• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama benide bilgilendirirmisiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaos302

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
881
293
158
İzmir
ben klomen + ovitrelle iğne oluyorum. bu ay 3.iğnemi olacağım ama pek bir umudum yok. .
doktorum bu ay için son dedi olmazsa buayda bu tedaviyi bitiriyoruz..
aşılamanın nasıl yapıldığından falan bahsetti sanırım aşılama olmam gerektiğini düşünüyor.
ama ben izlenecek yolları pek bilmiyorum, eşimle eylülde 2.yılımız olacak.

sgk kaç yıllık evli olanlara aşılamayı karşılıyor?
ben özel hastenede muayene oluyorum gazi hastanesi (izmir)
devlet hastanesine mi gitmem gerekiyor?
izmirde hangi hastaneler aşılama yapıyor?
aşılamada hangi aşamalardan geçiliyor.?

bilgi sahibi arkadaşlar yardım bekliyorum..

ben klomen + ovitrelle iğne oluyorum. bu ay 3.iğnemi olacağım ama pek bir umudum yok. .
doktorum bu ay için son dedi olmazsa buayda bu tedaviyi bitiriyoruz..
aşılamanın nasıl yapıldığından falan bahsetti sanırım aşılama olmam gerektiğini düşünüyor.
ama ben izlenecek yolları pek bilmiyorum, eşimle eylülde 2.yılımız olacak.

sgk kaç yıllık evli olanlara aşılamayı karşılıyor?
ben özel hastenede muayene oluyorum gazi hastanesi (izmir)
devlet hastanesine mi gitmem gerekiyor?
izmirde hangi hastaneler aşılama yapıyor?
aşılamada hangi aşamalardan geçiliyor.?

bilgi sahibi arkadaşlar yardım bekliyorum..

slm canım tedavin hayrılı olsun.valla canım bende ilk kez önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım bildiklerimi seninle paylaşabilirim :31:
yumurta geliştirici ilaçlar iğneler çok pahalıymış bunun için de rapor çıkartılması gerekiyo adetin ilk 3 günü için de gidip hormon tahlili yaptırıyosun hem de raporu çıkartıyosun ama bunun için 3 yıllık evli olmak gerekiyomuş yani prosedür gereği öyleymiş bende yeni öğrendim:53:
benim de gittiğim dr izmir de prof özeline gidiyorum ben. oda beni bu rapor hormon testi için ege üni yönlendirdi galiba aşılamam da özel ege tüp bebek merkezin de yapılacakmış

inşş bi faydam olmuştur bende daha yeni yeni öğreniyorum bu işleri :1: allah hepimizin yardımcısı olsun :31:

saol kardeşim allah yardımcımız olsun çok zor ve yıpratıcı bir süreç...
ben daha 1 sene bekleyeceğim ozaman. çok zor olacak. aşılamayı kendim yapmak isterdim ama karşılayamam diye düşünüyorum. sgk olmadan ne kadar tutuyordur acaba toplamda?

ben daha 1 sene bekleyeceğim ozaman. çok zor olacak. aşılamayı kendim yapmak isterdim ama karşılayamam diye düşünüyorum. sgk olmadan ne kadar tutuyordur acaba toplamda?

hepimizin canım allah yardımcısı olsun gerçekten çok zorlu bu işler rabbim sabır versin :31::31:
galiba ilaçla çok pakali ki 3 yıllık evli olunması gerekiyo maddi açıdan da zor herşey paraya bakıyo :5:
canım bi dr konuş bakalım kendin yaptırmak istersen ne kadar tutar diye hiç olmazsa meraktan çıkmış olursun allah yardımcın olsun:31:
sen nerelisin izmir mi ?

merhaba, ben Istanbul'da yasiyorum, buradaki fiyatlari soyleyebilirim. Gerci ilac fiyati degismez. Puregon 600 unite, 75 lik 450 Tl., ovitrella da 67 Lira idi. Hastaneye asilama icin 1200 Tl. odedik. Toplamda 1700 Lira tuttu. Ama Izmir'de hastanelerin aldigi asilama ucretlerinin daha uygun oldugundan eminim.

Allah hayirlisiyla evlatlariniza kavustursun...

hepimizin canım allah yardımcısı olsun gerçekten çok zorlu bu işler rabbim sabır versin :31::31:
galiba ilaçla çok pakali ki 3 yıllık evli olunması gerekiyo maddi açıdan da zor herşey paraya bakıyo :5:
canım bi dr konuş bakalım kendin yaptırmak istersen ne kadar tutar diye hiç olmazsa meraktan çıkmış olursun allah yardımcın olsun:31:
sen nerelisin izmir mi ?

izmirliyim cnm doktorumla konuşucam bakalım fiyat bilgisi varmı aslında bir yıl beklemek çok zor geliyor. ben bu kadar isterken gidip çocuk aldıranlara çok kızıyorum...

merhaba, ben Istanbul'da yasiyorum, buradaki fiyatlari soyleyebilirim. Gerci ilac fiyati degismez. Puregon 600 unite, 75 lik 450 Tl., ovitrella da 67 Lira idi. Hastaneye asilama icin 1200 Tl. odedik. Toplamda 1700 Lira tuttu. Ama Izmir'de hastanelerin aldigi asilama ucretlerinin daha uygun oldugundan eminim.

