişiye de sakın geri dönmeyin, kendinizi açıklamaya da çalışmayın
"Kişi kendinden bilir işi." demiştim yukarıda ne kadar doğru bir laf. Siz onunla sevgiliyken başkasıyla konuşun sonra benim güven problemlerim var diyin. Siz kendiniz başkasıyla konuştuğunuz için böyle düşünüyor olabilir misniz acaba? Ayrıca kimse sizin yediğinizin hesabını ödemek zorunda değil cinsiyeti farklı diye.TAM CEVAP VERİYORDUM..eski mesajlara bakayım dedim :)
2 aylık bir ilişkim var. Ama şöyle ki erkek arkadaşımla hala güven problemi var aramızda. Seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Bugün mesela tüm gün telefonu kapalıydı. Akşama doğru açtı. Güya telefonu yere düşmüş bozulmuş tamirci de yapılmasını bekliyormuş. Ve çok sadık olduğunu da düşünmüyorum. Neyse Bu süreçte eski bir flörtüm yazdı. Dubai de yaşıyor Arap kendisi buraya okul için geldi. Onunla görüştük konuştuk. Ama mesela buluştuk hesap ödemedi. Şu anki sevgilim şimdiye kadar 1 kere hesap ödetmedi. Bu kişi de Benimle sevgili olmak istiyor. Yani biraz hislerim var ona karşı da beğeniyorum. Ve çok sadık karakter olarak daha iyi biri Arap olan. Şimdi sevgilim varken onunla konuşmam yanlış diyeceksiniz evet ama sevgilim ne kadar doğru bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor
2.5 aylık bir ilişkim var. Başlarda gayet iyidik. Ama ona karşı hep bir güven sorunum vardı. O da bundan hep şikayetçiydi. İlişkinin ilk zamanlarında hislerim yoktu ama zaman geçirdikçe duygularım yoğunlaşmaya başladı. Bu sefer o benden uzaklaştı.Son zamanlarda Buluşma teklifini hep ben yapıyorum. Aradığım zaman konuşmaları genelde ilk bitiren taraf o oluyor. Ben de doldum bu olaylara karşı. Dün de geç cevap verdi mesajlarıma sonra özür diledi tekrarı olmayacak vs. Ben de bir süre konuşmayalım dedim. Hiç bir şey yazmadı. Bu mesajımdan sonra ne aradı ne yazdı. Bir süre konuşmayalım dedim ama dayanamıyorum. Çok alıştım ona. Sizce o da bitirdi mi kafasında, yoksa bir adım atar mı ? Ya da ben yazayım mı ?
Güncelleme:
Dayanamadım ve yazdım maalesef. Bitti mi dedim o da
“Hayır, Sadece zaman verdim Bi sure Bütün bu tartismalardan sıkıldım Bitene kadar kendimize gelelim dedim.” Şeklinde yazdı. Ama hislerimde yanılmam eski heyecanı hevesi yok sanki bana karşı. Bilmiyorum kafam karmakarışık
Kendilerini onu yapıyor demek kiBırak ya uğraşma.
Sen yapsan sıkıyorsun der bunaltms der.
Hiç üstüne düşme peşinde koşturmak istiyor tamam tamam haklısın falan diyecen güya.
Benim ex de benim başka insanlarla konuştuğumu iddia etmişti kavga sırasında..ki ona nasıl bir aşkla bağlıydım.
Yürüsün gitsinler
İyi yapıyorsun kendinden taviz verme. Ben insanların değişeceğine de inanmam ki çoğunluk da o şekilde özür de dilese affetme bence.Şuan bile arayıp duruyor beni açmıyorum
Kendisi instagramda önüne gelen kızı ekliyor sürekli beni sorguluyor paşamÜstüne bir çızıhh atın getsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?