- Konu Sahibi beniaffet123
-
okadarcıkta kendimize müsade edelim dimi ama :))) bu arada 2 gündür tek gr vermedimneyse bugün mucize çayımı yeniden yaptım belki onu içmediğim için durmustur bakalım artık...
okadarcıkta kendimize müsade edelim dimi ama :))) bu arada 2 gündür tek gr vermedimneyse bugün mucize çayımı yeniden yaptım belki onu içmediğim için durmustur bakalım artık...
cnm yaşimdi bu döneminde dahada ister canın tatlı çok az da olsa ye istersen ama ucunu kaçırma ben hep kilolu bi hatundum hiçbi zaman tam zayıf olmadım en zayıf halim nışanlıyken 60 dı ve şimdiye kadar hiç diet yapmamıştım anladımki bu diet işi çok zorlu bi yol ama ben önce kendim için sonrada artık bana aslında kilo vermen lazım onu yeme bunu yeme diyen insanlar yerine off çok zayıflamışsın süper olmus diyen insanları görmek istiyorum bunun içinde inan çok fazla sabrediyorum sende kendini motive et cnm inan benimde canım 1 haftadır pizza istiyo ama sırf hamur işi yememek için tutuyorum kendimi eşimede dedim yalvarsam bile getittirme :))) gülüyo oda tamam diyo ama istediğim kiloya gelene kadar bunun başka yolu yok istediğim ölçüye gelince tabiki herşeyden yiyicem ama zaten miğdem küçüldüğü ve dikkat edeceğim için az az yiycem biraz uzun oldu ama aynı yoldayız tek çözüm kendini motive et herzaman yediğin o şeylerden bu defa uzak dur :))))))))
beniaffetcim bilgisayarının düzeldiğini söyle :))))
günaydim cnm nasilsinnndün ewde olmadigim icin bugun tartildim,,,,bugunn 75.8 ciktim cokkk mutluyummm ))
aslında haklısın canım bugun durup düsündüm napıyorum ben yaaa dedim kendime zaten bunları yiye yiye geldin bu hale şimdi zayıflama zamanı hazır 3,5 kiloyu vermisken bırakmadım kendimibiraz yedim ama asırıya kaçmadan ben hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım dogum yapmadan önce 50 - 52 arası gidip geliyordum hemde az falandae yemiyordum ama yinede almıyordum dogumdan sonra metobolizma yavaslıyormu ne
nee sewinmistimmm 75,8 cikincaaa,,,,,( bugun ise 76.3 oldumm,,,yani 1,5 kilo aldimmm olsunnnn bu beni dahada hirslandirdiii nasil aldiysam öyleede werceemmm,,,,eeeeeeeeeee kizlarrr sizin nasil gidioooo
nee sewinmistimmm 75,8 cikincaaa,,,,,( bugun ise 76.3 oldumm,,,yani 1,5 kilo aldimmm olsunnnn bu beni dahada hirslandirdiii nasil aldiysam öyleede werceemmm,,,,eeeeeeeeeee kizlarrr sizin nasil gidioooo
hamilelikle beraber kadının bütün hormonları değişirmiş cnm okumustum bir yerde seninkide öyle olmalı yaş dolayısıylada olabilir tabi kaç yaşındasın bu arada...
ayyy yağmurcum maşallah diyeyimde nazar değmesin darısı bana olsun insallah bende 3 kilo gitti 9 mayısta baslamıstım bugun itibariyle 82 geliyorum aslında 81.8 dim ama 200 ğr geri aldım sanki bu gunlerde kilo vermem durdu gibi regl göremedim aceba ondan olabilirmi insallah bende veririm temmuzun 1ine memlekete gidecem oraya gittigimde kilolarımdan sonra ilk defa görecekler beni zayıf olarak gitmek isiyorum[/QUOT cnm o 200 gr büyük ihtimal dediğin gibi rengliden senin gene iyi 200 gr benim 500 gr fazla cıkıodum o dönemde. bu arad önünde koskoca 1 ay var 5 kilo bile versen çok iyi gözükürsünbu arad yazdıgım çayı denedinizmi merak ettim ben bugün bide metobolizmayı hızlandıran yag yakan sogan çorbası yapıcam yapıyım tadı hakkında yorummumu yazarım :)))))
ayyy yağmurcum maşallah diyeyimde nazar değmesin darısı bana olsun insallah bende 3 kilo gitti 9 mayısta baslamıstım bugun itibariyle 82 geliyorum aslında 81.8 dim ama 200 ğr geri aldım sanki bu gunlerde kilo vermem durdu gibi regl göremedim aceba ondan olabilirmi insallah bende veririm temmuzun 1ine memlekete gidecem oraya gittigimde kilolarımdan sonra ilk defa görecekler beni zayıf olarak gitmek isiyorum[/QUOT cnm o 200 gr büyük ihtimal dediğin gibi rengliden senin gene iyi 200 gr benim 500 gr fazla cıkıodum o dönemde. bu arad önünde koskoca 1 ay var 5 kilo bile versen çok iyi gözükürsünbu arad yazdıgım çayı denedinizmi merak ettim ben bugün bide metobolizmayı hızlandıran yag yakan sogan çorbası yapıcam yapıyım tadı hakkında yorummumu yazarım :)))))
malesef canım yaa deneyemedim dısarı çıkıp malzemelerini almam gerek onuda ancak yarın alabilirim bide aceba baskülümün pili zayıflamıs ondan farkedermi sizce
gunaydin kizlarrrr,,,sabah kendimi tarttim 76.3 yani kilo almisimmmmbugunki hedefim yyarina kadarrr 300 gram wermekkkk,,,,insallahhh weririmmm allahin izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?