Allah hayirlisiyla evlatlariniza kavustursun...

teşekkür ederim cvp için çok yardımcı oldun bir fikrim oldu en azından cnm. özel hastanede mi 1200 lira devlet has. mi?

izmirliyim cnm doktorumla konuşucam bakalım fiyat bilgisi varmı aslında bir yıl beklemek çok zor geliyor. ben bu kadar isterken gidip çocuk aldıranlara çok kızıyorum...

haklısın tabi canım eğer maddi açıdan yaptırma gibi bi şansın varsa denersin allah çok büyük :31:

ahh canım ya o bebek aldıranlara yada doğurup bi yere bıkaranlara atanaları allah ıslah etsin nasıl biliyosa öyle yapsın inşş bizler burda yanıp tutuşurken evlat hasretiyle :14::14:

teşekkür ederim cvp için çok yardımcı oldun bir fikrim oldu en azından cnm. özel hastanede mi 1200 lira devlet has. mi?

Rica ederim. Evet canim ozel hastane. Hatta ismini de soyleyeyim, Acibadem Maslak ta yaptirdik. Devlette daha uygundur eminim, fakat sira bekelemek gerekebilir yine de.. Allah yolunu acik etsin..

Rica ederim. Evet canim ozel hastane. Hatta ismini de soyleyeyim, Acibadem Maslak ta yaptirdik. Devlette daha uygundur eminim, fakat sira bekelemek gerekebilir yine de.. Allah yolunu acik etsin..

Merhaba arkadaşlar ben aşılamayı klomen tedavisiyle oldum sonuç aynı hem acısız hem de maaliyeti düşük bence doktorunuza ısrar edin bunu versin, serap aşılaman tuttu mu merak ettim umarım olumludur sonuç bize de umut olur çünkü aşılamanın ihtimal düşüklüğünü ve maaliyetini düşündükçe özel hastaneler ve doktorlar ısrar mı ediyorlar diye düşünüyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun...

Merhaba arkadaşlar ben aşılamayı klomen tedavisiyle oldum sonuç aynı hem acısız hem de maaliyeti düşük bence doktorunuza ısrar edin bunu versin, serap aşılaman tuttu mu merak ettim umarım olumludur sonuç bize de umut olur çünkü aşılamanın ihtimal düşüklüğünü ve maaliyetini düşündükçe özel hastaneler ve doktorlar ısrar mı ediyorlar diye düşünüyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun...
cnm herkese aynı ilaç etki etmyebilir yumişlerin verdiği ilaca verdiği yanıt etkili

Merhaba, sanirim daha garanti olsun diye enjektabl tercih ediyor olabilirler. Ve ne yazik ki sonuc negatif. Benim yasim 37 doktorum asilama, tup bebek tercihini bana birakti. Biz de esimle once asilama denmeye karar verdik. Allah'in izniyle saglikli, hayirli evlatlara kavusmamizi diliyorum.

Merhaba, sanirim daha garanti olsun diye enjektabl tercih ediyor olabilirler. Ve ne yazik ki sonuc negatif. Benim yasim 37 doktorum asilama, tup bebek tercihini bana birakti. Biz de esimle once asilama denmeye karar verdik. Allah'in izniyle saglikli, hayirli evlatlara kavusmamizi diliyorum.

Amin arkadaşlar Allah hekesin gönlündekini versin ben de pazartesi gene negatif sonuç alacağımı biliyorum ama açıkcası aşılamaya devam etmek pek mantıklı gelmiyor yani %13 yerine % 60 a kadar imkan sağlayan tüp tedavisi yada bırakmak lazım kendi haline tabii aklından çıkarabilirsen bir süre :(((((( Herkese kolay gelsin...

Amin arkadaşlar Allah hekesin gönlündekini versin ben de pazartesi gene negatif sonuç alacağımı biliyorum ama açıkcası aşılamaya devam etmek pek mantıklı gelmiyor yani %13 yerine % 60 a kadar imkan sağlayan tüp tedavisi yada bırakmak lazım kendi haline tabii aklından çıkarabilirsen bir süre :(((((( Herkese kolay gelsin...

Negatif dusunmek, negatif sonuc almamizda buyuk etken arkadaslar. Doktorum bana, regl olacak miyim diye bekledmek olumsuz etki yapiyor dedi. Kisaca regli cagirmak yerine bebegi cagirmak lazimmis. Insallah hepiniz hayirlisiyla olumlu sonuc alirsiniz :16:

Back
X