Beni yargılamayın lütfen. ne yapabilirim yardım edin!!

dumanistbusra07

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
13
0
6
Antalya
Bana yardım edin lütfen kızlar bende böyle bişeyin olmasını istemezdim,hatta bana geleceği söyleseler gülüp geçerdim. Kuzenm var benim aramızda 5 yaş var kardeş gibi büyümedik onunla kuzeniyle evlenenler bile var lütfen öncelikle beni yargılamayın. Ona sevdiğimi söyledim. bunu ona söylediğimde bana; "dönüşü olmayacak şeylere yol açar bu ilişki" dedi. ne demek istemiş olabilir. :44:

bunda yargilanacak birsey yokki zaten canim.. gönül bu otada konar bokada.. akraba evlilikleri cok oluyor utanilcak birsey yok.. fakat ailen nasil bakiyor "akraba evliliklerine" bilemicem.. bu sözüyle sana demek istedigi tek sey, eger bu bir iliskiye dönüsürse, bunun aileye ve ayni zamanda size sorundan baska bir sey olmicagidir demek istemistir.. aileler birbirine girecektir.. sizin araniz kötü olunca ailelerinde arasinin bozuk olacagi.. ayni zamanda küs kalmalar vs. demek istemistir bence.. hic tavsiye etmiyorum akraba evliliklerine kendimcede karsiyim bu yüzden sende bu sevgiden vazgecsen iyi edersin

Teşekkür ederim canım anlayışla karşıladığın için haklısın ben öyle düşünmüştüm. ahh bir unutabilsem. nasıl oldu böyle bişey bilmiyorum. kendimden çok onu düşünüyorum..

canım ben elbette vazgeç diyemem gönlün sevmişse saygı duyarım ancak doğurabileceği sonuçlarıda göz ardı etmemelisin ayrıca böyle bi kelime kullandıysa belliki ondan yanada bişeyler var yoksa direk kestirip atardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…