Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

daha önce yazdım diye hatırlıyorum ama sizin için tabiki bir daha yazarım :) 2 orta boy elma,1 orta boy limon ,1tatlı kaşığı karanfil ,1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 tane çubuk tarçın ve 3 litre su bu arada ben yeşil elma kullanıyorum elma ve limonu 4 e bölüyoruz diğer malzemeleride koyup elmalar iyice yumusayana kadar kaynatıyoruz 10 dkk dinlendirip süzüyoruz ve bitene kadar günde 2 defa 1 su bardagı içiyoruz ac yada tok farketmiyo ama ben sabah ve akşam aç karnına içiyorum yağ yakıyomuş kızlar valla süper ben faydasını gördüm inanın dedimya 2 gündür gr gitmedi diye dün akşam hazırladım bu sabah içtim 100 gr gitmiş şüper bi çay bu ben yaptıgım cay bitene kadar içiyorum 1 yada 2 gün ara verip tekrar yapıyorum mutlaka deneyin tadıda hiç öyle kötü değil :)

kızlarr yaaaa off bu günlerde asırı canım tatlı etli falan cistiyor nasıl durduracam bunu birazda sıkıntımda var regl olmadım yaaa şişkinim

cnm ya şimdi bu döneminde dahada ister canın tatlı çok az da olsa ye istersen ama ucunu kaçırma ben hep kilolu bi hatundum hiçbi zaman tam zayıf olmadım en zayıf halim nışanlıyken 60 dı ve şimdiye kadar hiç diet yapmamıştım anladımki bu diet işi çok zorlu bi yol ama ben önce kendim için sonrada artık bana aslında kilo vermen lazım onu yeme bunu yeme diyen insanlar yerine off çok zayıflamışsın süper olmus diyen insanları görmek istiyorum bunun içinde inan çok fazla sabrediyorum sende kendini motive et cnm inan benimde canım 1 haftadır pizza istiyo ama sırf hamur işi yememek için tutuyorum kendimi eşimede dedim yalvarsam bile getittirme :))) gülüyo oda tamam diyo ama istediğim kiloya gelene kadar bunun başka yolu yok istediğim ölçüye gelince tabiki herşeyden yiyicem ama zaten miğdem küçüldüğü ve dikkat edeceğim için az az yiycem biraz uzun oldu ama aynı yoldayız tek çözüm kendini motive et herzaman yediğin o şeylerden bu defa uzak dur :))))))))

aslında haklısın canım bugun durup düsündüm napıyorum ben yaaa dedim kendime zaten bunları yiye yiye geldin bu hale şimdi zayıflama zamanı hazır 3,5 kiloyu vermisken bırakmadım kendimibiraz yedim ama asırıya kaçmadan ben hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım dogum yapmadan önce 50 - 52 arası gidip geliyordum hemde az falandae yemiyordum ama yinede almıyordum dogumdan sonra metobolizma yavaslıyormu ne

gunaydin kizlarrrr,,,sabah kendimi tarttim 76.3 yani kilo almisimmmm bugunki hedefim yyarina kadarrr 300 gram wermekkkk,,,,insallahhh weririmmm allahin izniylee

günaydim cnm nasilsinnndün ewde olmadigim icin bugun tartildim,,,,bugunn 75.8 ciktim cokkk mutluyummm))

nee sewinmistimmm 75,8 cikincaaa,,,,,( bugun ise 76.3 oldumm,,,yani 1,5 kilo aldimmm olsunnnn bu beni dahada hirslandirdiii nasil aldiysam öyleede werceemmm,,,,eeeeeeeeeee kizlarrr sizin nasil gidioooo

hamilelikle beraber kadının bütün hormonları değişirmiş cnm okumustum bir yerde seninkide öyle olmalı yaş dolayısıylada olabilir tabi kaç yaşındasın bu arada...

nee sewinmistimmm 75,8 cikincaaa,,,,,( bugun ise 76.3 oldumm,,,yani 1,5 kilo aldimmm olsunnnn bu beni dahada hirslandirdiii nasil aldiysam öyleede werceemmm,,,,eeeeeeeeeee kizlarrr sizin nasil gidioooo

cnm ben sabah yine çayımı içtim kahvaltımı yaptım evi toparladım ve spora başlamadan sizi merak ettim :)) dietimde gayet başarılı şekilde ilerliyorum allahın izniyle dile kolay bugün tam 1 ay oldu ve 7 kilo gitti artık kıyafetlerim bol olmaya başladı nasıl güzel bi duygu 1 aydır doğru düzgün kimselerle görüşmedim haziranın 15 inde sünnet düğünümüz var yani 15 gündede 5 kilo verip beni görenleri şaşırtmak istiyorum inşallah başarırım inşallah hepimiz başarırız

tuwaletten sonra kendimi tartimm tam 76.0 ciktimm,,,insallah yarina kadarrr 76 nin altina duserimmm,,,,

ayyy yağmurcum maşallah diyeyimde nazar değmesin darısı bana olsun insallah bende 3 kilo gitti 9 mayısta baslamıstım bugun itibariyle 82 geliyorum aslında 81.8 dim ama 200 ğr geri aldım sanki bu gunlerde kilo vermem durdu gibi regl göremedim aceba ondan olabilirmi insallah bende veririm temmuzun 1ine memlekete gidecem oraya gittigimde kilolarımdan sonra ilk defa görecekler beni zayıf olarak gitmek isiyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…