- Konu Sahibi beniaffet123
-
malesef canım yaa deneyemedim dısarı çıkıp malzemelerini almam gerek onuda ancak yarın alabilirim bide aceba baskülümün pili zayıflamıs ondan farkedermi sizce
o yüzden olabilecegini sanmıyorum cnm ama en iyisi sen onuda değiştir
slmmmm kizlarr,,,,,sabahhh kendimi tarttimmm 75,7 olmusumm,,,,sizin nasil gidio kizlarrrr,,,,
kızlaaaaaarrrrr günaydınnn bugünün ilk mesajı benden gelsin evet güzel bi motive mesaji yazıyorummmm veeeeeee 300 gr vedmisim 27 mayısta 81.8 idim 29 mayıstan ta düne kadar 82 kiloydum veee bugun itibari ile 81.7 yim yasasın tekrar vermeye baslamısım
benimdee ayni kilomm 75,7 yaniiiii(( spor yok diet yok nasil wercemkiiiii eee kaynanamlar gidene kadar diete molaaa,,,,,,,kendinize iyi bakinnnn sakinnn haaa ben yokum ie topigi boslamayinnnn
benimdee ayni kilomm 75,7 yaniiiii(( spor yok diet yok nasil wercemkiiiii eee kaynanamlar gidene kadar diete molaaa,,,,,,,kendinize iyi bakinnnn sakinnn haaa ben yokum ie topigi boslamayinnnn
kızlaar kilomu yazıyorum veee 80,8 olmuşum yasasın toplam 4,5 kilo vermis oldum insallah gidene kadar daha çok verecem
ayy çok mutlu oldum canım ben daha 80.8 altına düsemedim 100 falan düssem iyi olcak ama spora biraz ara verdim herhalde ondan olsa gerek
kızlar merhaba çok mutluyum çok sükür bas rakamı 7 olan kilomu gördüm su anda 79.8 kiloyum 1 kilo daha gitti
ayy çok sevindim canım çok şukur veriyoruz yaaaa yuppi valla dün memlekete gittim herkes tuhaf tuhaf baktı ablam görümcem kaynanam ayyy nasıl zayıflamıssın tipin çok güzel olmus dedi en son 85.3 iken görmüslerdi bakınca bile çok belli kilo verdiğim herkes öyle deyince daha çok girdim havaya çok mutlu oldum valla kasım kasım kasıldım resmen gururdan görümcem kilolu ve kısa boylu herkes ona bak leyla diyet yapmıs zayıflamıs sende ekmegi keste azcık kilo ver dedi görümcem adına üzüldüm ama kendi adıma çok sevindim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?