- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Hic sormayin..Kendisi ilk 2 sene melekti resmen ama geçen Yaz nisanlandiktan sonra bi oduna dönüştüSorması ayıptır,niye böyle bir kekomaçiyle berabersin?
Meleği odunu bilmem ben.Hic sormayin..Kendisi ilk 2 sene melekti resmen ama geçen Yaz nisanlandiktan sonra bi oduna dönüştü
Normalden iyi dikkat eder beni mutlu etmeye ama bu konularda çok anlayissiz.. .Meleği odunu bilmem ben.
Beni mutlu edemeyenle işim olmaz.
Yarın evlenince daha çok üzülürsün haberin ola.
Yani?Normalden iyi dikkat eder beni mutlu etmeye ama bu konularda çok anlayissiz.. .
Evet diktatör. .Yani?
Sonuca gel arkadaşım...
Normalde iyi,mutlu eder,dikkatli vs.
Ama adam özünde diktatör di mi?
Bunu da itiraf etmiş mi?
Eeee daha ne olsun ki?
Tam da öyle. .9 kız kardeşi var bide abisi.. babası erkek olsun diye kadına çocuk yaptırmış. Böyle bir ortamda normal.Nisanlin erkek kadindan üstündür kafasinda biri sanirim
Yani mutsuzluğa hazırım, yeter ki o olsun diyorsun...Evet diktatör. .
Yeterki o demiyorum ama mutsuz olacağımi bilemrmki.Yani mutsuzluğa hazırım, yeter ki o olsun diyorsun...
Benimki de onun bi üst versiyonu :)niye sen devlet misin?
bizimde isyerinde biri kadin erkekten her zaman bir adim geride olmali demişti de şaşakalmistim
sen bu bu karakterden mutluluk çıkacağını mı sanıyorsun?Yeterki o demiyorum ama mutsuz olacağımi bilemrmki.
Düğüne daha 1 sene var ama bu aralar çok tartışıyoruz bu konu yüzünden sürekli laf sokuyorum yinede zihniyet bu kolay değişir mi bilmemYonetmek istemek nedir ya,bu nasil zihniyet.BU Ada,la isin zor.evlenmekcin acele etme,en azindan
hakinda hayirlisiDüğüne daha 1 sene var ama bu aralar çok tartışıyoruz bu konu yüzünden sürekli laf sokuyorum yinede zihniyet bu kolay değişir mi bilmem
Öncelikle teşekkür ederim içimi rahatlatacak tek yorum belki.. aslında bende öyle düşünüyorum lafta öyle ama yanımda herşeyini bana sorar bensiz hiçbirşey yapmaz :) Bi de böyle şeyler söylemese... güzel dille anlatsa yine birsey yok ama direk diyo işte bunu yapma!amannn ne sacmalık !!! nasıl yönetecekmiş senı sorsana bı allah askına gidecegin her yer için ondan ızın mı alacakmıssın arkadaslarını gırecegın ortamı o mu sececekmıs cebıne paranı o mu koyacakmıs sureklı... erkekler boyle der der bı bakmıslar bız onalrı yonetıyoruz onlar bunun farkında bıle olmaz... bak bende esımle nısanlıyken tartısıyoduk ama tabı konu bu skılde degıldı kadın erkkek ayrımı yapmadan... sureklı ben boyleyım benı boyle kabul et derdı bende oyle kabul ettım o da benı oldugum gıbı kabullendı... tabı bunlar hep laf cambazlıgı :) evlendık para hakımıyetı bende eve gec kalmaz gıdecegı bı yer oldu mu soyler bende ona karsı oyleyım.. yanı uzun lafın kısası bırak onlar oyle sansınlar evın reısı benım nıdaları atsınlar.. evın asıl reısı kadındır. ama senınkı bıraz farklı versıyon.... ;/ sakince konusmayı deneyın en azından bırbırınızın hoslanmadıgı seylerı yapmayn ve saygınızı koruyun derim :)
Öncelikle teşekkür ederim içimi rahatlatacak tek yorum belki.. aslında bende öyle düşünüyorum lafta öyle ama yanımda herşeyini bana sorar bensiz hiçbirşey yapmaz :) Bi de böyle şeyler söylemese... güzel dille anlatsa yine birsey yok ama direk diyo işte bunu yapma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?