Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

zaten dikkat ettim canım kaynanam falan yesene kızım okadarcık yemeyle adam olunurmu dedi yok dedim zayıflıcam simdi temmuzun 2 sine tekrar gidicem o zamna kadar 4 kilo daha verirsem yeter tabi ordada devam edicem ben osmaniyeliyim canım ablalarım görümcelerim annem falan hepsi orda

bende hiç bisey yok canım havalar çok sıcak spor yapamıyorum diyete gelincede aksama kadar süper aksam kaçıyor biraz ama yinede gr veriyorum suanda 79.2 yim

bende hiç bisey yok canım havalar çok sıcak spor yapamıyorum diyete gelincede aksama kadar süper aksam kaçıyor biraz ama yinede gr veriyorum suanda 79.2 yim

cnm 79 da iyi işte gr da olsa ver yinede bende dün sadece 100 gr vermişim olsun hiç gimemesinden iyidir dimi :) bu arada ben http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/535811-weeeee-1-ayda-yaklasik-10-kilo-diyeti.html buradaki arkadaşlarla yazısıyorum cok aktifler heran konusabilirsin ve ordaki diette cok kolay yapabilirsin sende oraya gel istersen burda 2 kişi kaldık nasılsa

80 kiloyla basladigim diyette simdi 74.3 kiloyum,ilk hedefim olan 70 kiloya az kaldi umarim weririm bir an once,,,

arkDaslar kendimi tartim ve 73.9 olmusum,,,sabah tuwaletten once tartildigim icin yanlismis demekki,,,,,,,,kimse yokmu za yiflamak isteyen yada zayiflayanlar,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…