Ay heralde ya.Kendilerini onu yapıyor demek ki
Defalarca Fotoğraf istedim ısrar edip atmazsan şüphe doğurur bu yazmış Allahım yaBu ilişki değil psikolojik bozukluk
Dogursun,nurtopu gibi şüpheniz oldu bakDefalarca Fotoğraf istedim ısrar edip atmazsan şüphe doğurur bu yazmış Allahım ya
3 aylık birlikteliğimiz var. Ayrılmıştık barıştık. Bugün beni aradı. Ben de ailemin yanına olduğum için açmadım mesaj attım müsait değilim sonra konuşuruz diye. Sonra beni yalanla suçladı. Kimin yanındasın da açamıyosun dedi. Fotoğraf istedi, ben de inadına fotoğraf atmadım. Sonra yalanın ortaya çıkacak diye korktun dimi vs yazmış. Buluşalım diyecektim kalsın artık hiç buluşmayalım yazmış. Şaka gibi yani resmen beni olmayan şeyle suçladı. Bahane mi arıyor sizce ayrılmak için
Bahane mi değil mi bilmiyorum ama ailemin yanındayım dediğiniz halde size inanmayan kişiyle ilişkinize devam etmeyi bir düşünün bence.
Benden sana bir abla tavsiyesi hiç kimseye fotoğraf atma.Sürekli benden fotoğraf istiyor dışarı çıkınca hep yaşıyorum bu durumu
Bak bu adamı adam etmenın tek yolu var doğrusu vazgeçmekte geçemeyeneler için söyliyim3 aylık birlikteliğimiz var. Ayrılmıştık barıştık. Bugün beni aradı. Ben de ailemin yanına olduğum için açmadım mesaj attım müsait değilim sonra konuşuruz diye. Sonra beni yalanla suçladı. Kimin yanındasın da açamıyosun dedi. Fotoğraf istedi, ben de inadına fotoğraf atmadım. Sonra yalanın ortaya çıkacak diye korktun dimi vs yazmış. Buluşalım diyecektim kalsın artık hiç buluşmayalım yazmış. Şaka gibi yani resmen beni olmayan şeyle suçladı. Bahane mi arıyor sizce ayrılmak için
Onun bahane aramasına gerek yok siz bı an önce ayrılın bence zamanınıza yazık.3 aylık birlikteliğimiz var. Ayrılmıştık barıştık. Bugün beni aradı. Ben de ailemin yanına olduğum için açmadım mesaj attım müsait değilim sonra konuşuruz diye. Sonra beni yalanla suçladı. Kimin yanındasın da açamıyosun dedi. Fotoğraf istedi, ben de inadına fotoğraf atmadım. Sonra yalanın ortaya çıkacak diye korktun dimi vs yazmış. Buluşalım diyecektim kalsın artık hiç buluşmayalım yazmış. Şaka gibi yani resmen beni olmayan şeyle suçladı. Bahane mi arıyor sizce ayrılmak için
3 aylık birlikteliğimiz var. Ayrılmıştık barıştık. Bugün beni aradı. Ben de ailemin yanına olduğum için açmadım mesaj attım müsait değilim sonra konuşuruz diye. Sonra beni yalanla suçladı. Kimin yanındasın da açamıyosun dedi. Fotoğraf istedi, ben de inadına fotoğraf atmadım. Sonra yalanın ortaya çıkacak diye korktun dimi vs yazmış. Buluşalım diyecektim kalsın artık hiç buluşmayalım yazmış. Şaka gibi yani resmen beni olmayan şeyle suçladı. Bahane mi arıyor sizce ayrılmak için
Neyden peki !?Dusunemez cunku bunalima girer. Cok sevdiginden degil ama.
Yalnızlıktan.Neyden peki !?
Zaten daha önce ayrıldık başka sebeplerden ama ben dayanamadım yazdım barıştık çok sevdiğim için kaybetmek istemiyorum ama bu sorunlar da ilerisi için korkutuyor beniBenden sana bir abla tavsiyesi hiç kimseye fotoğraf atma.
Kımseye birşey ispatlamak zorunda değilsin.
O manyağıda engelle gitsin, bu adam ilerde başını ağrıtır ablacım.
Bir sürü olabileceğim başka insanlar var emin ol. Yalnızlık korkacağım en son şey.Yalnızlıktan.
E ol o zaman?Bir sürü olabileceğim başka insanlar var emin ol. Yalnızlık korkacağım en son şey.
Böylede çok saglikli devam edemezsiniz gibi görünüyorZatsn yeni ayrılmıştık barıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?