- Konu Sahibi muratoslem
sevdiğimle 4 senedir birlikteyiz.çok seviyoruz birbirmizi o olmadan yaşayamam tutunamam bu hayata diye düşünüyorum hep.7 ay önce evlendik.eşimin kendi erkek kuaför dükkanı var ( kira) aylık 500 lira evlendiğimizde ev tuttuk onunda kirası 450 tl dükkandan kazandığı bazen 1.500 bazen biraz daha altında.. eee bide düğün borçları eşyaların bazılarnı taksitle alıp biz ödemek zorunda kaldık. ailesinin durumu da kötü. bende çalışmıyorum. bu taksitler kiralar derken bide kış gelince bizi çok zorladı. babam kendi evini iki sene önce mutahhite verdi ve iki daire alındı karşılığında. iki üç ay sonra tamamıyla biticek ve oraya çıkıcaz. ama bizi kira çok zorladığı için eşyaları geçen ay inşaat halindeki evimizin bi odasına koyup kapıları kitledik. ve bir buçuk aydır annemlerde kalıyoruz. ona rağmen borçlardı falan çok zorlanıyoruz. ben işe başlamak istiyorum ama bi iki aya kadar taşıncağımız için annem işleri tek başına yapamaz diye onu yanlız bırakmıyım diye hep erteliyorum.. ve her bayan gibi anne olmak istiyorum.. o kadar çok istiyorum ki bi bebeğimin olmasını. ama eşimin sigortası bile yok
dükkan açtığı için bağkur dan ona hesap ta açılmış. ama biz başta kendimiz başvurcağmızı sanıp ödemedik şuan orayada on milyar gibi bi borcumuz var.. ve hala yatıramıyoruz
ben hamile olmak anne olmak istiyorum.. eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum ama..nasıl düzelcek bu durumlarr
kimse derdime çare bulamaz ama annem babam üzülür diye bişey diyemiyrum.kimseye bişey anlatamıyorum. biraz rahatlamak istedim