- Konu Sahibi beniaffet123
-
cnm benim bende senin için çok sevindimgörümcen için bende üzüldüm ama sen ona yaptıgın şeyleri anlatırsın yardımcı olursun oda başlar işte ne güzel 5 kilo verdin farkedilmezmi hiç benim bütün kıyafetlerim bol geliyo artık daraltmıyorum bilerek eskiden üzerime oturan giysileri bol giyme keyfini yapıyorum :) bir 5 kilo sonra daraltıcam :)) ama sakın ordayken ipin ucunu kacırma daha sıkı sarıl senin nekadar kararlı oldugunu anlasınlar elbette ordayken canının çok istediği şeyler olucak ama tadlarına bak emi sadece :) bu arada sen nerelisin
ben ne zamandır sizi bekliyorum yoksunuz kaçaklar
merhaba yağmurcum nasılsın canım naptın bi değisiklik varmı
bende hiç bisey yok canım havalar çok sıcak spor yapamıyorum diyete gelincede aksama kadar süper aksam kaçıyor biraz ama yinede gr veriyorum suanda 79.2 yim
80 kiloyla basladigim diyette simdi 74.3 kiloyum,ilk hedefim olan 70 kiloya az kaldi umarim weririm bir an once,,,slm arkadasslar,,,,konuya söyle basliyimm ben 170 boyunda 80 kiloyumm,,,ve bu kilom artik canima yetti,,,1 senede 65 kilodan nasil 80 e ulastim bende bilmiyorummm,,,dogumdan sonr hic dikkat etmedim ve bu hale geldimmm,,,,wee dün itibariyle diyete basladimm ve zayiflamaya karar werdimmm,,,,diyetimmm söyleeeee:1.sabah aksam 1 bardak sogan suyu iciyorumm,,,2.olmassa olmazim ekmegi birakiyorummm,,,3.belkide en zoru benim icin CIKOLATAA YOKKK,,,,ben kararliyimmm,,,,mesela dün sadece patates salatasi yedimm bol bol su ve yesil cay tükettimmm,,,bugunde hafif seyler yiycem karaarliyim,,,,bana kaatilmakk vee zayiflamak isteyenleri bekliyorummmm,,,vee hafta hafta insallah werirsem buraya yazarimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?