Beni yalanla suçladı

ikiniz de toksiksiniz eski açtığın konulara dön bak..2 erkek arasında kaldım...erkek arkadaşım aradığımda açmıyor vs... bire bir bu konunun ön gösterimi

Kendilerini onu yapıyor demek ki
Ay heralde ya.
Suç bastırıyorlar .
Ben onu suçladım oda beni suçluyor güya yürüsün gitsinler yalancı herifler.
Bende ayrıldığıma üzüldüm çok bağlıydım ona ama bıraktım peşini artık ne hali varsa görsün neye inanmak istiyorsa inansın

Mervecik seni cok sevdigi icin yapiyor bunlari. Neden inadina foto atmadin yapma boyle seyler. Ne derse tamam de ki ayrilmasin. Bir dusunsene ya ayrisilirsa? Aranizda bir guven var ondan bu kiskancligi. Ya sana cok guveniyor ya kendine. Lutfe bulusulalim ne olur boyle yapma yaz.

Adam kırmızı alarm çalıyor. Kaç arkana bile bakma. Normal değil. Cehennemi yaşatır sana. Kime ne iyilik ettiysen erken görmüşsün hemen kaç

Bak bu adamı adam etmenın tek yolu var doğrusu vazgeçmekte geçemeyeneler için söyliyim
Açmıcaksın, foto atmıcaksın, delirsin.
Her şeyde kısasa kısas yapıcaksın saçmalayıncada yüzüne kapatıcaksın yüzde yüz işe yarıyor. Ama cilt kremi gibi 1 kerede kalıcı çözüm alamazsınız

Onun bahane aramasına gerek yok siz bı an önce ayrılın bence zamanınıza yazık.

Cok yeni bir iliski iliskinin bu evreleri daha birbirini tanima evreleri bu kadar guven sorunu olan biri asla size guvenmeyecektir bence erken farkettigin icin sevinmelisin

Benden sana bir abla tavsiyesi hiç kimseye fotoğraf atma.

Kımseye birşey ispatlamak zorunda değilsin.

O manyağıda engelle gitsin, bu adam ilerde başını ağrıtır ablacım.
Zaten daha önce ayrıldık başka sebeplerden ama ben dayanamadım yazdım barıştık çok sevdiğim için kaybetmek istemiyorum ama bu sorunlar da ilerisi için korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…