Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

kızlaaaaaarrrrr günaydınnn bugünün ilk mesajı benden gelsin evet güzel bi motive mesaji yazıyorummmm veeeeeee 300 gr vedmisim 27 mayısta 81.8 idim 29 mayıstan ta düne kadar 82 kiloydum veee bugun itibari ile 81.7 yim yasasın tekrar vermeye baslamısım

günaydıınnn cnm çok sevindim adına temmuza kadar istediğin kiloya gelirsin inşallah isteyince herşeyi yapabiliyoruz işte bu arada benimde yaşım 25 ben dün vermemişim kilo biraz duraklama dönemine girdim sanırım neyse önemli deil nasılsa devam edicek

benimdee ayni kilomm 75,7 yaniiiii(( spor yok diet yok nasil wercemkiiiii eee kaynanamlar gidene kadar diete molaaa,,,,,,,kendinize iyi bakinnnn sakinnn haaa ben yokum ie topigi boslamayinnnn

benimdee ayni kilomm 75,7 yaniiiii(( spor yok diet yok nasil wercemkiiiii eee kaynanamlar gidene kadar diete molaaa,,,,,,,kendinize iyi bakinnnn sakinnn haaa ben yokum ie topigi boslamayinnnn

bırakırmıyız canım ben allah nasip ederse hep buralardayım kızlar valla 300 gr vermistim ama bugun geri aldım herhalde piknige gitmistik ekmek falan yemedim ama yinede kaçtı biraz insallah almamısımdır

günaydın kızlar biz dün ogluşumla dayanamayıp hamburger yedik 1 aydır yemiodum nasıl canım çekmişti :18: pişman ola ola yedim saat 4 gibi ondan sonra akşam hiçbirşey yemedim sabah korka korka çıktım tartıya ama müjdeee kilo almamışım ama vermemişimde sabahta ekmek yememiştim ondan sanırım bugün sporda yapıcam bide bu akşam sünnet kınası var beni uzun aradan sonra yakınlarım görücek bakalım tepkileri ne olucak dile kolay 7 kilo gitti cok merak ediyorum yarın yazarım size

Son düzenleme:
selam kızlar dün akşam kına gecesi çok güzel geçti herkes fark etti kilo verdiğimi çok mutlu oldum ama o gazla dün sabahtan bana gelen misafir ve akşam olan börekler pastalar kurabiyeler kekler yüzünden valla kilo almısım sabah tartıda ne göriyim 74.8:18: bugün bunu eritmem lazım birazdan spora başlıyorum siz napıyosunuz

iyi geceler kızlar baskülümün pili zayıflamıstı bugun aldım sabah tartılacam insallah kilo vermis olarak çıkarım yaaa tabi bide reğl oldum onun hafifligide var insallah istedigim kiloya ulasırım yarın insallah mutlu bi sekilde msj yazarım

kızlaar kilomu yazıyorum veee 80,8 olmuşum yasasın toplam 4,5 kilo vermis oldum insallah gidene kadar daha çok verecem

inşallah cnm çok mutlu oldum adına bende bu sabah 74.7 idim bugün baya yürüyüş yaptım ve akşam sadece salata yedim bakalım sabah ne olucak 1 haftadır 73 e düşemedim ya ((

ayy çok mutlu oldum canım ben daha 80.8 altına düsemedim 100 falan düssem iyi olcak ama spora biraz ara verdim herhalde ondan olsa gerek

ayy çok mutlu oldum canım ben daha 80.8 altına düsemedim 100 falan düssem iyi olcak ama spora biraz ara verdim herhalde ondan olsa gerek

ya aslında bende öyle hergün yapamıyorum sporu dün dışarıda çok fazla gezdim bişeyde yemedim akşam gelincede salata yedim ondan oldu sanırım benimki bu arada beniaffet te aramıza dönse keşke artık :)dimi

ayy çok sevindim canım çok şukur veriyoruz yaaaa yuppi valla dün memlekete gittim herkes tuhaf tuhaf baktı ablam görümcem kaynanam ayyy nasıl zayıflamıssın tipin çok güzel olmus dedi en son 85.3 iken görmüslerdi bakınca bile çok belli kilo verdiğim herkes öyle deyince daha çok girdim havaya çok mutlu oldum valla kasım kasım kasıldım resmen gururdan görümcem kilolu ve kısa boylu herkes ona bak leyla diyet yapmıs zayıflamıs sende ekmegi keste azcık kilo ver dedi görümcem adına üzüldüm ama kendi adıma çok sevindim yaaa

cnm benim bende senin için çok sevindim görümcen için bende üzüldüm ama sen ona yaptıgın şeyleri anlatırsın yardımcı olursun oda başlar işte ne güzel 5 kilo verdin farkedilmezmi hiç benim bütün kıyafetlerim bol geliyo artık daraltmıyorum bilerek eskiden üzerime oturan giysileri bol giyme keyfini yapıyorum :) bir 5 kilo sonra daraltıcam :)) ama sakın ordayken ipin ucunu kacırma daha sıkı sarıl senin nekadar kararlı oldugunu anlasınlar elbette ordayken canının çok istediği şeyler olucak ama tadlarına bak emi sadece :) bu arada sen nerelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…